HasanFB kullanıcısının son içeriği

1. HasanFB

Soru Instagram

ben pek beğenmedim instagramda karanlık modu bu yüzden sabah kapattım. benim telde ayarlar - ekran - karanlık mod bu şekilde açılıyor
  2. HasanFB

Yardım MIUI güncelleme mi6

baktım banada gelmiş yükledinmi varmı bir değişiklik?
  3. HasanFB

Soru MI6 Android 9 Pie

android 9 yerine miui 11 i alsın yeter :D
  4. HasanFB

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

dün geldi ben yaptım gözle görülür değişiklik yok
  5. HasanFB

Sohbet mi 6 4.5g hakkında

özellik bakımından mi 6 mate 20 lite dan daha iyi. ama 1 aylık telmiş hayırlı uğurlu olsun
  6. HasanFB

operatördende kaynaklanıyor olabilir bulunduğunuz yerde onun operatörü çekiyor seninki çekmiyor olabilir
  7. HasanFB

hocam 4.5g çekiyor ben turkcel kullanıyorum bende 4G+ olarak çıkıyor
  8. HasanFB

rom dosyası hazır bende fastboot tan yapıyorum mıuı 10 dan 9.2.2 ye dönmüştüm bluetooth kulaklıkta sıkıntı yaşadığım için. yoksa mıuı 10 dan memnundum
  9. HasanFB

bende 9.2.2 global stabil yüklü bu roma geçmeye değermi sen memnunmusun? birde beğenmezsem tekrar stabil rom yükleyebilirmiyim?
  10. HasanFB

hocam bu beta rom mu?
  11. HasanFB

Yardım MI6 güncelleme

büyük ihtimalle geri çekmiş yakında gelir
  12. HasanFB

Soru MI6 Android 9 Pie

ben global stabil kullanıyorum ama bl kilidinin açık olması lazım sonra mi flash programı yardımıyla dönebiliyorsun
  13. HasanFB

Soru MI6 Android 9 Pie

hocam sende aldığın versiyon olan 9.2.2 ye geri dön ben öyle kullanıyorum 0 sıkıntı telefon canavar gibi
  14. HasanFB

Güncelleme Mi 6 Miui 10 Global stable 10.0.1.0

hocam android7 den android 8 e geçtiğinde ne farkı oldu telefon hakkında kısmında 7 yerine 8 yazdı. sen 9 dan ne bekliyosun anlamadımki android pie geldiğinde telefonun evrim geçirmeyecek özellikleri sonuçta belli telefonun. telefonumdan çok memnundum ama android pie gelmiyo işte onun onun için...
  15. HasanFB

Soru MI6 Android 9 Pie

çinde yayınlanan son güncellemede oreo tabanlıymış. pie için biraz daha beklememiz gerekecek sanki
Üst Alt