- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 56
Ben anladım onu.O şimdilik bana kalsın
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Ben anladım onu.O şimdilik bana kalsın
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Bende betadan geçtim. Kararlı sürüm şuan on numara. Format data yapman gerekiyor sonra romu atacaksın tekrar flasla. Ama kararlıdan sonra twrp siliniyor. Hemen sonra tekrar twrp yükle çıkmadan mgisk18 flaslaMi 6 da eu rom beta sürümü kullanıyorum. twrp den 4 vipe yaparak global kararlı roma geçebilir miyim?
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
2019 ikinci çeyrekte mi6 pie alacak.Androit pie alacakların arasında mi 6 yine yok anlamıyorum 6 pro falan mi 6 nın yanında telefonmu arkadaş biz güncellemeyi bil ye alamıyoruzki en sonunda satacam bu telefonu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
64 gb sattim gecen hafta, 1600 tl verdiler bilginiz olsunAndroit pie alacakların arasında mi 6 yine yok anlamıyorum 6 pro falan mi 6 nın yanında telefonmu arkadaş biz güncellemeyi bil ye alamıyoruzki en sonunda satacam bu telefonu
hocam android7 den android 8 e geçtiğinde ne farkı oldu telefon hakkında kısmında 7 yerine 8 yazdı. sen 9 dan ne bekliyosun anlamadımki android pie geldiğinde telefonun evrim geçirmeyecek özellikleri sonuçta belli telefonun. telefonumdan çok memnundum ama android pie gelmiyo işte onun onun için satacağım falan deme başka yerlerdeAndroit pie alacakların arasında mi 6 yine yok anlamıyorum 6 pro falan mi 6 nın yanında telefonmu arkadaş biz güncellemeyi bil ye alamıyoruzki en sonunda satacam bu telefonu
Mi 6 ya beta sürümünde gelmiş hocam. Bende stabilde yim. Halen bekliyoruz..Bu sürümden sonra neden update çıkmadı hala ya.
Mi8 lere uyandırmak için kaldır vs geldi ama bizim mi6 lar yetim kaldı.