Hasan29 kullanıcısının son içeriği

1. Hasan29

Araçlar Telefon sinyali sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar.buradaki ayarları ne yaparsam yapayım hep aynı ayara geri dönüyor aslında 4.5G ile 3 diş çekerken birden bire H+ oluyor ve internet çok fazla yavaşlıyor sizce sorun ne olabilir? Bu ayarlara gitmek için; Ayarlar > Telefon hakkında > Tüm özellikler > Dahili depolama( 5...
  2. Hasan29

MIUI 12.5 Miui 12.5 güncelleme sonrası arama sorunları

Selamın aleyküm arkadaşlar. Herhangi birisi beni arayınca arama bildirimi önceki gibi ekrana düşmüyor yani yukarı kaydır cevapla gelmiyor Ekran kilitliyken hiç gelmiyor Ekran açıkken sadece bildirim paneline düşüyor bildirim panelini aşağı indirirsem cevapla seçeneği çıkıyor nasıl...
  3. Hasan29

Yardım V12.0.6.0.QGGMIXM Güncellemesi

Arkadaşlar yeni güncellemeyi yükleyen var mı? V12.0.6.0.QGGMIXM güncellemesi bana geldi ama yüklemek istemiyorum korkuyorum çünkü bundan önceki güncelleme de şarjım daha uzun süre gidiyordu bunda ne olur bilemem
  4. Hasan29

Yardım Discord sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum Arkadaşlar DC de kulaklık kullanırken Instagram dan video açınca yada herhangi bir yerden ses açınca benim sesim karşıya gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim
  5. Hasan29

Tema Tema kilit ekranı tarih ayarı

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun temasında ki kilit ekranı tarih ters görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
  6. Hasan29

Soru İnternet tarayıcı sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar Çok saçma bir sorun ile karşılaştım sizinle paylaşmak istedim. Nasıl çözülür bu durum
  7. Hasan29

MIUI 12 Redmi note 8 Pro MIUI 12 güncellemesi

Selamın aleyküm arkadaşlar. Xiaomi redmi note 8 Pro kullanıpta MIUI 12 yi indiren var mı. Varsa her hangi bir sorunu var mı keşfeden var mı ona göre güncelleme yapıcam
  8. Hasan29

Yardım Uyarı mesajları

Selamın aleyküm arkadaşlar Benzeri bir konu vardı ama geliştirici seçenekleri açmak istemiyorum başka yolu olmalı Bu uyarı mesajlarının süresi nereden değişiyor.
  9. Hasan29

Soru Kilit ekranı yazı renk değişimi

Selamın aleyküm arkadaşlar Kilit ekranı yazı rengini değiştirebiliyor muyuz. Çoğu yere yazdım bir cevap gelmedi
  10. Hasan29

Soru Bildirim çubuğunda bayrak

Selamın aleyküm arkadaşlar. Bir arkadaşımda Xiaomi vardı ve bildirim çubuğunda Bulgaristan bayrağı ve BULGARİSTAN yazıyordu acaba note 8 Pro da var mıdır varsa nasıl yapabilirim hoşuma gitti türk bayrağı koymak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  11. Hasan29

Çözüldü Redmi note 8 pro (BOZUK)

Mağazanızdan Redmi note 8 pro 128gb cihaz aldım ama garantiden çıkmaz oldu 3 ay geçti sesi karşıya iletmemeye başladı genpa teknik servise gönderdim onarılmadı Evofone teknik servise gönderdim mikrofon onarıldı ama şimdi de durduk yere sürekli telefon ısınıyor şarj hızlı bitiyor Telefon aldım...
  12. Hasan29

Yardım Konuşma

Öncelikle Selamın aleyküm handshake~~ Mi store den redmi note 8 pro global aldım ve çoğu zaman konuşmada karşı tarafa sesim iletilmediğini söyledi çoğu kişi :@ hoparlör e geçince sesim gidiyor bazen hoparlör de de sesim gitmiyor nedeni ne olabilir nasıl düzeltirim. Ses kaydında hiç bir promlem...
Üst Alt