Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, orijinal MİUİ rom kurmaya çalışırken yanlışlıkla cihazı hardbrick yaptım. Ne recovery'e ne de fastboota giriyor. Sadece boot ekanı görünüyor ve kalıyor. Ne yapabilirim?
Öncelikle iyi günler herkese. Mi 9T isimli cihazı kullanmaktayım ve DotOS aosp roma geçiş yaptım. Gayet akıcı, hızlı ve stabil bir rom fakat birisiyle konuşurken ahize sesi aşırı az geliyor. Bunu arttıracak bir flash dosyası veya magisk modülü var mı acaba?
Gün içinde ikinci konum, ikinci sorunum; sizi biraz boğduğum için kusuruma bakmayın ☺ Konumumu her açtığımda Kadıköy'de oturmama rağmen Bağcılar'daymışım gibi görünüyor. Masik P'ye geçtiğimden beridir bu sorun mevcut. Format data, 4 wipe yaptım olmadı; persist flashladım yine olmadı. Bu sorunu...
İyi günler saygıdeğer forum sakinleri...
Uzun süredir ben uyurken yaklaşık %15'lik şarj kaybına uğruyorum. İstisnasız her seferinde oluyor bu. Nasıl çözebilirim, ne yapabilirim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
(Rom: Masik P - Miui 12)
Öncelikle herkese iyi akşamlar. EU Rom'dayım ve yakınlık sensörü hiçbir şekilde çalışmıyor. CIT'e giriş yapıp sensörü kalibre etmeyi denedim fakat fail verdi. Daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu, olduysa nasıl düzeltebildi?
Stock rom atmaya çalışırken işlem error verdi ve cihazım Amazfit logosunda kaldı. Bilgisayar saati "adb devices" yazdığımda görüyor fakat fastboota geçme kodunu girdiğimde saatin ekranı gidip geliyor ve yine boot ekranında takılıyor, "fastboot devices" yazınca görünmüyor.
1587717431
Fastboota...
ExtendedUI yüklü bende, Dolby Atmos kurduğumda kulaklıkla rahatça müzik dinleyebiliyorum, hiçbir sıkıntı olmuyor ama biri aradığında veya instagramdan, youtubedan bir şeyler izlerken hoparlörden gelmesi gereken zil/medya sesi değilde saçma sapan parazitler geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
MSM-Xtended Nedir?
MSM-Xtended diğer romlardan farklı olmayı hedefleyip hem performansı yüksek kılan hem de özelleştirmeleri bol tutan bir AOSP romdur.
Özellikleri:
Kurulum:
1) Her şeyi yedekle
2) Rom, Gapps, Magisk, Fw+vendor gibi dosyaları indir
3) Recovery'i aç(TWRP)
4) Format Data yap
5)...
XDA telegram kanalında dolaşırken bir arkadaşın yaptığı app karşıma çıktı ve başlıktan da anlayacağınız gibi bu app Airdots kulaklıklarda çift tık ile şarkı geçmeye yarıyor. Gayet hızlı, stabil çalışıyor fakat herhangi bir uygulama arayüzü yok ve kullanım şekline müdahale edemiyoruz. Uygulamanın...
Durduk yere widevine l1 sertifikası l3 ile değişti. Extended UI(AOSP) kullanıyorum. 3 gündür falan hiçbir sıkıntı yoktu. Dizi, film izledim Netflix'ten fakat şuan girmeye çalıştığımda önce hata verdi şimdi de sertifika L3 görünüyor.
Telefonu açmaya çalıştığımda ''System has been destroyed.'' diyor fakat fastboota girebiliyorum. ADB ile oem info'ya baktğımda her şey false fakat Verity Mode ''true'' görünüyor. MiFlashTool ile rom atmaya çalıştığımda ''eraise error'' diyor. Ne yapabilirim?
İyi günler forum ahalisi. Herkesin dediği gibi renkler ve zevkler tartışılmaz fakat özellikler, kullanım, özelleştirme, optimizasyon, ram kullanımı, batarya ömrü gibi faktörler göz önünde bulundurulursa sizce hangi rom Mi 9T için idealdir?