Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar başlıkta da belirttiğim "cihazı bul depolama alanı hasarlı, cihazınız güvenli değil" uyarısı çıkıyor Mi 9 SE cihazımda. Bu durum twrp'den rom kurduktan sonra oldu. Üzerine fastboot ile 2 farklı sürüm kurdum ama hala cihaz açılınca bu uyarıyı veriyor. Bir de yeniden başlattığımda...
Selamlar eu 11.0.5.0 kullanıyordum guncelleyiciden baktım 11.0.1.0 gelmiş Android Q olmuş ama sürüm numarası düşmüş neden böyle bir şey yapmış olabilirler? 11.0.5.0 üzerine dirty flash yapan varsa bilgilendirebilir mi?
Hocam merhaba ben daha önce global ve eea romlarını twrp'den flashlayıp ardından magisk flashladım dediğiniz gibi ama cihaz açılmıyordu recovery moda atıyordu hep nedeninini biliyor musunuz?
Cihazım imei kayıtlı çin versiyonu. Bu recovery ile android 9 ile 10 arasında geçiş yapsam hard brick olma ihtimali var mı? Format data ve 4 wipe yeterli midir?
Geçen gün xda'daki güncel recovery ile önce masik(and10) sonra revos(and9) kurdum cihaz tepki vermez hale gelmişti.
Sefa hocamdan bir adet Redmi 5 Plus global versiyon aldım. Çok ilgili birisi, yaşadığım sorunlarla da birebir ilgilendi sağolsun.
Tam fiyat performans telefonu.
Ayrıca stabil sürümde donma sorunu olan arkadaşlar varsa şimdilik geliştirici sürüme geçsinler onda sorun yok.
2 aydır Whatsapp ve Xiaomi Framework uygulamaları sürekli cihazı uyandırıyor, bekleme süresinde şarjı içiyor telefon. Ekran sürem yarıya düştü mobil veri ile en fazla 3 saat alabiliyorum. Whatsapp eski sürüm ve geliştirici/kararlı sürümlerini denedim bi fark olmadı. Global romu miflash ile...
Çin’in dev markalarından biri olan Xiaomi, bu yılın ilk yarısını oldukça aktif geçirmişti. Piyasaya çıkardığı yeni telefonların yanında pek çok teknolojik ürüne de imza atan Xiaomi, yılın 2. yarısı için de kolları sıvamış görünüyor. Xiaomi ilk olarak 11 Temmuz 2017 tarihinde yeni ürün ya da...