Harry Morgan kullanıcısının son içeriği

1. Harry Morgan

Yardım Mi 9 SE - Cihazı Bul Depolama Alanı Hasarlı

Selamlar başlıkta da belirttiğim "cihazı bul depolama alanı hasarlı, cihazınız güvenli değil" uyarısı çıkıyor Mi 9 SE cihazımda. Bu durum twrp'den rom kurduktan sonra oldu. Üzerine fastboot ile 2 farklı sürüm kurdum ama hala cihaz açılınca bu uyarıyı veriyor. Bir de yeniden başlattığımda...
  2. Harry Morgan

Yardım Mi 9 SE xiaomi.eu 11.0.1.0

Selamlar eu 11.0.5.0 kullanıyordum guncelleyiciden baktım 11.0.1.0 gelmiş Android Q olmuş ama sürüm numarası düşmüş neden böyle bir şey yapmış olabilirler? 11.0.5.0 üzerine dirty flash yapan varsa bilgilendirebilir mi?
  3. Harry Morgan

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Hocam merhaba ben daha önce global ve eea romlarını twrp'den flashlayıp ardından magisk flashladım dediğiniz gibi ama cihaz açılmıyordu recovery moda atıyordu hep nedeninini biliyor musunuz?
  4. Harry Morgan

Recovery [Android Q] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1018 Tek Tuş Yükleme Aracı

Cihazım imei kayıtlı çin versiyonu. Bu recovery ile android 9 ile 10 arasında geçiş yapsam hard brick olma ihtimali var mı? Format data ve 4 wipe yeterli midir? Geçen gün xda'daki güncel recovery ile önce masik(and10) sonra revos(and9) kurdum cihaz tepki vermez hale gelmişti.
  5. Harry Morgan

Yardım Mi 9 SE - Pil Performansının En İyi Olduğu ROM Hangisidir?

hocam elinizde masik 7.2 varsa upload edebilir misiniz?
  6. Harry Morgan

Haber MIUI 11 Yeni Ekran Görüntüleri

bu gerçekse hiç zahmet etmeselermiş
  7. Harry Morgan

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Wipe yaparak kurdum 6-7 saati geçemiyorum r5p'ta. Android sistemi en az %30-35 civarı tüketiyor bu neden böyle acaba :@
  8. Harry Morgan

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Sefa hocamdan bir adet Redmi 5 Plus global versiyon aldım. Çok ilgili birisi, yaşadığım sorunlarla da birebir ilgilendi sağolsun. Tam fiyat performans telefonu. Ayrıca stabil sürümde donma sorunu olan arkadaşlar varsa şimdilik geliştirici sürüme geçsinler onda sorun yok.
  9. Harry Morgan

Rom MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Marshmallow tabanlı bütün Miui romlarda böyle. Root gerektiren uygulamalar dahi aynı şekilde gösteriyor.
  10. Harry Morgan

Rom MIUI 9 7.9.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Hocam Mi 4 LTE kullanıyorum 1.5 yıldır bizim telefonda da durum böyle. Hatta bazen tek çekirdek çalışıyor diğer üçü asla uyanmıyor..
  11. Harry Morgan

Yardım Whatsapp Batarya Tüketimi

Hocam daha dün eu rom kurdum ve birkaç uygulama dışında bir şey kurmadım. Whatsapp kamerayı kullanmadım bile :(
  12. Harry Morgan

Yardım Whatsapp Batarya Tüketimi

2 aydır Whatsapp ve Xiaomi Framework uygulamaları sürekli cihazı uyandırıyor, bekleme süresinde şarjı içiyor telefon. Ekran sürem yarıya düştü mobil veri ile en fazla 3 saat alabiliyorum. Whatsapp eski sürüm ve geliştirici/kararlı sürümlerini denedim bi fark olmadı. Global romu miflash ile...
  13. Harry Morgan

Rom [AOSP][CAF]Nitregeon OS 7.1.1

Hocam senin önce Miflash ile MM kurman lazım. Sonra romu sıkıntısız atarsın.
  14. Harry Morgan

Haber Haber - Mi 6 Plus mı Geliyor? Xiaomi Merak Uyandırdı

Çin’in dev markalarından biri olan Xiaomi, bu yılın ilk yarısını oldukça aktif geçirmişti. Piyasaya çıkardığı yeni telefonların yanında pek çok teknolojik ürüne de imza atan Xiaomi, yılın 2. yarısı için de kolları sıvamış görünüyor. Xiaomi ilk olarak 11 Temmuz 2017 tarihinde yeni ürün ya da...
  15. Harry Morgan

Sohbet Forumdaki 'Nick Name'inizin Anlamı/Açıklaması

Çok sevdiğim Dexter dizisindeki Dexter Morgan'ın üvey babası :)
Üst Alt