Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli forum üyelerim, uzunca bir aradan sonra tekrardan merhabalar,
Yaklaşık 3 yıldır R5+ kullanıcısıyım. Üç gün önce telefonum denize düştü ve bir takım sıkıntılar meydana geldi. Bir tane sıkıntısı hariç bütün sıkıntılarını telefoncuya hallettirdim.
Şuanda telefonumun güç tuşu takılı kalmış...
Merhabalar,
Öncelikle 1 hafta önce dolandırılmamla ilgili bir konu açmıştım hatırlayan arkadaşlar olacaktır. O sahte ürünün iadesi gerçekleşti, bende forumun marketi üzerinden MIUI Türkiye ve Cepport garantili AirDots aldım ( Xiaomi Redmi Airdots TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık ) Ürün bugün elime...
Hocam RezzNar hocamın yaptığı bilgilendirmede arkasındaki yazı silik çıkması gerekiyormuş. Sizde apaçık bembeyaz gözüküyor. Birde RezzNar hocam baksın. Bana sahte gibi geldi.
~Redmi 5 Plus~
Hocam benim sahte olanda aşırı bir dip ses vardı. Herhangi bir dip ses geliyor mu? Yani herhangi bir ses, müzik falan çalmazken ince bir frekans sesi geliyordu.
~Redmi 5 Plus~
Malesef öyle. Ben aliexpressten onlarca ürün sipariş ettim. Neredeyse hiçbirinde sıkıntı çıkmadı. Sırf kargo süreleri can sıkıyordu. Birde üstüne vergiler eklenince artık ordanda alamaz oldum çünkü Türkiyedeki fiyatıyla aynı paraya denk gelmeye başlamıştı. Bunun böyle olması en çok...
Hocam şahsen ürünün sahte olduğunu anlamayıp kullanacak yüzlerce kişi olacaktır. Bundan eminim. Ben bu forumda olmasam bende aynı şekilde kullanacaktım. Aslında değişim isteyip tekrar gelecek ürünle devam edecektim. Benimki kusurlu üründü (bir önceki açtığım konumda mevcut).
~Redmi 5 Plus~
RezzNar hocam gerçekten çok detaylı ve ayrıntılı güzel bir yazı olmuş. Bu sahtelikleri görünce bana sanki Xiaomi bu ürünü hiç üretmemiş, direkt sahte olarak başkaları üretmiş gibi geliyor. Arkadaşın attığı üründe şarj dokunun altındaki yazıda fark ettiği gibi sahte ürün. Tekrardan teşekkürler...
Hocam iade gerçekleşince bende sizin siteniz üzerinden alacağım. Youtubeda (MIUI Türkiye) izlediğim kadarıyla kutu üstünde MI yazıyor. Global olan versiyonda kutu üstünde Redmi yazıyor. O konuda bilgilendirebilir misiniz?
~Redmi 5 Plus~
Teşekkür ederim konuyla sıkı ilgilendiğiniz için. Bundan sonra ucuzluğa kanmamak gerektiğini anlamış oldum. Umarım konuyu okuyan herkes bilgilenmiştir.
~Redmi 5 Plus~