HaQaN kullanıcısının son içeriği

1. HaQaN

Soru Güç Tuşu Nasıl İptal Edilir?

Değerli forum üyelerim, uzunca bir aradan sonra tekrardan merhabalar, Yaklaşık 3 yıldır R5+ kullanıcısıyım. Üç gün önce telefonum denize düştü ve bir takım sıkıntılar meydana geldi. Bir tane sıkıntısı hariç bütün sıkıntılarını telefoncuya hallettirdim. Şuanda telefonumun güç tuşu takılı kalmış...
  2. HaQaN

Çözüldü MIUI Türkiye'den Aldım Kulaklık Sahte mi Gerçek mi?

Hocam ben ondan önce yazmıştım. Kulaklıkları resetleme işlemine başlamadan önce 5 saniye basılı tutup kapatmanız gerek.
  3. HaQaN

Hocam öncelikle şarj girişindeki 2 nokta olayından ne kastettiğinizi anlamadım. 170 sayfalık kılavuz dediğiniz global versiyonda yaklaşık 11 tane dil için yazılmış kullanma kılavuzudur. Çin versiyonunda sadece Çince olduğu için küçük bir kılavuz var. Kutunun arkasındaki yazılar bana normal...
  4. HaQaN

Hocam çünkü kulaklıkları ayrı ayrı bağlamışsınız. Kulaklıkları ilk önce 5 saniye basılı tutup kapatın ve sonrasında 15 saniye boyunca daha basılı tutarak resetleyin ve kulaklıkları kutuya koyun. Ardından kulaklıkları kutudan çıkarın ve sadece sağ kulaklık yanıp sönene kadar bekleyin. Sonra...
  5. HaQaN

Çözüldü Yeni aldığım Redmi Airdots'da şarj problemi

Hocam kulaklıkların ikisinede 5'er saniye basıp kırmızı ışık yanana kadar basılı tutun. Bu işlemden sonra kulaklıllar kapanacaktır. Sonrasında yaklaşık 15-20 saniye boyunca kırmızı-beyaz ışık 2 kez yanıp sönene kadar basılı tutun. Bu işlem ile kulaklık resetlenecektir. Sonra şarj kutusuna koyun.
  6. HaQaN

Duyuru Alışveriş Yap VIP Üyelik Kap

Sipariş ID : #32888 Tel No : 9191
  7. HaQaN

Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

Hocam geçenlerde bir arkadaş ses kalitesini hiç sevmemişti. Sonradan kutu içindeki kulak silikonlarından kendine uygun olanıyla değiştirince kulağına tam oturduğunda ses kalitesi değişti çok iyi oldu dedi. Sizde deneyin o silikonların hepsini. ~Redmi 5 Plus~
  8. HaQaN

Madalya 100'ler Kulübü Madalyaları

Bende alayım bir tane :)
  9. HaQaN

Sıcak Fırsat Tidal 4 ay HI-FI ve Master+ abonelik 1.99₺

2 haftadır kullanıyorum. AirDots ile kullanırken Spotify ile arasındaki farkı pek hissetmedim fakat evde otururken bilgisayar başında Asus Orion Pro 7.1 ile kullanmaya başladığımdan beri Spotify'a girmez oldum :) Psikolojik olarak mıdır bilmem ama ses kalitesi Spotify'dan daha iyi bence.
  10. HaQaN

İnceleme AirDots Sahte-Orijinal Farkları (Global Version)

Konuya eklendi zaten hocam :)
  11. HaQaN

Soru Android Sistemi Pil Kullanım Yüzdesi

Sizce ileriki güncellemelerde düzelir mi hocam? İnanın şuanda kasma donmalar hiç umurumda değil. Pil düzelsin yeter. Yoksa mecbur format atmam gerekicek :/ ~Redmi 5 Plus~
  12. HaQaN

Soru Android Sistemi Pil Kullanım Yüzdesi

Merhabalar, Geçenlerde ota'dan MIUI 11'e geçtim. Hiç memnun değilim. Kasma donmaları bir tarafa bıraktım, pil performansı aşırı düştü. MIUI 10'dayken Android Sistemi %30 pil harcarken, şuanda %45-55 arası pil harcıyor. Pil tasarrufu modundada kullansam sonuç aynı. Ne yapmam gerek? Format...
  13. HaQaN

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

Sırf boatloader kilidi mezvusu için Delta seçilir bence. Sonuçta bu forumdaki çoğu kişi boatloader kilidini açıyor. Kim telefonunun boatloader sonrası garanti dışı kalmasını ister ki?
Üst Alt