hakvl kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Android 11 root hk.

Merhabalar, Poco X3 NFC, android 11 yüklü telefon için, hangi sürüm twrp ve magisk yuklenmesi gerekmektedir? Telefonu root'lu kullanmak istiyorum. Yardimci olursanız sevinirim. Saygilar..
  2. H

Çözüldü Redmi 9T 6gb hk..

Merhabalar, Redmi 9T 6gb olan modeli GLOBAL olan modeli mi acaba? Ya da global olduğunu nereden anlarız? Son olarak cihaza imei atılıyor mu?
  3. H

Çözüldü Bootloader kilidi hakkında.

Merhabalar, POCO X3 NFC cihazımın bootloader kilidini açmak istiyorum. daha önce 168 saat verdi. Fakat, şuan mi unlock aracına girince böyle bir ekran geliyor. Kilidi aç ekranı neden gelmiyor olabilir?
  4. H

Satış Satılık Oneplus 8T kılıf (3 adet)

İzmir içi elden teslim edeceğim. Adet fiyatı 40 lira. Üçünü birden alırım diyene 100 liraya bırakırım.
  5. H

Satıldı Satılık Mi 9T PRO 6/128

Satıldı
  6. H

Yardım Ekranda ki gölgelenme hk.

Merhabalar, Videoda göründüğü üzere, ekrani yukari kaydirinca siyah bir gölgelenme oluyor(cihaz adi yazan gri satirda). Bu bir sorun mu? Yoksa olağan birşey mi? Sadece siyah arka fonda oluyor.
  7. H

Yardım Uygulamaların yeniden başlaması hk.

Merhabalar, Xiaomi Mi 9T PRO ve note 9 PRO için konuşuyorum, her iki cihazda da daha önce açılıp arka plana alınmış uygulamalar, tekrardan açıldığında, kaldığı yerden değilde sıfırdan başlamasının nedeni nedir? Örnek vermek gerekirse; Youtube'ta video izliyorum başka bir uygulamaya geçtim...
  8. H

Çözüldü Note 9 pro sarj adaptoru problemi hk.

Merhabalar, Bugun note 9 pro aldim. Ekteki şarj aleti çıktı icinden. %47'de sarja taktim, %66'da şarjı kesmeye basladi telefon. Şarj adaptörüne baktigimda alev alacak gibi ısınmış durumda olduğunu gördüm ve yanık kokusu gibi koku geldi. Sarj aleti sahte mi diye düşünüyorum şuan. Yada arızalı...
  9. H

Yardım Masik x 14 Ana ekran Beyaz bar hk.

Merhabalar, Masik x 14, ana ekranın en altındaki beyaz barı (Sarı işaretli olan) kaldırmanın bir yolu var mı ?
  10. H

Çözüldü Rom geçişi sonrası telefon açılmıyor

Merhabalar, Telefonda, mi room 11.0.3 kuruluydu. Xiaomi.eu 10.3.17'ye geçiş yapayım dedim. Fakat, twrp'den kurduktan sonra, telefon açılmadı. Nedeni ne olabilir? Şu an mi flash ile global rom yukluyorum. Twrp yerine orengefox ile işlem yapsam sorunum cozulur mu?
  11. H

Çözüldü Çözüldü... Banka uygulamalarında ki uyarı hk.

Merhabalar, telefonuma mi rom stabil 11.0.0.8 kurdum. Gayette guzel bir rom. Yalniz bankacılık uygulamalarını surekli kullanan biriyim. Surekli '' telefonun jailbreak veya rootlu oldugu'' seklinde uyari alıyorum. Teli rootlamadan twrp ile kurdum romu. Anladigim kadari ile rom kendinden rootlu...
Üst Alt