hakvl kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Android 11 root hk.

Merhabalar, Poco X3 NFC, android 11 yüklü telefon için, hangi sürüm twrp ve magisk yuklenmesi gerekmektedir? Telefonu root'lu kullanmak istiyorum. Yardimci olursanız sevinirim. Saygilar..
  2. H

Recovery Poco X3 NFC - Twrp 3.4.0-15 Tek Tuş Yükleme Aracı

merhaba, bu twrp'ye uygun magisk sürümü nedir? poco x3 nfc tel'im, poco yazısında kaldı acılmıyor
  3. H

Çözüldü Redmi 9T 6gb hk..

Teşekürler ederim
  4. H

Çözüldü Redmi 9T 6gb hk..

Merhabalar, Redmi 9T 6gb olan modeli GLOBAL olan modeli mi acaba? Ya da global olduğunu nereden anlarız? Son olarak cihaza imei atılıyor mu?
  5. H

Çözüldü Bootloader kilidi hakkında.

xiaomitool v2 ile tekrardan denedim. Sürücüleri yükledi. Kilit açıldı. Teşekkür ederim.
  6. H

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Merhabalar, Bootloaderkilidini açmak istiyorum. Fakat, bu ekran gelmiyor bende. Neden olabilir?
  7. H

indirdim giriş yapınca yine aynı ekran geliyor.
  8. H

Merhabalar, POCO X3 NFC cihazımın bootloader kilidini açmak istiyorum. daha önce 168 saat verdi. Fakat, şuan mi unlock aracına girince böyle bir ekran geliyor. Kilidi aç ekranı neden gelmiyor olabilir?
  9. H

Recovery OnePlus 8T - TWRP 3.5.1 - v21.5.11 Tek Tuş Yükleme Aracı

Ellerinize sağlık. Persist dosyasi yedekleniyor mu? Deneyen oldu mu?
  10. H

Satış Satılık Oneplus 8T kılıf (3 adet)

Yazdım hocam aslında. 40 lira tane 3 unu alırım diyorsanız 100 liraya bırakırım. İş dolayısı ile musait olamıyorum çünkü pek.
  11. H

Satış Satılık Oneplus 8T kılıf (3 adet)

İzmir içi elden teslim edeceğim. Adet fiyatı 40 lira. Üçünü birden alırım diyene 100 liraya bırakırım.
  12. H

Satıldı Satılık Mi 9T PRO 6/128

Satıldı
  13. H

Yardım Ekranda ki gölgelenme hk.

Biraz arastirdimda, siyah arka planda gri veya gri arkaplanda siyah olduğunda renk dagitmasi oluyormuş. Normal bir durummus sanırım
  14. H

Yardım Ekranda ki gölgelenme hk.

Merhabalar, Videoda göründüğü üzere, ekrani yukari kaydirinca siyah bir gölgelenme oluyor(cihaz adi yazan gri satirda). Bu bir sorun mu? Yoksa olağan birşey mi? Sadece siyah arka fonda oluyor.
  15. H

Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

https://downloads.akhilnarang.dev/MIUI/raphael/RAPHAELGlobal-V12.0.3.0.QFKMIXM-10.0-vendor-firmware.zip
Üst Alt