Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarım selamlar. Mi 8 Lite ile girdiğim Miui dünyasına Mi Note 10 Lite ile devam ediyorken bir amiral gemisine geçmek istedim ve mevcut piyasada bana en uygun gelen s21 5G modeline geçiş yaptım. Cihaz şuan 4 günlük Mi note 10 litea göre pilin fark edeceğini biliyordum ama bu kadar...
Hocalarım merhalar. Birkaç tema deniyordum tema mağazasından fakat sonra klasik temaya döndüğüm zaman Snapchatin simgesi bozuldu ve düzelmiyor. Nasıl bir yol izleyebilirim ? Şimdiden teşekkürler
Hocalarım herkese merhaba. Benim telefonumda aod için süre sınırı yok yani açtığım zaman sürekli duruyor. Ben istiyorum ki bildirim geldiğinde yansın aod hangi uygulama olduğunu göreyim ve 10-15 saniye sonra falan kapansın. Bunun tam tersini isteyenleri gördüm ama hiç böyle bir konu görmedim...
Hocalarım öncelikle merhaba. Şuan 16mbps internet kullanıyoruz modemimiz adsl2+ modem ve 72 mbpsye kadar destekliyor (Modeli Airties Air 5341). Altyapı desteklediği için vdsle geçmek istiyoruz 35 mbps hıza bunun için vdsl uyumlu modem gerektiği söyleniyor. Şuanki modemimizde 35mbps hız alamaz...
Herkese merhaba. Telefonu ilk aldığım zamanlar gayet normal bir şekilde mi remote uygulamasından Samsung televizyonu kontrol edebiliyordum. Bir telefon güncellemeden sonra (hangisi olduğunu kestiremiyorum tam olarak) uygulama çalışıyor fakat televizyonda bir tepkiye neden olmuyor bastığım...
Hocalarım merhabalar, 700-900 civarında akıllı saat bakıyorum. Aralarında kaldığım iki model var. Bir tanesi amazfit verge öteki ise huawei gt 2 e modeli. Huawei sensörler tasarım olarak kendine çekerken amazfitin mikrofon, hoparlör ve wifisinin olması baya bir avantaj gibi geliyor ama komple...
30 watt hızlı şarjda 5000 amperlere kadar çıkıyor amper değeri. Tabi bu da telefonu baya bir ısıtıyor ve uzun vadede bataryaya zararlı olacağını düşünüyorum. Başka şarj aleti kullanmak dışında telefonun alacağı amperi ayarlamanın bir yolu var mıdır ?
Arkadaşlar bu konunun altında telefonunuz normal kullanımda iken yani sosyal medya vs takılırken sıcaklık değerlerinizi atabilir misiniz ? Telefonların genel sıcaklıkları ile bilgi edinmiş oluruz. Altına da kullandığınız telefonu ve işlemcisini, hangi ilde olduğunuzu (sıcaklık ile ilişki...
Herkese merhaba öncelikle. Mi 8 lite telefonumdan mi note 10 lite telefonuna geçiş yaptım. Normalde mi 8 lite'da telefonu aç kapa yapınca pil istatistikleri sıfırlanmazdı. Ama bu yeni telefonda telefonu aç kapa yapınca pil istatistiklerinin sıfırlandığını ve her açılışta son full şarjdan sonra...
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır beklediğimiz Note 9 serisi ve Mi Note 10 Lite telefonlarının lansmanının bu cuma 15.00'da gerçekleşeceği Xioami Türkiye resmi hesabından duyuruldu.
Merhaba herkese. Yaşadığımız bu son 15-20 günlük periyotta telefonlarla ilgili bir yasa geldi. Onun yanında dolar ve euro kurları da bir hayli yükseldi. Tabi bu süreçte telefon fiyatları üstüne 500 lira koydu. 2700'e satılan mi9t 3200 liralara çıktı. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum...
Merhaba herkese. Geçtiğimiz aralık ayında tanıtılan note 10 modelinin bir hafta önce lite olan versiyonu tanıtıldı ve özellikler olarak vs çok hoşuma gitti. Mayıs ortası gibi Avrupa'ya geleceği söylendi lansmanda. Benim ise size sorum şudur bu telefonun Avrupa fiyatı 350 euro. Sizce kaç lira...
Öncelikle herkese merhaba. Bugün bu iki telefonu ekran özellikleri ve ekran tasarımı olarak karşılaştıracağız. Konuyu okuduktan sonra lütfen üstteki anketi doldurmayı unutmayın :).
Öncelikle tasarımla başlayalım. K30 5G modelinde delikli ekran tasarımı kullanılıyor ve ayrıca önden 2 kameraya...
Merhaba herkese, mi clouda yedekleme yapmıştım zamanında şimdi erişemiyorum bir türlü. Fotoğraftaki gibi gözüküyor ve ne telefondan ne de bilgisayardan görüntülenmiyor. Bir bilgisi olanlar yardım edebilir mi