Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,
yaklaşık 15-20 gün oldu telefonu alalı. Güncellemelere girdiğimde bu hata ile karşılaşmış fakat çok umursamamıştım. Eski redmi 5 plus telefonumda da aynı hata vardı ve updater uygulamasını güncelleyip sorunu çözmüştüm. Yine aynı şekilde yaparım diye düşünüp erteledim ama şarjın az...
Merhabalar,
Uzun süredir forum kullanmıyorum başka nerde çözüm ararım bilmiyorum yardımcı olacaklara teşekkürler
Telefonuma android 11 güncellemesi geldi diye biryerde okudum. Benim android 8 geldiğinde otomatik bulamıyordu güncellemeyi. Güncelleme uygulamasini güncellemek için birisi bana...
Telefonu ilk aldığımdan beri hiç 4.5 g de kullanamadım yanımda aynı telefonu kullanan 2 arkadaşım daha var ikisinin telefonu da 4.5 g iken benimki sürekli H yada H+ donanımsal yada yazılımsal sorunu olabilir mi daha önce güncellemeler gelmiyordu güncelleyiciyu güncelledim çözülüdü, bir kere de...
Yaklaşık 1 yıldır xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum. Son 2 aydır ekranın dokunmatiği ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normal bir şekilde kullanırken ekranda basmadığım yerlerde algılama oluyor ve ekran temiz olsa dahi bu yaşanıyor. Ekranı kapatıp açmadan imkani yok geçmiyor. Her gün en az 20 kere...
Yaklaşık 1 yıldır xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum. Son 2 aydır ekranın dokunmatiği ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normal bir şekilde kullanırken ekranda basmadığım yerlerde algılama oluyor ve ekran temiz olsa dahi bu yaşanıyor. Ekranı kapatıp açmadan imkani yok geçmiyor. Her gün en az 20 kere...
redmi 5 plus kullanıyorum telefona güncelleme alamıyorum aliyorsam bile kontrol edemiyorum wifi bağlantısı olmadığını söylüyor çözümünü bulamıyorum fazla bilmiyorum root gibi konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim