haknly kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Redmi Note 9 MIUI UPDATE ''couldn't connect to the server'' hatası

Selamlar, yaklaşık 15-20 gün oldu telefonu alalı. Güncellemelere girdiğimde bu hata ile karşılaşmış fakat çok umursamamıştım. Eski redmi 5 plus telefonumda da aynı hata vardı ve updater uygulamasını güncelleyip sorunu çözmüştüm. Yine aynı şekilde yaparım diye düşünüp erteledim ama şarjın az...
  2. H

Yardım Redmi 5 Plus Android 11

Merhabalar, Uzun süredir forum kullanmıyorum başka nerde çözüm ararım bilmiyorum yardımcı olacaklara teşekkürler Telefonuma android 11 güncellemesi geldi diye biryerde okudum. Benim android 8 geldiğinde otomatik bulamıyordu güncellemeyi. Güncelleme uygulamasini güncellemek için birisi bana...
  3. H

Yardım Redmi 5 Plus 4G yada 4.5G çekmiyor

Telefonu ilk aldığımdan beri hiç 4.5 g de kullanamadım yanımda aynı telefonu kullanan 2 arkadaşım daha var ikisinin telefonu da 4.5 g iken benimki sürekli H yada H+ donanımsal yada yazılımsal sorunu olabilir mi daha önce güncellemeler gelmiyordu güncelleyiciyu güncelledim çözülüdü, bir kere de...
  4. H

Yardım Redmi 5 plus ekran dokunmatik sorunu

Yaklaşık 1 yıldır xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum. Son 2 aydır ekranın dokunmatiği ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normal bir şekilde kullanırken ekranda basmadığım yerlerde algılama oluyor ve ekran temiz olsa dahi bu yaşanıyor. Ekranı kapatıp açmadan imkani yok geçmiyor. Her gün en az 20 kere...
  5. H

Yardım Redmi 5 plus ekran dokunmatik sorunu

Yaklaşık 1 yıldır xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum. Son 2 aydır ekranın dokunmatiği ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normal bir şekilde kullanırken ekranda basmadığım yerlerde algılama oluyor ve ekran temiz olsa dahi bu yaşanıyor. Ekranı kapatıp açmadan imkani yok geçmiyor. Her gün en az 20 kere...
  6. H

Yardım Redmi 5 plus sistem güncelleme sorunu

Çook çok çok teşekkürler Allah razı olsun çok uzun zamandır arıyordum sorunu çözdüm ❤️
  7. H

gerekli olanları atmadım mı
  8. H

dediğim gibi rom ne pek bilmiyorum ama direk cihaz hakkında kismini attim.
  9. H

tamamdır bide benim telefonda netflix tarzi uygulamalar yüklenmiyor google play sertifikası yok falan yazıyor onun sebebi ne olabilir
  10. H

redmi 5 plus kullanıyorum telefona güncelleme alamıyorum aliyorsam bile kontrol edemiyorum wifi bağlantısı olmadığını söylüyor çözümünü bulamıyorum fazla bilmiyorum root gibi konularda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt