Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çift tıklayınca büyüyor ama basılı tutunca hiçbir şey olmuyor. Uygulama indirmeden yok mu bunun bir yolu
1543141188
Çok sıkıntılı durum cidden şu özellikte bir telefonda kelime kopyaliyamiyorum
1543141343
Teşekkür ederim mesajınız için ancak uygulama indirmeden de vardır bir yolu umarim
Merhaba Xiaomi kullanıcıları kendim araştırıp ve deneyerek bulamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. Şöyle açıklayım "kargocudan mesaj geldi, baya uzun bir mesaj bir bölümünde de kargo takip no var. Sadece takip no yu kopyalayacam ama özelliği bulamadım tüm mesajı kopyaliyor." Bilen birisi...
Herkese iyi günler; açık açık yazacağım için biraz uzun olacak ancak yardım ederseniz çok mutlu olurum.
2 gündür başıma geliyor telefonun şarjı bitti kapandı bende şarja taktım ve açılmadı fastboot da kaldı. Kapat aç felan yaptım fayda etmedi fastboot da kaldi. Güç tuşu ile ses açma tusundan...
Bende de dün başladı bazen hızlı şarj oluyor bazen olmuyor. Dünden beri deli etti deneyim acaba kablodan mi dedim kulaklık soketini taktım ilk taktigimda görmedi çıkar tak yaptım öyle gördü. Şarjda da taktım görmedi çıkar tak yapınca duzeliyor. Bilgisi olan var mı ona göre garantiye göndermeyi...