hakanuzell kullanıcısının son içeriği

1. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

Miui 10.1 ile diğer arkadaşlarda olup bizde olmayan özelliğe kavuşmuş olduk
  2. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

12 yıldır telefon kullanıyorum yapamama gibi bir lüksüm yok. G board klavye kullanıyorum 1543160961 Telefon sürümü ve klavye nedir
  3. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

Denedim olmuyor dostum
  4. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

Malesef kopyalaya basınca direk tüm mesajı kopyaliyor istediğim bölümü seçemiyorum
  5. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

Çift tıklayınca büyüyor ama basılı tutunca hiçbir şey olmuyor. Uygulama indirmeden yok mu bunun bir yolu 1543141188 Çok sıkıntılı durum cidden şu özellikte bir telefonda kelime kopyaliyamiyorum 1543141343 Teşekkür ederim mesajınız için ancak uygulama indirmeden de vardır bir yolu umarim
  6. hakanuzell

Yardım Kelime kopyalama

Merhaba Xiaomi kullanıcıları kendim araştırıp ve deneyerek bulamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. Şöyle açıklayım "kargocudan mesaj geldi, baya uzun bir mesaj bir bölümünde de kargo takip no var. Sadece takip no yu kopyalayacam ama özelliği bulamadım tüm mesajı kopyaliyor." Bilen birisi...
  7. hakanuzell

Yardım Note 3 Şarj Sorunu

Sorun kısmen çözüldü. Çok nadir yavaş şarj ediyor oda benim iyi temizleyememem. Bir telefoncuya götürüp temizletecem
  8. hakanuzell

Arkadaşlar şuan problem çözüldü gibi kulaklık ve şarjı tek girişte algılıyor yarında test edip söylerim aynı sorunla karsilasanlar yararlansin
  9. hakanuzell

Soru Mi note 3 hızlı şarj sorunu

Bir deneyim hocam çünkü Alanya da oldu teşekkür ederim cevabın için
  10. hakanuzell

Orta kısma dokunmadan sanırım
  11. hakanuzell

Temizleme önerisi verir misin bir de onu deniyim
  12. hakanuzell

Herkese iyi günler; açık açık yazacağım için biraz uzun olacak ancak yardım ederseniz çok mutlu olurum. 2 gündür başıma geliyor telefonun şarjı bitti kapandı bende şarja taktım ve açılmadı fastboot da kaldı. Kapat aç felan yaptım fayda etmedi fastboot da kaldi. Güç tuşu ile ses açma tusundan...
  13. hakanuzell

Soru Mi note 3 hızlı şarj sorunu

Bende de dün başladı bazen hızlı şarj oluyor bazen olmuyor. Dünden beri deli etti deneyim acaba kablodan mi dedim kulaklık soketini taktım ilk taktigimda görmedi çıkar tak yaptım öyle gördü. Şarjda da taktım görmedi çıkar tak yapınca duzeliyor. Bilgisi olan var mı ona göre garantiye göndermeyi...
Üst Alt