hakanlevent kullanıcısının son içeriği

1. hakanlevent

Yardım Mi 8 Global versyon bootloader kapatma

Arkadaslar mi 8 cihazım var bootloader kilidini açmıştım sorun eun yaşamadım cihazim global versyon, global stabil rom yukleyip bootloader kilidi kapatabilirmiyim. Cin cihazlarinda sorun oldugunu biliyorum ama global cihazlarda global versyon uzerinr bootloader kapaniyormu bilgisi olan varmi
  2. hakanlevent

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

bende screenhot gönderdim pc nin yandex görüntüsünü alıp (prtscrnn) bir sorun olmadı tarih saat görülüyordu
  3. hakanlevent

9.4.11 i aldım hocam otadan az önce
  4. hakanlevent

otadan güncelleme alamayan arkadaşlar ben yeniden kurdum wipe yaparak, normal işlemleri yeni getirdim mi hesabına giriş yapıp denedim otadan geldi güncelleme
  5. hakanlevent

bekleyelim bakalım hocam bi arkadaş daha yukarda aynı şeyi yaşamış
  6. hakanlevent

mi8 hocam 9.3.1 i twrp ile kurdum gerekli ayarları yaptım ama hala bir guncelleme alamıyorum
  7. hakanlevent

cok ilginç herşey normal ota da güncelleme yok
  8. hakanlevent

hocam mi8 de su anda son surum nedir miproda uyelik aldık id yi girdik otadaki kullanıcı adı bölümüne kullanıcı adımızıda girdik güncelleme yok gözukuyor otada
  9. hakanlevent

bendede bu şekilde mi8 kullanıyorum
  10. hakanlevent

bende aldım bakalım hayırlısı mi8 cihaza nasıl olucak görecez daha gelen giden yok inşallah becerebilmişizdir
  11. hakanlevent

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

hocam bana spotfy i anlatırmısın free olanı özelden
  12. hakanlevent

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.4.18 Global Beta Rom

bir yeri bozmadan bi güncelleme verseler zaten şaşıcam gerçekten
  13. hakanlevent

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Biliyorum hocam mono ancak rom gelistirmelerinde son sürümde sterio mod eklenmis gibi bir belirti var magisk modülünü icine dahil etmiş olabilirlermi ve bende calismiyor olabilirmi düşüncem bu
Üst Alt