Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimde arka cam kırık yeşil renkti değiştirmek istiyordum tereddüt ettim sen böyle diyince
1732051570
Batarya konusunda canım yanık kötü performans alıyordum kaliteli olsun diye telefoncumdan orjinal pil takmasını istedim hala kötü performans alıyorum 1 günü çıkarmak imkansız sanırım batarya...
Umarım çözersin hocam başka bir sorun da U sürümü cihaz ağacı yapacak geliştirici bir kaç geliştirici var siz dahil bakalım aktif kalıp yapacak olan var mı
Android 14 bizim cihaz için uyuşmuyor Android 10 ile çıkan cihazlar süper bölümü ile yayınlanır yani product vendor sistem bölümleri super adı verilen tek bir bölümde oluşur buradaki boyutları dinamik olarak ayarlanır ve boş alan israf etmez cihazımızın Android 9 ile çıkmış olması hasebiyle...
bende aynı senin gibi düşünüyorum rom arıyorum adam akıllı rom yok destek demezsin neredeyse sıfır şimdi eskidi diyorlarda telefon çıktığı zamanda çok bir destek yoktu şimdi iyice gitti çok güzel cihaz ama
Arrow os denedim yükler yüklemez sildim hiç beğenmedim benim isteklerime göre değil derpfest ondan daha iyi ama onu da sevmiyorum corvus oyun için diyorlar o yüzden denemedim ama araştırdım oyun oynamıyorum çünkü
1614626415
Evolutuion x unofficial da 1, 5 gün geçirdiğimi biliyorum yüze 50 şarj...
Herkese Selamün Aleyküm. Aosp rom yüklü cihazlarda Viper4android fx kurmakta zorluk çeken ve kurabilsede sistem sesleri düzgün çıkmayanlar için kendi poco x3 nfc telefonumda denenmiş ve çalışan bir modüle ihtiyaç duymayan V4a fx paylaşıyorum.
Ben neredeyse her romu denedim. Evolutuion x unofficial geliştirici çok güncelleme veriyor. Evolutuion x unofficial uzun süre kullanmış biri olarak şuan ancient os kullanıyorum çok iyi geldi bana
Merhaba hocam . Bu benim dediğim boot logo yani açılıştaki ilk ekranı değiştirme. Her cihaz için ayrı dosyalar oluyor. Sizinkü bundan sonra gelen açılış animasyonu
Merhaba arkadaşlar kendimin ve bilmeyenler için bilen birilerine soru sormak istiyorum. Şimdi gsi(generic system image) rom dediğimiz sistem imajları var özde project treble olan. Sorum şu poco x3 kullanıyorum ve denetlediğimde yalnızca a bölümü olduğunu öğrendim ve xda foruma baktığımda A only...