Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu cihaz için 2,3 geliştirici kaldı bazısı derleyici sadece zaten. Kamera odaklı bir cihaz olduğu için geliştircilerin ilgisini çekmedi sanırsam aslında güzel cihaz
Herkese Selamün Aleyküm. Aosp rom yüklü cihazlarda Viper4android fx kurmakta zorluk çeken ve kurabilsede sistem sesleri düzgün çıkmayanlar için kendi poco x3 nfc telefonumda denenmiş ve çalışan bir modüle ihtiyaç duymayan V4a fx paylaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar kendimin ve bilmeyenler için bilen birilerine soru sormak istiyorum. Şimdi gsi(generic system image) rom dediğimiz sistem imajları var özde project treble olan. Sorum şu poco x3 kullanıyorum ve denetlediğimde yalnızca a bölümü olduğunu öğrendim ve xda foruma baktığımda A only...
Merhaba arkadaşlar birçok rom denedim aosp rom miui rom size tavsiye vermek istiyorum. Aosp rom olarak msm extended'i liderlerle tavsiye ediyorum şuan onu kullanıyorum en çok özelliştirmesi olan rom herşey stabil çalışıyor EvolutionX güzel ama msm extented kadar stabil değil ve özelliştirmesi...
Merhaba sevgili Redmi note 7 kullanıcıları. Eğer sizde telefonun stock rom'undan sıkıldıysanız ve yeni custom miui ve aosp rom'ları kullanmak istiyorsanız ve bu telegram kanalını takip ediniz.
Kanal yeni güncellemeleri çok hızlı bir şekilde kanalda paylaşıyor.
Gönderiler ;Rom, Kernel, Recovery...
Redmi Note7 lineage OS 17.1 sürümünde bilgisayarın telefonu görmesi ama okumamasi gibi bir sorun var .linaege wiki sayfasında USB driver ile ilgili bir yazı var ama olmadı yâda beceremedim lütfen yardımcı olun
1590433165
Yardim edebilecek yokmu koca forumda :)
Android 10 Masik v13 rom yüklediğimde açılışta bilinmeyen bir android şifresi sordu çok kez denedim 8 kez daha denersen cihaz silinir dedi bende twrp moduna döndüm fakat önce sormayan dycript data sordu mecbur Fastbootdan resmi roma döndüm ve bu sefer temiz kurulum ile masik'i tekrar kurdum önce...