Hakank4v4k kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Mi Note 10 İçin Deji batarya kullanan var mı?

benimde arka cam kırık yeşil renkti değiştirmek istiyordum tereddüt ettim sen böyle diyince 1732051570 Batarya konusunda canım yanık kötü performans alıyordum kaliteli olsun diye telefoncumdan orjinal pil takmasını istedim hala kötü performans alıyorum 1 günü çıkarmak imkansız sanırım batarya...
  2. H

Rom android 14 beta kurduktan sonra brick oluyor

Umarım çözersin hocam başka bir sorun da U sürümü cihaz ağacı yapacak geliştirici bir kaç geliştirici var siz dahil bakalım aktif kalıp yapacak olan var mı
  3. H

Rom Mi Note 10 / Pro Resurrection Remix 8.6.6 ( AOSP )

tamam hocam bekliyorum 1701273996 rom dosyasının aktif linki mevcut ben kamara eklentisi için demiştim
  4. H

Hocam miui camera linkleri kırık yardımcı olur musunuz ya da anx Camera sitesindeki camera mı versiyonu kaç olmalı
  5. H

Rom android 14 beta kurduktan sonra brick oluyor

Android 14 bizim cihaz için uyuşmuyor Android 10 ile çıkan cihazlar süper bölümü ile yayınlanır yani product vendor sistem bölümleri super adı verilen tek bir bölümde oluşur buradaki boyutları dinamik olarak ayarlanır ve boş alan israf etmez cihazımızın Android 9 ile çıkmış olması hasebiyle...
  6. H

Hocam desteğiniz devamlı ediyor mu bu cihaz için umarım ediyordur çok lazım
  7. H

Rom Mi note 10 pro

bende aynı senin gibi düşünüyorum rom arıyorum adam akıllı rom yok destek demezsin neredeyse sıfır şimdi eskidi diyorlarda telefon çıktığı zamanda çok bir destek yoktu şimdi iyice gitti çok güzel cihaz ama
  8. H

o kadar telefon kullandım ama mi note 10 kadar geliştiricisi az Mi görmedim
  9. H

Soru Aosp rom önerisi

Arrow os denedim yükler yüklemez sildim hiç beğenmedim benim isteklerime göre değil derpfest ondan daha iyi ama onu da sevmiyorum corvus oyun için diyorlar o yüzden denemedim ama araştırdım oyun oynamıyorum çünkü 1614626415 Evolutuion x unofficial da 1, 5 gün geçirdiğimi biliyorum yüze 50 şarj...
  10. H

İpucu Aosp Rom için Viper4android fx Modülü (Düzgün Çalışmayanlar İçin)

Herkese Selamün Aleyküm. Aosp rom yüklü cihazlarda Viper4android fx kurmakta zorluk çeken ve kurabilsede sistem sesleri düzgün çıkmayanlar için kendi poco x3 nfc telefonumda denenmiş ve çalışan bir modüle ihtiyaç duymayan V4a fx paylaşıyorum.
  11. H

Rom Waveos 4.3 Poco X3/Nfc [11] [Resmi̇]

Viper4android fx tercih ediyorsanız ses ile ilgili tüm modüllerini kaldırıp bunu kurunuz
  12. H

Soru Aosp rom önerisi

Ben neredeyse her romu denedim. Evolutuion x unofficial geliştirici çok güncelleme veriyor. Evolutuion x unofficial uzun süre kullanmış biri olarak şuan ancient os kullanıyorum çok iyi geldi bana
  13. H

Soru Poco x3 splash screen değiştirme?

Merhaba hocam . Bu benim dediğim boot logo yani açılıştaki ilk ekranı değiştirme. Her cihaz için ayrı dosyalar oluyor. Sizinkü bundan sonra gelen açılış animasyonu
  14. H

Soru Poco x3 splash screen değiştirme?

Merhaba değerli forum üyeleri ve hocalarım poco x3 nfc telefonumda nasıl splash screen (boot logo) özelleştirmesi yapabilirim.
  15. H

Soru GSİ ROM hakkında

Merhaba arkadaşlar kendimin ve bilmeyenler için bilen birilerine soru sormak istiyorum. Şimdi gsi(generic system image) rom dediğimiz sistem imajları var özde project treble olan. Sorum şu poco x3 kullanıyorum ve denetlediğimde yalnızca a bölümü olduğunu öğrendim ve xda foruma baktığımda A only...
Üst Alt