Yardım Poco x3 yüz tanıma hızı

Hakank4v4k

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan kavak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mi global 12.0.4 kararlı
Telefon Modeli
Poco x3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar poco x3 aldım. Yüz tanıma özelliği çok yavaş 2snde falan tanıyor diğer poco x3 kullanıcılarınında mu böyle yoksa sürümden mi böyle

Yilo1111

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yılmaz Burak
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Aynı problem bende de var ön kameraya geç geçiyor telefon sorun bundan kaynaklanıyor kapanıp açılınca düzeliyor bi süre sonra tekrar sorun devam ediyor bilen birisi yanıtlarsa sevinirim

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Cihazı satmamın bir nedenide bu sorundu 4 5 güncelleme geldi yüzkilidini düzeltemediler.bi süre iyi açıyor bi süre sonra takılmalar açılmama başlıyor.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hakank4v4k

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan kavak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
12
Cihazı satmamın bir nedenide bu sorundu 4 5 güncelleme geldi yüzkilidini düzeltemediler.bi süre iyi açıyor bi süre sonra takılmalar açılmama başlıyor.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle bende de ben aosp kullanıyorum hafif fark ediyor ama çözüldü sayılmaz sanırım donanımsal

Oyla:

muratcankaya123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muratcan
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Arkadaşlar poco x3 aldım. Yüz tanıma özelliği çok yavaş 2snde falan tanıyor diğer poco x3 kullanıcılarınında mu böyle yoksa sürümden mi böyle
hocam bende de aynı sorun vardı forumlara baktım fabrika ayarlarına döndürülenler olmuş servise yollayanlar falan ama çözüm aslında çok basit telefonu yeniden başlatmak... ben de böyle düzeldi umarım çözebilirsiniz siz de

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
hocam bende de aynı sorun vardı forumlara baktım fabrika ayarlarına döndürülenler olmuş servise yollayanlar falan ama çözüm aslında çok basit telefonu yeniden başlatmak... ben de böyle düzeldi umarım çözebilirsiniz siz de
Yenıden baslatarak cözememiş olma ihtımalleri hiç yok
Kesınlıkle denemıslerdır ;)

Oyla:

muratcankaya123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muratcan
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Yenıden baslatarak cözememiş olma ihtımalleri hiç yok
Kesınlıkle denemıslerdır ;)
valla onu bunu bilmem hocam çözüldü dedim ama yeniden başlattıktan 12 saat kadar sonra yine gitti tekrar yeniden başlatınca düzeldi bir arkadaşımda da aynı model var ona bu sorun yok işin garibi yeniden başlatınca olduğuna göre donanımsal değil yazılımsal ama arkadaşımınkiyle benim sürümüm aynı nasıl oluyorda onda hata olmuyor bende oluyor anlamış değilim umarım düzeltirler

Oyla:

muratcankaya123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muratcan
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
valla onu bunu bilmem hocam çözüldü dedim ama yeniden başlattıktan 12 saat kadar sonra yine gitti tekrar yeniden başlatınca düzeldi bir arkadaşımda da aynı model var ona bu sorun yok işin garibi yeniden başlatınca olduğuna göre donanımsal değil yazılımsal ama arkadaşımınkiyle benim sürümüm aynı nasıl oluyorda onda hata olmuyor bende oluyor anlamış değilim umarım düzeltirler
arkadaşlar sorun arkadaşımda da varmış boşu boşuna teknik servise göndermeyin yazılımsal bi sorun

Oyla:

MustafaYN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Yalç
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
36
Ya bende de bu sorun var çözümü yokmu?Yeni güncellemelerle çözülebilir bir sorun mu?

Oyla:
Üst Alt