hakangur15 kullanıcısının son içeriği

1. H

Soru Miui10 Beta

8.8.23 çok süperrr. Bölgeyi değiştirmek zorunda kalmadan yüz kilidi ve Picture In Picture özellikleri var. MIUI 10 harika.
  2. H

Sohbet Güncelleme

Güncellemenin yanında Stable yani Kararlı yazıyor ise pek eksiği yoktur.
  3. H

Yardım Mi 5 çekim gücü

Xiaomi'nin Global yani ülkemizle uyumlu olan cihazları gayet güzel Band 20 destekliyor. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim. Ki doğru olanı da ülkemizle uyumlu versiyonu almaktır. Sonra bu telefon kötü bu öperatör çekmiyor demek, yurt dışından imei kayıtsız telefon alıp sonra telefon görüşmeye...
  4. H

Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

Ürünü eğer Xiaomi Türkiye Garantili olarak satıyorlar ise (garantiye bakan servis-kurum önemli değil) faydalanabilmeliyiz. Aksi halde tam tersi durumda Türkiye'deki MI Store'dan aldığın ürün ayıplı ürün olur çünkü kendi firması sana ürünü benim garantimde diye satıyor ise servisini her koşulda...
  5. H

Yardım Mi5 kırmızı şarj ışığı yanıp sönüyor telefon açılmıyor.

Telefonunuzun şarjı tam bitmeden en az %5'te iken şarja takın. Şarjı tam bitirmek pil ömrünü çabuk eritir.
  6. H

Yardım Ana Ekrana Dönme ve Uygulama Açılma Sorunu

Geliştirici seçeneklerini buldunuz mu ?
  7. H

Diğer Deep web forumda moderatör olan bir üyemiz vardı

Kesin çizgilerle belirlenen bir katman yok ancak içerdiği yasadışı içerik ve barındırdığı iğrençlikleri kategorize edersek yumuşak geçişe sahip bir katman sistemi oluşacaktır. Zaten en derinlerde gezinen bir tanıdığınız varsa en üstten en alta da inebilirsiniz. Ancak zaten en karanlık yani en...
  8. H

Soru Redmi note 5 AI ve cepport yada miui türkiye hakkında

Cepport ile MIUI Türkiye aynı diye biliyorum. Market kısmından doğruca MIUI Türkiye garantili alabiliyorsunuz sanırım sitede mevcut ürün satışı.
  9. H

Tasarruf modu açık ise onu kapatıp deneyin bir de.
  10. H

Cihazınızın ram miktarı yetersiz ise Uygulamayı hafızasında tutamıyor olabilir telefon. Gereksiz uygulamaları ve otomatik başlatılan uygulamalarının izinleri kapatın cihazı yeniden başlatıp öyle deneyin.
  11. H

Yardım Mi 5 çekim gücü

Çevremde Bimcell dahi kullanan var. Maddiyatı yetersiz köyüne dahi gidemiyor adam. Çekim sorunu yok sürekli şehirde işi gereği. Turkcell mi kullansın bu adam asgari ücretle, 264 dolarla ne yapsın bu vatandaş. Xiaomi'nin en ucuz telefonu dahi 200 dolardan satışa çıkarken, avrupada asgari ücret...
  12. H

Soru Redmi note 5 AI ve cepport yada miui türkiye hakkında

Compare Xiaomi Redmi Note 5 Pro vs. Xiaomi Redmi Note 5 AI Dual Camera - GSMArena.com Buraya bakarsanız AI denilen versiyonun Global Versiyon olduğunu ve AI Fotoğraf destekli olmasına rağmen Main Camera ve Selfie Camera gibi bölümlerde Hindistan için üretilen Pro versiyonundan daha düşük...
  13. H

Soru Redmi Note5 pro 4.5g ve volte sorunu

Üç kuruş olsa ben de Turkcell'e geçeceğim. Ancak en az %40'a varan fark var arada. Paketine göre %50'yi aştığı da oluyor. O yüzden
Üst Alt