Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamünaleyküm arkadaşlar şuan kullanmakta olduğum mi 6 telefonuma yeni guncellemeden sonra bu mode geldi ayarlarinida yaptim ama bir türlü kilit ekranına getiremedim.nasil yapabilirim ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Mi 6 için şuan yüklü güncelleme bu hocam.
benim bu güncellemede bariz olarak gördüğüm tek fark batarya performansı oldu kullanim süresi oldukça uzadi.
performansta pek bir fark göremedim.
Evet kesinlikle haklısınız sizde bu konuda üyelerin azami önem göstermeleri gerekiyor.
Çokda zor birşey değil aslında hangi konu hakkinda yazı yazacaksan bir araştırma yapicaksan bulduğun ilk yere yazmaktansa forumda bir arama yap bak ne var ne yok ona göre yaz.
Göremedin bulamadın anlarım ama...
Dün açılmış olan bir konu.
Mi 6 ya gelen global rom güncellemesi 10.3.1.0 güncellemesi.
Adı üstünde global rom konu ama ondan ziyade custom rom nasıl yapilirindan tut başka her türlü muhabbet o konu altinda devam ediyor gereksiz olarak.
Şahsen ben gelmiş olan global rom hakkinda bilgi alış...
Telefonu kaldırıp ekranı uyandirmak derken ? Bende acil durum çağrısını gördüm birtek. Dark mode yok. Ama telefonun şarjında gözle görülür fark var cok iyi sarji gidiyor.bir önceki yaptıkları guncelleme ile resmen bitirdikleri batarya performansını geriye kazandırmışlar sanırım.