Hakan Inan kullanıcısının son içeriği

1. H

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5g açılış 2 kere boot

Daha önce yazmıştım Google Play sistem güncellemesi yapmaya çalışıyor ancak cihazlarımız da BL kilit açık olduğu için yapamıyor sebebi o.
  2. H

Yardım Redmi note 12 pro 5g geç açılma sorunu

Evet bl kilit açıldıktan sonra bende de yapmaya başladı. Restart yapınca ilk seferinde cihaz açılmıyor tekrar kendi otomatik restart yapıyor ikinci seferde olması gereken şekilde hızlıca açılıyor sebebi resimde gösterdiğim olay -google play kendini güncellemeye çalışıyor ama BL kilit açık olduğu...
  3. H

Rom Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G ( ruby )EEA MIUI V14.0.8.0.TMOEUXM Güncelleme Bağlantıları

Ben tavsiye ederim. OTA yoluyla geldi. Yükledim pil performansı mükemmel. 1698496829 14.0.6.0 sürüme göre mükemmel
  4. H

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

ayarlar yüklü uygulamalara gir sistem başlatıcısını bul yüklü güncellemeleri kaldır
  5. H

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

sistem başlatıcı uygulamasının son sürümünü yuklemistim bende de yapıyordu güncelleme yi kaldırınca düzeldi
  6. H

Haber MIUI 10 ve Oreo alacak olan Cihazlar

anladım hocam teşekkürler
  7. H

Haber MIUI 10 ve Oreo alacak olan Cihazlar

hocam mi note 3 yok listede ancak ben şu an miui 10 oreo 8.1 miuipro sürüm kullanıyorum cihazda bu liste ne kadar doğru?
  8. H

Rom Mi note 3 miui10 China sürümü çıkmış

Çin beta sürümü bir arkadaş 1-2 güne tr çevirecek bu sürüme root gerekeceğini sanmıyorum
  9. H

Rom Mi note 3 miui10 China sürümü çıkmış

Hayırlı olsun çıkmış indiriyorum ama sanırım Türkçe yok http://bigota.d.miui.com/8.6.25/miui_MINote3_8.6.25_fdb0118de0_8.1.zip
  10. H

Rom Mi_Note_3_Aurora_9.5.10_TR_Rom

NS. Özelliği var mı
  11. H

Rom MiuiPro Stabil 9.5.4.0

Eu rom derim
  12. H

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsarı hocam mi note 3 var bende miuipro 8.4.26 mı yüklemeliyim yoksa miuipro 9.5.8 mi? yardımcı olursan sevinirim
  13. H

Soru Mi Note 3 Kamera ve Sensör sorunu

Persist dosyasını silmişsin forumda ara çözümü basit Dostum twrp ile persist.img dosyasını flashla düzelecektir
  14. H

Soru Xiaomi Mi Note 3 Global Rom Güncelleme

multirom 9.5.8 kararlı sürüm nerden buluruzarkadaşım ben baktım bulamadım gecelik 8.4.12 var varsa link paylaşırmısın? bi de ns var mı romda?
Üst Alt