Hakan Inan kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

ayarlar yüklü uygulamalara gir sistem başlatıcısını bul yüklü güncellemeleri kaldır
  2. H

Yardım wifi kendi kendine açılıyor

sistem başlatıcı uygulamasının son sürümünü yuklemistim bende de yapıyordu güncelleme yi kaldırınca düzeldi
  3. H

Haber MIUI 10 ve Oreo alacak olan Cihazlar

anladım hocam teşekkürler
  4. H

Haber MIUI 10 ve Oreo alacak olan Cihazlar

hocam mi note 3 yok listede ancak ben şu an miui 10 oreo 8.1 miuipro sürüm kullanıyorum cihazda bu liste ne kadar doğru?
  5. H

Rom Mi note 3 miui10 China sürümü çıkmış

Çin beta sürümü bir arkadaş 1-2 güne tr çevirecek bu sürüme root gerekeceğini sanmıyorum
  6. H

Rom Mi note 3 miui10 China sürümü çıkmış

Hayırlı olsun çıkmış indiriyorum ama sanırım Türkçe yok http://bigota.d.miui.com/8.6.25/miui_MINote3_8.6.25_fdb0118de0_8.1.zip
  7. H

Rom Mi_Note_3_Aurora_9.5.10_TR_Rom

NS. Özelliği var mı
  8. H

Rom MiuiPro Stabil 9.5.4.0

Eu rom derim
  9. H

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

suatsarı hocam mi note 3 var bende miuipro 8.4.26 mı yüklemeliyim yoksa miuipro 9.5.8 mi? yardımcı olursan sevinirim
  10. H

Soru Mi Note 3 Kamera ve Sensör sorunu

Persist dosyasını silmişsin forumda ara çözümü basit Dostum twrp ile persist.img dosyasını flashla düzelecektir
  11. H

Soru Xiaomi Mi Note 3 Global Rom Güncelleme

multirom 9.5.8 kararlı sürüm nerden buluruzarkadaşım ben baktım bulamadım gecelik 8.4.12 var varsa link paylaşırmısın? bi de ns var mı romda?
  12. H

Yardım Mi Note 3 Donup Kapanma Sorunu

Dene istersen Stok romda aynı sorun var mıydı hatırlamıyorum yalnız. Stok roma dönmek istemiyorum çünkü global sürüm kısıtlı ayrıca basit bir Candy oyunu bile kasıyordu
  13. H

Yardım Mi Note 3 Donup Kapanma Sorunu

Bende de aynı sorun var sanırım mi note 3 var benim de. 2-3 günde bir yapıyor. Mıuıpro 9.5.4 rom var üzerinde ondan mı yapıyor bilmiyorum ancak romdan çok memnunum stok roma dönüp denerim belki
  14. H

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

güzel
Üst Alt