Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 12 kullanan arkadaşllar; hangi Recovery hatasız çalışmakta?
twrp 3.6.1 kuruyorum, üstüne Eu stabil 13.0.9.0 sürümünü kurduğumda işlem bitince reboot systemden sonra sürekli twrp ekranı açılıyor. Nerede hata yapıyorum?
Öncelikle Bootloader kilidinin açık olması gerekir.
Telefonunuzu fastboot moduna alıp bilgisayara bağlayın
Bilgisayarınıza Minimal ADB programını kurun
TWRP-3.5.1-courbet-ygherna.img | by HerH2 for Generic Device/Other linkinden twrp dosyasını indirerek C diskindeki minimal adb klasörünün...
Merakla beklenen Miui 12.5 Sürümü yayınlandı. Güle güle kullanmanız dileği ile.
Twrp'den temiz kurulum yapmanız önerilir.
Ben kurdum. Sorun yok, çok stabil. Tavsiye ederim...
Merhaba. Twrp konusunda mi 10 lite modeller arasında (youth, zoom, 5g gibi) belirsizlik var.
Mi 10 lite 5g için hangi twrp'yi kuracağım konusunda yardımınız olabilir mi?
Herkese merhabalar.
İki arkadaş Mi 9 lite kullanmaktayız. Arkadaşıma ve bana 3.3.1-11.17 tek tuşla twrp aracı ile trwp kurulumu yaptım.
İkimiz de rom olarak eu beta kullanır ve her hafta güncellemeyi düzenli olarak yaparız
Arkadaşımın telefonunda Cache (önbellek) 4 mb görünmesine rağmen bende...
Herkese iyi günler. Offical TWRP ( twrp 3.3.1 Davinci.img) kullanıyorum. Forumda paylaşılan her twrp'yi denedim. Twrp'den yedek almaya hiç biri izin vermiyor. Sarı yazıda twrp sanırım dahili depolamayı görmüyor, zira 3 gb resim,müzik dosyalar var. Dolayısı ile de yedek almaya izin vermiyor...
Merhabalar.
Mi 9t cihazımda eu beta 9.11.21 sürümünü kullanmaktayım.
Dahili depolamada resimlerde görüldüğü şekilde diag_log dosysları oluşmaya başlıyor. Dosya sayısı sürekli artıyor. Dahili depolamada artan bir yer kaplıyor. Silsem bile sürekli geliyorlar.
Nedeni ve çözümü hakkında bilgisi...
Eu romların içinde (zipten çıkarıp görebilirsiniz) kendi twrp'si var. Her seferinde onu kuruyor. Eski sürüme dönmüş oluyor.
Yeni indireceğiniz eu rom'u ayıklayın. Yani Rar'dan çıkarın. Recovery klasörünün içindeki twrp yi silin ve mesela bu konudaki twrp yi atın içine. İsmi de mutlaka 'twrp'...
Çalışma ve bilgi için teşekkürler. Ne var ki, hangisini yükkersem yükleyeyim kısa süre içinde otomatik olarak 0916 sürümüne geri dönüyor. Çıldırmak üzereyim. Bunu da bir deneyeyim. Ama çözüm olacağını sanmıyorum. Kimse de çözümü bilmiyor sanırım.
Söylediğiniz gibi twrp manuel olarak kurdum. Bu sabah yayınlanan eu beta 9.10.24 sürümünü temiz kurulum olarak yaptım. Fakat twrp sürümü yeniden 0916 sürümüne döndü.
0916 sürümü yüklü idi. Temiz kurulum yapayım diye, global kararlı rom yükledim. Peşinden konudaki 1022 sürüm twrp yi kurup, tekrar eu beta sürümüne geçtim.
Daha sonra twrp'ye girdiğimde sürüm 0916 görünüyor. Başka bir sürüm yüklüyorum. İlk açılışta o sürüm oluyor. Daha sonra yine 0916 sürümüne...