Xiaomi Mi 11 Lite 4G Eu Stabil Miui13 Android 12 V13.0.2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Öncelikle bootlader kilidinin açık olması lazım.

Telefonunuzda her şeyin silineceğini unutmayın ve mutlaka dosyalarınızı yedek alın.

Üstteki linkten fastboot dosyasını indirip bilgisayarınızda masaüstüne çıkarın.

Telefonunu fastboot modunda açıp ( Ses kısma+power tuşları ile) bilgisayara bağlayın.

İndirdiğiniz klasördeki windows_first-install_with_data uygulamasını çalıştırın. Gelen CMD ekranında Y yazıp enter tuşuna başın. Yükleme 3-4 dk kadar sürecek, tamamlandığında telefonunuz açılmaya başlayacak. İlk açılış biraz uzun sürecek, telaş yapmayın.

İyi günlerde kullanın.

Son düzenleme:

crazy199717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Crazy
Cihazım
mi5
Konular
12
Arkadaşlar yükledim açıldı ancak yeniden başlatınca logoda takıldı

crazy199717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Crazy
Cihazım
mi5
Konular
12
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı kurulum yaparken imagefvbak ile ilgili hata veriyor bununla ilgili olablirmi

Mrtaskk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Arkadaşlar merhaba güncellemeyi İlk yükleyenlerdenim pek bilgi de bulamadim indirilen dosyayı masaüstüne çıkartin orda Windows_fastboot_update.bat olanı çalıştırırsak veriler silinmeden güncellemeyi yapıyor ben bu şekilde kurdum sorun yaşamadım şuanlik

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Arkadaşlar yükledim açıldı ancak yeniden başlatınca logoda takıldı
Bende en ufak bir sorun olmadı. Acaba nerde hata yaptınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba güncellemeyi İlk yükleyenlerdenim pek bilgi de bulamadim indirilen dosyayı masaüstüne çıkartin orda Windows_fastboot_update.bat olanı çalıştırırsak veriler silinmeden güncellemeyi yapıyor ben bu şekilde kurdum sorun yaşamadım şuanlik
Verilerin sıfırlanmamasına imkan yok arkadaşım. Muhtemelen Global kararlı rom yüklediniz. Bu Eu rom.

Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı kurulum yaparken imagefvbak ile ilgili hata veriyor bununla ilgili olablirmi
Ben sizin yerinizde olsam Rom'u tekrar indirip denerdim.

Dosyanın indirme linkinden kaldırıldığını farkettim. Muhtemelen bir sıkıntı var rom'da ( ben sıkıntı ile karşılaşmadım). Çok kısa süre içinde tekrar verilecektir.

Son düzenleme:

Mrtaskk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
arkadaşlar son mesajıma güncelleme olarak yazıyorum verilerim silinmeden kurulum yapmıştım sistem açıldı ve herşey sorunsuzdu teli bir süre kullandim yeniden başlatayim bir dedim telefon logoda kaldi eu rom yüklüydu bende Fox recovery vardı hafızayı falan bir türlü görmedi twrp yükledim yine görmedi global e dönüş yaptım orjinal recovery için eu da hareketli kamera özelliğini seviyordum ama twrp ler android 12 uyumlu değilmiş anladığım kadariyla

crazy199717

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Crazy
Cihazım
mi5
Konular
12
Evet romda sorun varmış telefonu yeniden başlatmadım bekliyorum yenisinin yayınlanmasını yeni widgetler yokmuş romdada

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
arkadaşlar son mesajıma güncelleme olarak yazıyorum verilerim silinmeden kurulum yapmıştım sistem açıldı ve herşey sorunsuzdu teli bir süre kullandim yeniden başlatayim bir dedim telefon logoda kaldi eu rom yüklüydu bende Fox recovery vardı hafızayı falan bir türlü görmedi twrp yükledim yine görmedi global e dönüş yaptım orjinal recovery için eu da hareketli kamera özelliğini seviyordum ama twrp ler android 12 uyumlu değilmiş anladığım kadariyla

Konu sahibi olarak, ben de yüklediğimde sorun olmadı, güzelce kullanıyordum. 6 saat sonra telefonu yeniden başlattım ama açılmadı. Mecburen global kararlı 12.5 romuna dönmek zorunda kaldım. Lütfen şimdilik yüklemeyin arkadaşlar. Yöneticiden konunun silinmesini talep ettim. Muhtemelen çok kısa zamanda yeni rom verilir.

sdsdsdfsdfa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
xiomi note 9
Konular
0
FAILED (status read failed (Too many links)) link hatası alıyorum cihaz redmi note 9 boot loader kilidi açık gözüküyor açılırken root atamıyorum adb den
yardımcı olabilecek varmı konu açamıyorum

enteresan05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
14
Rom sorunlu romu geri cektiler. Yenisi yayinlana kadar bekleyin isterseniz

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt