Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet sevgili forum sakinleri 3 yıl kullanmış olduğum Xiaomi Mi 8 lite 4/64 modelinden iphone 12 mini modeline geçmiş bulunmaktayım 🤭 ilk xiaomi telefonumdu ve çok severek kullanıyordum ama artık pili eskimişti ve değiştir beni diye resmen bağırıyodu tam değiştirmek üzereydim tel yere düşüp ekran...
Arkadaşlar herkeze merhaba size bir sorum olacak ben mi8 lite kullanıyorum son sürüm global rom bl kilidi hepsi kapalı.şimdi miui 12 beta romu güncelleyici üzerinden kurabilirmiyim? Forumda araştırma yaptım ama cevabını bulamadım.nasıl kurabilirim cihazıma?
Android 10 ile birlikte call of duty'de sensitive sorunu olmaya başladı sağa sola bakarken sensitive çok ağır gelmeye ve takılmaya başladı hard reset yaptım oyunu tekrar yükledim sorun aynı varmıdır bi çözümü ?
Herkese selamlar miui forum türkiye sakinleri benim sormak yani tartışmak istediğim konu şu neden bir telefon üreticisi yılda 20 model piyasaya sürerki ? Haa her bütçeye hitap etsin diye diyebilirsiniz ama örnek vereyim mesela redmi 8 redmi 8a redmi note8 vs. Bunlar aynı serinin cihazları ve...
Xiaomi mi10 avrupa fiyatlari belli olmus
MI10=799evro
MI10 PRO=999 evro
Bence cok pahali yunanistanda yasiyorum bu fiyatlarla cikarsalar hic satmaz cunki iphone11 680 evro direkt alinir gecilir
Okuduğum kadarıyla bein sports maçları ücretsiz yayınlıyacakmış,sebebi ise nisan sonuna kadar maçların seyircisiz oynanması. Bence güzel bi gelişme bakalım ne olacak değerli forum üyeleri siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?clap~~
Bence galaxy A30 kardeşim miui arayüzünü sevsemde bildirim sorunu olsun lag olsun sorunlu telefonlar rom root işleriyle uğraşmıyorsan samsung al geç derim
Android Q alır ama çok geç alır ve son yükseltmesi olur diye düşünüyorum miui güncellemeleri daha 2 yıl devam eder çünkü daha 1 yılını doldurmamış neyse hayırlısı diyelim efendim
Stabilize sorunu değilde history atmak istediğinde kamerada bi puslanma ve yakınlaştırma söz konusu başka cihazlarda oluyomu bilmiyorum ama samsung ve apple cihazlarda sorunsuzdu whew~~