Hakan Ali Hasan kullanıcısının son içeriği

1. Hakan Ali Hasan

Sohbet Xiaomi Maceram

Evet sevgili forum sakinleri 3 yıl kullanmış olduğum Xiaomi Mi 8 lite 4/64 modelinden iphone 12 mini modeline geçmiş bulunmaktayım 🤭 ilk xiaomi telefonumdu ve çok severek kullanıyordum ama artık pili eskimişti ve değiştir beni diye resmen bağırıyodu tam değiştirmek üzereydim tel yere düşüp ekran...
  2. Hakan Ali Hasan

Soru Miui 12 Nasıl yüklenir?

Arkadaşlar herkeze merhaba size bir sorum olacak ben mi8 lite kullanıyorum son sürüm global rom bl kilidi hepsi kapalı.şimdi miui 12 beta romu güncelleyici üzerinden kurabilirmiyim? Forumda araştırma yaptım ama cevabını bulamadım.nasıl kurabilirim cihazıma?
  3. Hakan Ali Hasan

Soru Mi8 Lite Call Of Duty Sensitive Sorunu

Android 10 ile birlikte call of duty'de sensitive sorunu olmaya başladı sağa sola bakarken sensitive çok ağır gelmeye ve takılmaya başladı hard reset yaptım oyunu tekrar yükledim sorun aynı varmıdır bi çözümü ?
  4. Hakan Ali Hasan

Sohbet Xiaomi,Samsung,Huawei ve diğerleri

Herkese selamlar miui forum türkiye sakinleri benim sormak yani tartışmak istediğim konu şu neden bir telefon üreticisi yılda 20 model piyasaya sürerki ? Haa her bütçeye hitap etsin diye diyebilirsiniz ama örnek vereyim mesela redmi 8 redmi 8a redmi note8 vs. Bunlar aynı serinin cihazları ve...
  5. Hakan Ali Hasan

Sohbet Xiaomi Mi 10 Fiyatları

Xiaomi mi10 avrupa fiyatlari belli olmus MI10=799evro MI10 PRO=999 evro Bence cok pahali yunanistanda yasiyorum bu fiyatlarla cikarsalar hic satmaz cunki iphone11 680 evro direkt alinir gecilir
  6. Hakan Ali Hasan

Sohbet Bein Sports

Okuduğum kadarıyla bein sports maçları ücretsiz yayınlıyacakmış,sebebi ise nisan sonuna kadar maçların seyircisiz oynanması. Bence güzel bi gelişme bakalım ne olacak değerli forum üyeleri siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?clap~~
  7. Hakan Ali Hasan

Yardım Redmi Note 8 Pro Youtube Çözünürlük Hk.

Samsung note 8 amoledekran kullanıyo tabiki fark olacakatır bende samsung cihazdan geçiş yaptım renkler doygunluklar iyi gelmedi
  8. Hakan Ali Hasan

Soru Redmi note 6 pro ya MIUI 11 güncellemesi veya Android güncellemesi gelecekmi

Forumda 10 bin tane miui11 gelecek mi? başlığı oldu,lütfen önce arama yapın !
  9. Hakan Ali Hasan

Soru Note 6 Pro Dokunmatik hassasiyeti

Xiaomiye birdaha bulaşmam gibi geliyo
  10. Hakan Ali Hasan

Soru Note 6 Pro Dokunmatik hassasiyeti

Bende m Bende mi8 lite cihazımdan şikayetçiyim dokunmatik hassasiyeti oyunlarda kötü satıp ya iphone yada samsung cihaza geçiçem
  11. Hakan Ali Hasan

Soru Bildirim simgeleri ve kilit ekranı sorunu

Bende mi8 lite kullanıyorum bildirim sorunum yok çatır çatırgeliyo
  12. Hakan Ali Hasan

Soru redmi note 7 vs galaxy a30

Bence galaxy A30 kardeşim miui arayüzünü sevsemde bildirim sorunu olsun lag olsun sorunlu telefonlar rom root işleriyle uğraşmıyorsan samsung al geç derim
  13. Hakan Ali Hasan

Haber Xiaomi en son güncellemede MIUI 11 özelliklerini test ediyor

Android Q alır ama çok geç alır ve son yükseltmesi olur diye düşünüyorum miui güncellemeleri daha 2 yıl devam eder çünkü daha 1 yılını doldurmamış neyse hayırlısı diyelim efendim
  14. Hakan Ali Hasan

Çözüldü Dizi izlerken tam ekran olmama sorunu

Tam ekran modu veya chrome tarayıcı deneyebilirsin
  15. Hakan Ali Hasan

Sohbet Instagram stabilize sorunu

Stabilize sorunu değilde history atmak istediğinde kamerada bi puslanma ve yakınlaştırma söz konusu başka cihazlarda oluyomu bilmiyorum ama samsung ve apple cihazlarda sorunsuzdu whew~~
Üst Alt