Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 senedir mi max 3 kullanıyordum . durup dururken dondu telefon. dahili hafıza uçmuş. 900 tl istediler. kamera falanda kötüydü. bunu aldım. 3 gündür kullanıyorum. işe gidip gelirken 1,5 saat navigazyon kullanıyorum gün içinde de orta kullanım Yüzde 50 ile dönüyorum eve. mi max 3te de benzerdi...
Merhaba ,
Band5 aldım. telefon samsung A10 . Eşleşme vs kişi izinleri hepsi tamam ancak arayanı ekranda NNNNNNNNNNN olarak yazıyor isimler. Sadece bir kişide isim soyisim tamamı çıkıyor.
tam düzelttim problem yok derken. bu sefer de flashlama esnasında hata verdi
sürümü yükledi bu arada . ama verdiği hata ney bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim
log oluşturdum ama yine hata verdi.
windows 7 pcm yok maalesef. windows 10 64 bit pc. bu arada sizin linktekini kurdum gördü. fakat bu seferde şöyle bir hata veriyor
"bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek kaynağı yok. (0x8007000e)"
:(
Merhaba 10.3.5.0 sürümünden downgrade yapmak istiyorum 10.2.1.0 'a sürücüleri kurdum. Miflashı açıyorum ama şöyle bir hata veriyor
sürücüleri kaldırıp tekrar yükledim yine aynı. 2 saattir bunu yapmaya çalışıyorum kafayı yicem :) bu arada BL açık
NOT: install deyince de yüklemiyor
Normal rom dosyalarını indirebilecegimiz site var mıdır ? 10.0.0.1 di sanırım bunu indirip telefon hafızasına atsak. Telefon üstünden güncelleme kısmından yüklesem cihazda sıkıntı olur mu ? Şu an 10.3.5 sürümdeyim ve konuşma sesi ile ilgili ciddi sıkıntılarım var . Global kullanıyorum. Global cihaz
Merhaba ,
son 2 güncelleme aldığımdan beri telefondan konuşma esnasında çok az ses gelmeye başladı. hoparlöre aldığımda sıkıntı yok ama normal konuşma esnasında duyamıyorum ortamda ses varsa.
Önerebileceğiniz çözüm yolları var mı ?
Ben sorunu anlatayım. Tecrübe ile çözmüş oldum.
1. hatta internet kullanıyorsanız 1. hattan telefon görüşmesi yaparken interneti aktif kullanabiliyorsunuz. ama ola ki 2. hattan arama gelirse telefonla konuşurken internete giremezsiniz. Sebebi ise çift hat ama tek işlemci olmasından...
Bugün güncelleme dağıtılmaya başladığına dair haber okudum webteknoda. Henüz bana gelmedi gelen arkadaşlar var mı?
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Youtube hesabını açıp tv de yansıtma yapıyorsan o aslında yansıtma değil uzaktan kumanda gibi birşey olur. Yansıtma asıl senin kopan olay ama benim başıma hiç gelmedi
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi