gurkanss kullanıcısının son içeriği

1. gurkanss

Yardım Siteye Maile Fotoğraf Yüklenmiyor

Merhaba iş gereği web siteye evrak fotoğraf yüklemem gerek seçiyorum siteye yüklemiyor aynı hatayı e posta da gmail üzerinde dosya fotoğraf seçince de yapmıyor , fotoğraf yükle kısmına basıyorum fotoğrafta attığım dosyalardan seçiyorum siteye yüklenmiyor kameradan anlık cektiklerimde yüklenmiyor...
  2. gurkanss

Yardım Arayüzde kasmalar mi 11lite

Merhaba elimde mi 11 lite 4g 12.5.6 android 11 mevcut. eski bildirim paneli tarzında sorun yok fakat 12de gelen yeni dedigimiz bildirim panelini çektiğim zaman kasarak geliyor. arayüzde bir kaç kasmalar mevcut daha önce yoktu ne yapabilirim cihazım rootlu.
  3. gurkanss

Yardım yurtdışı mi 11 lite güncelleme

merhaba yurtdışı mi 11lite kullanıyorum 1 yıldır android 11 ve 12.5.6 sürümünü kullanmaktayım bl kilidi açık imei ve içerisinde ki bilgilerimin foto video vesaire gitmesini istemiyorum yine de nasıl güncelleme yapabilirim 1677504044 bugün yapabilirsem yapıcam önerileriniz nedir
  4. gurkanss

Yardım YouTube otomatik kalite düşüyor Mi 11 lite

YouTube 4k hdr video açınca otomatik olarak bir süre sonra kalite 480p düşüyor. Diger seçenekler kayboluyor. YouTube Vanced
  5. gurkanss

Yardım Mi 11 lite güncelleme yaparsak IMEI gider mi?

Merhaba elimde mi 11 lite 4g mevcut yurtdışı (note9 olarak kayıtlı) 12.5.8 sürümünü kullanıyorum bl kilidi açık güncelleme yapmak istiyorum miui 13 veya 14 keyfi olarak. Yaparsam IMEI gider mi ve nasıl yapabilirim? 1676225193 ve cihazımda 2 hafta önce parmak izi gitti bunun içinde bir şey var...
  6. gurkanss

Yardım Mi 11 Lite Kamera Şarj Yiyor

Mi 11 lite 12.5 sürümü yüklü IMEI ve root işlemi mevcuttur kameraya girdiğimde cihaz çok isiniyor ve bazen kameradan atıyor özellikle snapchate girip filtrelere girince donuyor snapchate giremiyorum sadece yükleme ekranı gözüküyor arka planda aşırı şarj yiyor ve ısınıyor bir cozumu var mıdır...
  7. gurkanss

Yardım Android Hardware camera sorunu

Mi 11 lite 12.5 sürümü yüklü IMEI ve root işlemi mevcuttur kameraya girdiğimde cihaz çok isiniyor ve bazen kameradan atıyor özellikle snapchate girip filtrelere girince donuyor snapchate giremiyorum sadece yükleme ekranı gözüküyor arka planda aşırı şarj yiyor ve ısınıyor bir cozumu var mıdır...
  8. gurkanss

Yardım Mi 11 Lite Güncelleme miui13

Merhaba 3 ay önce mi 11 lite almıştım sorunsuz kullanıyorum yurtdışı cihaz 2. sim Türkiye note9s olarak kayıtlı cihazın herşeyi çalışıyor sadece kamera ai ve gece modu çalışmıyor gece modu mor gösteriyor diğer sorun sosyal medya uygulamasında özellikle Snapchat te kameraya girince donuyor...
Üst Alt