Gullu83 kullanıcısının son içeriği

1. Gullu83

Soru Kilit ekranında adım sayar

Hmm onu bilmiyorum ben yenice denemiştim sizde sorunca bu temayı paylaştım hocam bildirimler kısmını bilmiyordum inan hocam..
  2. Gullu83

Soru Kilit ekranında adım sayar

1748543429 Merhaba hocam bu temanın kilit ekranında adım sayar mevcuttur deneyebilirsiniz..global tema hocam
  3. Gullu83

Yardım Miui Mesajlaşma ve Arama Uygulaması yardım ?

Merhaba arkadaşlar bir video da gördüm de bootlaeder kapalı olsa bile kandırma yöntemi ile global fondan Endonezya romuna geçti ve mi nin telefon ve mesajlaşma uygulaması geldi bende direnç kayıtlı note 13 pro plus var bunu bu cihazda yapsam IMEI gidiyor mu ondan emin olamadım bilgisi olan var...
  4. Gullu83

HyperOS Redmi Note 13 Pro+ Global Hyperos 2.0 Güncelleme aldım

Ne olur ne olmaz diye merak ettim hocam mi 14 de mi ne direnç kayıtlı cihazda çökme olmuştu sanırım ondan merak ettim hocam...
  5. Gullu83

1736439736 Merhaba arkadaşlar bu geldi indirip yükleyen varmı acaba? Cihaz direnç kayıtlı herhangi bir sıkıntı var mı acaba?
  6. Gullu83

Merhaba hocam ben geçmedim kayıt olma işini çünkü ingilizce sorular kimini yanlış mı olsu nedir en fazla 45 puan alabildim işlem için oraya göre en az 60 puan istiyor hocam..
  7. Gullu83

Merhaba hocam beta testine üye olurken IMEI numarası giriliyor sanırım orada IMEI kayıt edilen IMEI girilmesi sıkıntı oluyor mu acaba?
  8. Gullu83

Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

Buna sevindim ancak daha önce direnç kayıt ettirmistim ortalama 3 aylık zirkon kullanıyorum artık herhangi bir IMEI kolnlanmasi gibi durum olursa ki inşallah olmaz yazılımsal çözülebilir sanırım hocam?
  9. Gullu83

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Aynen görmemiştim hocam teşekkür ederim
  10. Gullu83

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bunun şifresi nedir acaba rardan çıkarmıyor şifre diyor?
  11. Gullu83

Soru Dirençten sonra imeiler gitmeden fabrika ayarlarına nasıl dondurebilirim?

Merhaba hocam öncelerde olduğu gibi boot dtbo wfs ile IMEI yedeği alınabiliyor mu? Hyperos dan sonra bu durum değişti mi hocam?
  12. Gullu83

Soru Direnç olmuş mu?

Merhaba hocam hayırlı günler bende de note 13 pro plus var onun da mi direnç kısmı p1 olmalıdır NFC falan herşey çalışabilmesi için acaba?
  13. Gullu83

Yardım Redmi Note 13 Pro 5G Çin cihazının kilidi açılmıyor

İngilizce den yazıyor ya upeage sistem failed gibi bişey o çıkıyor hocam..
  14. Gullu83

Mi comminity den gün verdi geliştirici seçeneklerinde İngilizceden sistem yükseltiliyor sonra tekrar deneyiniz diyor hocam...
  15. Gullu83

Benimki çin cihazı hocam bana 15 Eylül gibi gün verdi açılmıyor genellikle diyorlar hocam..
Üst Alt