Grover kullanıcısının son içeriği

1. Grover

Çözüldü Sol üste gelen g harfi

Herkese merhaba. Bugün ekran resmininde göreceğiniz sol üst köşeye g harfi geldi ve ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bilen var mıdır ?
  2. Grover

Yardım Redmi note 9 pro ekran kararma

Cod mobile yeni güncelleme ile note 9 pro larla oyun oynamak imkansız hale geldi sonunda. Şimdiye kadar 2-3 oyunda 1 kez ekran kararması olurken şimdi uçaktan inerken helikopterden atlarken aniden çatışmaya girerken her seferinde ekran kararmaya başladı. Yani hayatımda ilk kez bir telefondan...
  3. Grover

Yardım Note 9 pro Ekran kararma

Merhaba yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım 10 gündür redmi note 9 kullanıyorum ve cod mobile oynarken oyun içinde ekran simsiyah oluyor sesler devam ediyor. Düzelmesi için oyunu komple kapatıp yeniden açıyorum. Bunun sebebi ne olabilir inanılmaz can sıkıcı bir durum. Bu sorun sadece bende mi var...
  4. Grover

Yardım Oyun sırasında ekran kararma

Merhaba yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım 10 gündür redmi note 9 kullanıyorum ve cod mobile oynarken oyun içinde ekran simsiyah oluyor sesler devam ediyor. Düzelmesi için oyunu komple kapatıp yeniden açıyorum. Bunun sebebi ne olabilir inanılmaz can sıkıcı bir durum. Teşekkürler
Üst Alt