Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cod mobile yeni güncelleme ile note 9 pro larla oyun oynamak imkansız hale geldi sonunda. Şimdiye kadar 2-3 oyunda 1 kez ekran kararması olurken şimdi uçaktan inerken helikopterden atlarken aniden çatışmaya girerken her seferinde ekran kararmaya başladı. Yani hayatımda ilk kez bir telefondan...
Merhaba yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım 10 gündür redmi note 9 kullanıyorum ve cod mobile oynarken oyun içinde ekran simsiyah oluyor sesler devam ediyor. Düzelmesi için oyunu komple kapatıp yeniden açıyorum. Bunun sebebi ne olabilir inanılmaz can sıkıcı bir durum. Bu sorun sadece bende mi var...
Merhaba yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım 10 gündür redmi note 9 kullanıyorum ve cod mobile oynarken oyun içinde ekran simsiyah oluyor sesler devam ediyor. Düzelmesi için oyunu komple kapatıp yeniden açıyorum. Bunun sebebi ne olabilir inanılmaz can sıkıcı bir durum. Teşekkürler