Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Magisk depoda modül aratınca istediğim modülleri mesela YouTube vanced gibi bulamıyorum. Bunun nedeni nedir acaba? Sürüm 20.4 apk 7.5.1
Telefon mi6 eubeta12
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben eubeta 11 deyken twrpden yedek aldım sonra da telefonu eubeta12 ye güncelledim.eski sürüm yedekleri galiba kurulmuyormuş yeni sistemin üstüne. ben şimdi bu yedeği nasıl kullanabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Garip bir sorunum var medya sesi en düşükte iken zangır zangır bağırıyor hoparlör buna nasıl çözüm bulabilirim
Rom:eubeta 20.3.19
Ayrica modüllerle alakalıdir belki diye foto ekliyorum
Merhabalar. Benim telefonumun ahize sesi kısıldı telefona rom attıktan sonra. Bant taktiğini denedim olmadı. Dün fırça ile temizlemeyi denedim olmadı üstüne üstlük sessiz mekanda bile artık duyamıyorum. İlk sorum yazılımsal problem olma ihtimali çok düşük ama sizce var mıdır? İkinci sorum ise...
Globalden EU betaya geçtikten sonra batarya performansı olarak düşüş gözlemledim ve forumda yazılan ekran sürelerini göremiyorum ayrıca global stabilde bataryam daha iyiydi sizce sıkıntı ne olabilir ve çözümü ne olabilir(eubeta 20.19)
Telefonumu güvenli hale getirme adına neler yapabilirim örneğin samsung da olan şifreleme bu cihazda yok galiba bulamadım. En maximum şekilde ne yapabilirim acaba???
Uyku modunda son gelen güncelleme ile bildirim gelince bildirim ışığı yanmıyor. Ayarlardan bulamadım. Bilen varsa sevinirim
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Güncellemek için güncelleye bastım sonra birden gitti güncelleme. Geri mi çekildi acaba çözümü var mı bunun ya da geri çekilme olayı var mı