gorkemgulgun kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Mi8 Batarya Önerisi

Xiaomi Mi8 telefonumun 5. Seneye girmesinden dolayı bataryasını değiştirmek istiyorum. İstanbul Ümraniye tarafında önerebileceğiniz güvenilir batarya değişimi yapan yer var mı? Piyasada orijinal batarya yok diye biliyorum Deji takmayı düşünüyorum.
  2. G

Yardım Mi8, 3G hızı 4.5 gden daha iyi?

Arkadaşlar 2.5 senelik mi8 telefonumda operatörüm Turk Telekom. Bugün elektrikler kesilince daha çok hissettiğim sorun başıma geldi. 4.5G aktifken full gösteren çekim göstergesi ile internete bağlanamıyorum. 3G öncelikli moda aldığımda ise hızımın daha yüksek olduğunu gördüm. Sorunumu...
  3. G

Yardım Mi Band 3 whatsapp mesajları göstermiyor

Mi band 3 ümde önceden whatsapp mesajlarımı görürdüm vs. Şu an sadece aramalar ve smsler gözüküyor MiFit 3.5.5.1 versiyon Mi band 3 v2.0.0.4 Gadgetbridge 0.31.3 Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  4. G

Yardım Mi8 Miui 11 Wi-Fi bağlantı kopma sorunu

Evet arkadaşlar, miui 11 e geçtikten sonra wifi ağlarında kopmalar yaşıyorum ve çevremdeki wifi ağlarını görmüyor bazen aynı sorunu yaşayan var mı?
  5. G

Yardım Vodafone Mobil Veri sorunu

Valla ben vodafone a geçtim 43 TL fakat Afyon gibi bir yerde fazla mutlu olamadım. 8 GB normal 8 GB sosyal internet Whatsapp sınırsız 1000 dk her yöne 100 sms 43 TL
  6. G

Normali nedir, yani Afyondayım lakin bu kadar düşük olması yine saçma Aradığımda arkadaşın tavrında hiç öyle bir sorun yoktu hattınızı sıfırlıyorum dedi, 7 aydır vodafonedayım sürekli Tavla Çipi, süpürge, tost makinesi vermelerini de şikayet ettim sistemde teknik bir sorundan öyle oluyodur...
  7. G

Vodafone Müşteri Hizmetleriyle görüşmelerim sonucu internete erişimim oldu fakat hızım yine çok değişken 1-3-7 diye gidiyor 4.5 G ile.
  8. G

Telefon Mi8, Vodafone 4.5G çekiyor gözükmesine rağmen internete bağlanamadım bu sık sık yaşadığım bir sorun, internet hızı göstergesi 0.2 KB gösteriyor. Evde de 35mbpslik internet olmasına rağmen maksimum 1.7 MB/s indirmem var gösteriyor bu sorunları yaşayan var mı?
  9. G

Yardım Mi8 Call Of Duty oynarken takılma

Global Kararlı 10.3.5, her ayarı denedim en yüksek, en düşük ama hala çözemedim hocam
  10. G

Yardım Mi8 Call Of Duty oynarken takılma

Oyundayken bir an ekran takılıyor ve asla normale dönmüyor, sesler vs. geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çık-Gir yapmadan düzelmiyor
  11. G

Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Opera kullanıcısıyım, adblock, vpn gibi özelliklerin browsera gömülü olması çok kullanışlı. Şarj konusuna hiç dikkat etmedim. Chrome, brave vs. kullandım en stabil kullandığım tarayıcı opera oldu.
  12. G

Çözüldü QCY T3 kulaklıklar hakkında

Kutuyu şarj ettim düzeldi hocam, teşekkürler.
  13. G

Çözüldü QCY T3 kulaklıklar hakkında

Qcy T3 modeli kulaklıklarımı şarj kutusuna yerleştirince önce şarj oluyor gösteriyor sonra kendi kendine kulaklıklar yuvasındayken açılıyor, sorun nedir bilgisi olan?
  14. G

Yardım Mi8 kilit tuşu.

Teşekkür ediyorum. Afyonda yardımcı olabilecek arkadaş varsa mesaj atabilir.
Üst Alt