goksad kullanıcısının son içeriği

1. G

Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

Kendi güncelleyicisi ile yeniden başlat dediğim mi 8 im güncelleme sonrası twrp ile açılıp duruyor.Sistem yüklenmiyor.Ne yapmalıyım......
  2. G

Yardım Mi8 bildirim çubuğunda uygulama bildirimleri gözükmüyor

Mi 8 için yükleyeceğim dosyayı bulamadım.Yönlendirdiği sayfada mi 8 için eklenti seçeneği yok sanki.Selamlar...
  3. G

Rehber Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz)

Çok teşekkürler işlem sorunsuz tamamlandı...Selamlar...
  4. G

Teşekkürler By.Trabzonlu...
  5. G

Bu metodu uygulamada miui 9 veya 10 olması farkeder mi?Selamlar...
  6. G

Rom Miuipro_7.11.16_Mi5sPlus

Teşekkür ederim. Selamlar...
  7. G

Rom Miuipro_7.11.16_Mi5sPlus

Benim sürüm 7.11.9.Güncelleme telefona gelmiyor mu?İndirip kurmam mı gerekiyor acaba?Selamlar...
  8. G

Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

Miuipro otomatik güncelleme alıyor mu?Ben 7.11.9 sürümündeyimTwrp ile yükledim.Mi5s plus kullanıyorum.Güncelleme ayarlarını göremiyorum.Selamlar...
  9. G

antutu mi5s plus 128/6 skor....

Bende global stabil 8.0.4.0 rom yüklü.Selamlar...
  10. G

Redmi 3 "Your mi device isn't supported unlock" Hatası

Zenex teşekkür ederim...
  11. G

Dediğiniz gibi yaptım artık. Unlocku çözemeyince edl den global stabilize kurup geçtim. Yapacak birşey yok. Yalnız bu Unlocku işine başka bir çözüm bulmak lazım. Selamlar...
  12. G

Bu arada çin developerdan sonra unlock işlemi yapmaya çalıştım hep 'your mi device isn't supported unlock' hatası alıyorum.Bunu çözebilsem veya direk global rom kurabilsem olacak ta olmuyor.Selamlar...
  13. G

Üstad bir çin romu edl modtan yükledim.Sonra kendi updater ile bir güncelleme buldu.Onu da yükledim.Ancak ne edl ne de fasboot tan başka bir global rom yükleyemedim.Tabi en önemli sorun unlock yapamamış olmam.Telefon hanımındı,tr. olmaması yüzünden onunla da papaz olduk vesselam.Unlock...
  14. G

Cihaz 7 versiyon global-kararlı bir romda iken unlock yapıp twrp kurarak daha güncel sürüm yüklemek istediğim için (Çünkü güncelleme almıyordu ve eşim 1 yıldır aynı romu kullanıyordu) Genel forumlarda önerilen yolları denememe rağmen unlock kilidini halledemedim bir türlü.Flashboot yoluylada bir...
  15. G

PC ile Mi5s plus bağlantısı

Mi5s plus telefonumu usb ile bilgisayara taktığımda telefonu görmüyor.USB debugging açık,usb bağlantı modu mtp olsa da yalnızca şarj olsa da görmüyor?Yardımcı olursanız sevinirim.Selamlar...
Üst Alt