GokhanOfficial kullanıcısının son içeriği

1. G

Rom [Redmi 5 Plus][Official] Nusantara eLTS [10.0][31.05.2022]

Özellikler Kurulum 1. Rom ve Gapps dosyasını zip şeklinde telefonun hafızasına atalım 2. Twrp menüsüne girelim (OrangeFox R10.1) 3. Wipe dalvik, cache, sistem, data, vendor, internal storage temizleyelim 4. Firmware (Global V11.0.2.0) flaşlayalım 5. ROM'u flaşlayalım. Ardından paylaştığım...
  2. G

Soru Mi Router 4A Giga Version Amplifier Modu

Evin tamamında Wifi elde edemediğim için menzili artırmaya karar verdim. Şu an sadece Asus DSL-N16 modemimle 2.4Ghz kullanmaktayım. Mi Router 4A Giga sürümünü dün sipariş verdim ancak yeni öğrendiğim bilgiye göre bu cihazı Amplifier olarak kullanamayacağım. Mi Wifi Pro'da (Birçok model yazmışlar...
  3. G

Yardım MIUI Galeri Yüksek Miktarda Wi-Fi Kullanımı

Telefonumda Mi Cloud üzerinden Galeri yedeklemeleri kapalı olmasına rağmen Galeri uygulaması her gün fotoğraf çektikçe Wi-Fi tüketiyor. Kullandığı internet umrumda değil ama bunun illaki şarja yansıması oluyor. Bu sorunu yaşayan varsa sebebini veya çözümünü söyleyeceklerini umuyorum. Ek olarak...
  4. G

Soru Şarzın hızlı bitmesi

boşta fazla şarj harcıyorsunuz. Sebebi de mobil veri. Yani bir sorun yok ortada. Redmi 5 Plus ile kullanıma göre 4 saat de ekran süresi alıyorum 12 saat de.
  5. G

Yardım Orengefox aosp rom sorunu

Bence önceki kurduğunuz dosyalar tam olarak inmemiş. Bir bilgisayardan indirip telefona aktarınız. Sorununuz çözülecektir.
  6. G

Yardım Telefon Doğuruyor sanırım

Hocam bataryanız şişiyor ya da servis ekranı düzgün kapatamadı. Tırnakları takmak için bastırınca telefon kasılıyorsa bataryanız şişmiştir. Patlayabilir, cebinizde taşımayın. Kısa zamanda teknik servise veya özel bir servise başvurun.
  7. G

Sohbet Laptop önerisi

Hocam ağır oyunlar oynayacaksanız soğutması iyi modellere yönelin. Ben iş, okul için kullanacağım genellikle LoL gibi hafif oyunlarda takılırım derseniz taşıması kolay bir laptop almanızı tercih ederim. Seçimi ancak siz yapacaksınız o yüzden. Oyun için: Acer Nitro AN515-42-R27R AMD Ryzen 7...
  8. G

Yardım Güneş altında ekran

Ekran belirli bir parlaklığın üzerinde kontrastı artırıyor. Ekran daha beyaz oluyor. Bunun amacı yazıların daha kolay okunmasını sağlamak. Rahatsız eden bir özellikse kapatabilirsiniz.
  9. G

Sohbet Hızlı Şarj Sorunu [⚠️]

Hocam VIMB ve DAB kernel ile dener misiniz? O ayarın da olup olmadığını kontrol edin.
  10. G

Sohbet Hızlı Şarj Sorunu [⚠️]

Hocam Kernel Auditor yazılımını indirip Root izni verdikten sonra sol üst kısma tıklayıp batarya sekmesinden hızlı şarj tikini açıp deneyin.
  11. G

Yardım telefonum darbe aldı ekran kapandı

Hocam power tuşuna telefon titreyene kadar basılı tutun eğer titrerse ekranı iç taraftan çatlatmıştır. Titremezse anakart darbe almıştır.
  12. G

Yardım GELEN SES sorunu ?

Girişin oturduğundan emin olun. Sorun devam ederse 4 bacaklı olduğuna emin olduğunuz bir jakta kulaklık ile deneyin. Yine sorun olursa iade edersiniz cihazı.
  13. G

Yardım Redmi 5 Plus 4.9 Kernel ROM'larda Çınlama Sesi

Xenon ROM bugün Fate ile güncellenmiş. Fate'in (benim tabirimle Beta) sürümlerini de deneyeceğim bakalım. VIMB 7 saat civarı, Genom 12 saat civarı ekran süresi veriyor.
  14. G

İnceleme HavocOS 2.3 Rom İnceleme [9.0] Stabil.

Pico veya Nano yetecektir. Ne kadar üst sürümler kullanırsanız batarya performansı o kadar azalıyor ona göre kullanın. Hiç kullanmayanlarda boşta şarj neredeyse hiç bitmiyor...
  15. G

Sohbet Hepsiburada.com program izinsiz dinleme mi yapıyor

Bugün aynı bildirim bana da geldi. Bir rastlantı olmuş. Her zaman olacak bir şey değil. Kafaya takmanıza gerek yok.
Üst Alt