gokbrk2 kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Aniden fastboot moduna girdi çıkamıyorum

Merhaba. Biraz önce telefonumun şarjı bitti, şarja taktım ve telefon fastboot moda girdi. Mi Globe rom kullanıyorum ama aylardır güncelleme yapmadım. TWRP erişimi sağlayabiliyorum ama kampta olduğum için telefona romu atıp flashlayamıyorum. Bir çözüm öneriniz var mı?
  2. G

Soru Bir gün hepimizin başına gelecek (güncelleme desteğinin kesilmesi)

Xiaomi mi8'e sahip bir EU Beta kullanıcısıyım ve Eylül ayında Mi8'e haftalık beta güncellemeleri verilmemeye başlanacakmış. Sanırım Android 11'den sonra da yeni android sürümlerini vermezler. Bu olay elbet her telefonun başına gelecek. Aklımdaki soru şu, artık yavaş yavaş bu telefon emekliye mi...
  3. G

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Masik x ten geçmeyi düşünüyorum geçmeli miyim? Pil performansı olarak hangisi daha iyidir? Bide 3 wipe yapıp direk üstüne kursam sıkıntı olur mu?
  4. G

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

8.2 mi8 için çıkmadı mı? Linki bulamadım da.
  5. G

Mod Legendary Kernel Tweaks [LKT]

Fde.al mi tavsiye edersiniz yoksa bunu mu? Fde.al daha çok tutulmuş sanki
  6. G

Soru Gece Otomatik Twrp Atması ve Acilmamasi

Şebeke sorunundan kastınız nedir? Ben 2 haftada bir rom değiştiriyorum hiç yaşamadım böyle bir problem :) ayarlar-cihazım-tüm özellikler-dahili hafızaya sürekli basın telefon bilgisi kısmı açılacaktır. Ordan hem 1 de hem 2 de şebekeyi lte/wcdma ayarlayın şebeke sorunu çözülecektir muhtemelen.
  7. G

Soru Gece Otomatik Twrp Atması ve Acilmamasi

Twrp ye giriyorsa telefon hiçbir sorun yok. 1-)Twrp den full wipe yapın 2-)telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp romu cihazın hafızasına atın (doğru romu attığınızdan emin olun) 3-)usb yi çekip twrp den romu kurun Telefon açılacaktır :) Ha bide böyle olmasının sebebi muhtemelen kurduğunuz...
  8. G

Soru İos emoji paketi (rootsuz)

Zaten derdim benim klavyemde nasıl göründüğü üstad :( bildiğiniz klavye var mı?
  9. G

Soru İos emoji paketi (rootsuz)

Merhaba. Telefonu rootlamadan ve bl kilidini açıp twrp yüklemeden ios emojilerini kullanmanın bir yolu yok mu? Play store da bulunan miui Custom font uygulaması ile kurdum ios emoji paketini. Yazı fontu olarak temalara geldi ama öyle yapınca da ş harfi gözükmüyor. Hem Türkçe karakterleri...
  10. G

Soru Mi 8 batarya

9.10.17 mi8 için yayınlandı mı? Ben göremedim link atma şansınız var mı?
  11. G

Mod Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]

Yeni emojiler yok güncelleme gelir mi acaba?
  12. G

Yardım Root atınca fastboot modunda açılıyor

Merhaba. Dün gece 9.10.11 güncellemesini yaptım. Magisk v20 yi yüklüyorum, telefon açılırken mi yazısından sonra direk fastboot ta açılıyor telefon. Magiski twrp den komple kaldırıp ancak alabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor rootlayabilmek için? Mi8 kullanıyorum.
  13. G

Soru Reklam engelleyici

MIUI 11 için çalışan reklam engelleyici var mı? ADAway denedim çalışmadı. Cihazım rootlu, eu 9.10. 11 kullanıyorum.
  14. G

Soru Miui10 geri dönüş

Teşekkürler hocam sorunu sabaha karşı çözdüm.
Üst Alt