Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Biraz önce telefonumun şarjı bitti, şarja taktım ve telefon fastboot moda girdi. Mi Globe rom kullanıyorum ama aylardır güncelleme yapmadım. TWRP erişimi sağlayabiliyorum ama kampta olduğum için telefona romu atıp flashlayamıyorum. Bir çözüm öneriniz var mı?
Xiaomi mi8'e sahip bir EU Beta kullanıcısıyım ve Eylül ayında Mi8'e haftalık beta güncellemeleri verilmemeye başlanacakmış. Sanırım Android 11'den sonra da yeni android sürümlerini vermezler. Bu olay elbet her telefonun başına gelecek. Aklımdaki soru şu, artık yavaş yavaş bu telefon emekliye mi...
Şebeke sorunundan kastınız nedir? Ben 2 haftada bir rom değiştiriyorum hiç yaşamadım böyle bir problem :) ayarlar-cihazım-tüm özellikler-dahili hafızaya sürekli basın telefon bilgisi kısmı açılacaktır. Ordan hem 1 de hem 2 de şebekeyi lte/wcdma ayarlayın şebeke sorunu çözülecektir muhtemelen.
Twrp ye giriyorsa telefon hiçbir sorun yok.
1-)Twrp den full wipe yapın
2-)telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp romu cihazın hafızasına atın (doğru romu attığınızdan emin olun)
3-)usb yi çekip twrp den romu kurun
Telefon açılacaktır :)
Ha bide böyle olmasının sebebi muhtemelen kurduğunuz...
Merhaba. Telefonu rootlamadan ve bl kilidini açıp twrp yüklemeden ios emojilerini kullanmanın bir yolu yok mu? Play store da bulunan miui Custom font uygulaması ile kurdum ios emoji paketini. Yazı fontu olarak temalara geldi ama öyle yapınca da ş harfi gözükmüyor. Hem Türkçe karakterleri...
Merhaba. Dün gece 9.10.11 güncellemesini yaptım. Magisk v20 yi yüklüyorum, telefon açılırken mi yazısından sonra direk fastboot ta açılıyor telefon. Magiski twrp den komple kaldırıp ancak alabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor rootlayabilmek için? Mi8 kullanıyorum.