gnys kullanıcısının son içeriği

1. gnys

MIUI 11 mi11 için mtz dosyası

arkadaşlar kendim mtzyi açıp rahat editliyebiliceğim bi mtz link verirmisiniz bildirim paneli felan dahil Aşağıdaki dosyayı twrp veyahut magisk ile kurun bütün mtz. Dosyalarınız 11 e uyumlu hale gelsin
  2. gnys

Soru Mi 8 Pro Yurtdışı

8gb ram 128gb hafıza ve kamera artı uçak hızı [emoji23][emoji23][emoji23] MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. gnys

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Dostlar bende ios temalarla fazla uğraştım ve MIUI ios temaların hepsini de kullandım,içeriklerini degistim lakin hiçbir zaman kendime mâl etmedim ama burda da bı ekmek etmiş arkadaş ben sadece emeğine saygı duyuyorum (emeği kadar) Bu temada da iki üç temadan faydalanmış arkadaşımız ...
  4. gnys

Yardım note 6 pro şebeke problemleri (imei repair gerekli sanırım)

Hattiniz TT ise normal bende aynı sorunlar vardı 25tl verip yeni sim kart aldım anlayacağınız eski sim kart lar bence yeni cihazlara uyumlu değil MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. gnys

Hocam takildiginiz yerde yardımcı olabilirim şimdiden elinize sağlık Kolay gelsin MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. gnys

Bugüne kadar hep IOS yan Hocam arama ekranınida yapabildiniz mi Ekteki dosya gibi ... MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. gnys

Soru Geçiş animasyonları

Mod - İos anımatıon MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. gnys

Yardım xiaomi mi 8 IMEI kapandı

31 Mayıs tan itibaren kendi pasaportunuz harici kayıt olmuyor yani pasaport kimin adına ise sim kart da pasaport sahibi adına olacak[emoji23][emoji23][emoji23] MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. gnys

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mi 8 pro {ud} için link verebilecek varmı MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. gnys

Soru İOS Temaları Hakkında

Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz IPHONE XS MAX V10 1.2.MTZ MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. gnys

Yardım Pasaport kayit için ortak araniyor

Sayın begic efendi Benim adım talip Güneysu yaklaşık bu siteye 5 yıldır uyeyim çok param gitti senin gibi insanların yüzünden bana diyosunki akşam 5 haber verecem aramiyorsun günlerden cuma cumartesi pazarda aramiyorsun WhatsApp fotoğrafın geliyor gidiyor bu 2 gün içinde sonra pazartesi sabah...
  12. gnys

Yardım Pasaport kayit için ortak araniyor

Hocam ben varım geç kalmadiysam Benimde mi8 pro 8/128 gb olan versiyonu
  13. gnys

Mi 8 ud pro olan eguuleus MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. gnys

Mi 8 pro için link verebilecek varmı MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. gnys

Yardım Mi 8 Sim Kart Görmüyor

Aynı sorun bende de var benim tahminim tel aşırı ısınmadan dolayı sim kartı görmüyor ama çözümü nedir bilemiyorum MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt