Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bi yerde hata yapıyorsunuzdur.
Ben şuan miui12 deyim ve herhangi bir sıkıntı çekmiyorum eski temalarimin hepaini bu yöntemle yükledim.
Değişiklik yaptıktan sonra kaydet işlemini yaptınız mı.
MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orjinal recovery de iseniz wipe data yapın sonra en alt kısımdaki USB bağlantisini seçin mitool 2 ile yükleme yapin
Syst reboot değil hocam format data yapıp yes yazacaksınız okey liyeceksiniz çekirdek bicimlenmis olacak sonra PC ye bağlanıp indirmiş olduğunuz zip dosyayı telinize atacaksınız ve install deyip zip dosyayı kuracaksınız
Kolay gelsin
Hocam Allah razı olsun 1aydir ne çektim ve kimse son hareketi söylememiş.flash yaptıktan sonra recovery ile yeniden başlatmayı.
Tekrar tekrar Allah razı olsun
Saygılarımla
Dostum mtz dosya içinde descriptian.xml dosyasını aç
uiVersion><12></uiVersion>
Üstteki gibi rakam kısmını 11 veya 12 yap hangi sürümde kullanmak istersen ona göre sonra kaydet mtz dosyasından çık.temalarina yükle herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz
MI 8 UD cihazımdan Tapatalk...
Mı 8 pro kullanan arkadaşlar ben rom artarken yanlışlıkla persist dosyasını silmisim ne yaptıysam geri yükleyemedim.Bundan dolayı sensörlerin hiçbiri çalışmıyor.lutfen twrp den bir yedek alsanız da persist dosyasını paylassaniz çok memnun olurum
arkadaşlar kendim mtzyi açıp rahat editliyebiliceğim bi mtz link verirmisiniz bildirim paneli felan dahil
Aşağıdaki dosyayı twrp veyahut magisk ile kurun bütün mtz. Dosyalarınız 11 e uyumlu hale gelsin
Dostlar bende ios temalarla fazla uğraştım ve MIUI ios temaların hepsini de kullandım,içeriklerini degistim lakin hiçbir zaman kendime mâl etmedim ama burda da bı ekmek etmiş arkadaş ben sadece emeğine saygı duyuyorum (emeği kadar)
Bu temada da iki üç temadan faydalanmış arkadaşımız ...
Hattiniz TT ise normal bende aynı sorunlar vardı 25tl verip yeni sim kart aldım anlayacağınız eski sim kart lar bence yeni cihazlara uyumlu değil