Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kendim mtzyi açıp rahat editliyebiliceğim bi mtz link verirmisiniz bildirim paneli felan dahil
Aşağıdaki dosyayı twrp veyahut magisk ile kurun bütün mtz. Dosyalarınız 11 e uyumlu hale gelsin
Dostlar bende ios temalarla fazla uğraştım ve MIUI ios temaların hepsini de kullandım,içeriklerini degistim lakin hiçbir zaman kendime mâl etmedim ama burda da bı ekmek etmiş arkadaş ben sadece emeğine saygı duyuyorum (emeği kadar)
Bu temada da iki üç temadan faydalanmış arkadaşımız ...
Hattiniz TT ise normal bende aynı sorunlar vardı 25tl verip yeni sim kart aldım anlayacağınız eski sim kart lar bence yeni cihazlara uyumlu değil
MI 8 UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
31 Mayıs tan itibaren kendi pasaportunuz harici kayıt olmuyor yani pasaport kimin adına ise sim kart da pasaport sahibi adına olacak[emoji23][emoji23][emoji23]
Sayın begic efendi
Benim adım talip Güneysu yaklaşık bu siteye 5 yıldır uyeyim çok param gitti senin gibi insanların yüzünden bana diyosunki akşam 5 haber verecem aramiyorsun günlerden cuma cumartesi pazarda aramiyorsun WhatsApp fotoğrafın geliyor gidiyor bu 2 gün içinde sonra pazartesi sabah...
Aynı sorun bende de var benim tahminim tel aşırı ısınmadan dolayı sim kartı görmüyor ama çözümü nedir bilemiyorum