Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese,
Bugün dikkatimi çekti. Kutudan 120W şarj aleti çıkmasına ve desteklemesine rağmen telefonu şarja taktığımda 55W ile şarj ettiğini gördüm. Ayarlardan şarj hızlandırma özelliğini de açtım fakat şarja taktığımda 55W ile şarj etmeye devam ediyor.
Kullananlardan ricam şarja...
Cihaz kız arkadaşım tarafından alındığından beri kılıf ve ekran koruyucuyla kullanılmıştır. Rose Gold 32 GB'lık modeldir. Ekranında çizik yoktur. Kamerasında çatlak, kırık olmamasına rağmen fotoğraflarda görüldüğü gibi çekmektedir. Cihazı açtırmak istemediğimden yaptırmadım 100-150 ₺ civarında...
Eski forum üyelerimizi, adminlerimizi duygulandıralım istedim biraz. Bakın 2014'de forumumuz nasıldı şimdi nasıl...
https://web.archive.org/web/20140811133333/http://www.forum.miuiturkiye.net/index.php
Her ne kadar forumumuzla alakalı bir içerik olmasa da bilgisi olan hocalarıma danışayım dedim. Şöyle bir sistem topladım elimde ekran kartı olduğu için listede yok. Toplam fiyat 3743 TL tuttu. Sizce değiştirmem gereken bir parça var mı ? Bu fiyata bundan daha iyi bir sistem toplanabilir mi...
Bugün bir çok kez 5xx hatası aldım. Hem anasayfaya girerken hem de konulara girerken. Yönetici hocalarım belki farketmemişsinizdir diye konu açmak istedim. Sunucu taraflı sorun var gözüküyor. Benim dışımda bu hatayı alan var mı?
Diğer forumlarla pek aram olmadığı için forumumuzla alakalı olmasa da bilgisayar toplamadan anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Özellikle kartları kullanan arkadaşlar varsa yardımınızı bekliyorum. Aynı fiyata MSI 1650 Super Gaming X ve MSI 5500XT MECH 8Gb buldum. Aklımı karıştıran tek durum...
Arkadaşlar merhaba başlıkta da görüldüğü üzere laptopum artık yetersiz kaldığı için APU sistem toplamayı düşünüyorum. Okuduğum bölümden ve çalıştığım sektörden dolayı web tasarım,yazılım,kodlama işleriyle uğraşıyorum. Sizce bu işler için APU sistem yeterli olur mu ? Yoksa ekran kartlı bir sistem...
Arkadaşlar kısacası bu iki telefon arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bildiğiniz,duyduğunuz realme x2pro satın alabileceğim satıcılar var mı ? ya da cantara hocam forumun marketinde realme 3 pro var acaba x2pro da gelecek mi ?
Hocam hiç şüpheniz ve endişeniz olmasın. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerin tamamı orijinaldir ve garanti konusunda sıkıntı çıkarmazlar. Ben birkaç alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım.
nereden alacaksınız hocam bir de zahmet olmazsa aldıktan sonra yorum da yapabilir misiniz ?
1573755442
Hocam güle güle kullanın NFC çalışıyor mu acaba denediniz mi ?
Arkadaşlar forumun tek gelir kaynağı da bu reklamlar. Ben her ne kadar rahatsız olsam da reklam engelleyiciyi (adblocker) hem pcde hem mobilde bu site için kapatıyorum. Görmezden geliverin gitsin. Yeter ki forumumuz gelişsin :)