Glorious kullanıcısının son içeriği

1. Glorious

Rom Poco X4 Pro 5G - Xiaomi.eu V14.0.2.0 Global Rom

Sonunda cihazımız için MIUI 14 Global versiyon çıktı ve Xiaomi.eu hemen rom dosyasını hazırladı. Bu süreç belki biraz uzun sürdü fakat sonuç gerçekten başarılı. Kurulum İçin Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır... KURULUM Öncelikle İndirmiş Olduğunuz Romu PC...
  2. Glorious

Rehber Poco X4 Pro 5G- OrangeFox Recovery

Merhaba arkadaşlar, artık cihazlarınızda OrangeFox recovery kullanabileceksiniz. Kurulum için adımlar; 1) Cihazınızı USB Hata ayıklaması modunu açarak PC'ye bağlayın 2) Aşağıda bulunan bağlantıdan OrangeFox Recovery dosyasını indirin. 3) Dosyayı PC'ye indirdikten sonra CMD'yi açın ve aşağıdaki...
  3. Glorious

Yardım Turkcell VoWifi

Hocalarım haftasonu hattımı Turkcell'e taşıdım ve VoWifi kullanamaz oldum. *#*#86583#*#* tuşlayarak VoLTE'yi açtım. Ardından *#*#869434#*#* ile wifi arama ekranını da aktif hale getirdim. Fakat HDSES yazıp mesaj attığım halde sadece VoLTE aktif gözüküyor. VoWifi simgesi gözükmüyor. Bu sorunu...
  4. Glorious

Tema Mantra LineUI (MIUI12) (BETA)

Bruno Cortez'den güzel bir tema. Tema MIUI 12 uyumludur. Custom ROM'larda kullanılır. Tasarım sahibi: Bruno Cortez İndirme Linki: Mantra - LineUI (BETA).mtz
  5. Glorious

Tema Shinne LineUi (MIUI12)

Bruno Cortez'den güzel bir tema. Tema MIUI 12 uyumludur. Custom ROM'larda kullanılır. Tasarım sahibi: Bruno Cortez İndirme Linki: Shinne Lineui Final Vip.mtz
  6. Glorious

Tema Zen Blur LineUI (MIUI12)

Bruno Cortez'den güzel bir tema. Tema MIUI 12 uyumludur. Custom ROM'larda kullanılır. Tasarım sahibi: Bruno Cortez İndirme Linki: Zen Bluer Lineui Final Vip.mtz
  7. Glorious

Tema Azyteck LineUI (MIUI12)

Bruno Cortez'den güzel bir tema. Tema MIUI 12 uyumludur. Custom ROM'larda kullanılır. Tasarım sahibi: Bruno Cortez İndirme Linki: Azyteck - LineUI Final.mtz Aşağıda MIUI 11 için olan versiyonu bulabilirsiniz. Azyteck LineUI MIUI11
  8. Glorious

MIUI 12 Redmi Note 7 | RevOS Miui 12 - OFFICIAL | (20.7.29)

Redmi Note 7 RevOS Miui 12 - OFFICIAL | 10 (Q) - 20.7.29 Ekran Görüntüleri Rom kurulumu * RevOS ROM'u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın. * Cihazınızı TWRP kurtarma modu ile başlatın. * TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve System, Vendor, Dalvik / ART...
  9. Glorious

Recovery Redmi Note 7 OrangeFox R11.0 Stable

İndir https://files.orangefox.download/OrangeFox-Stable/lavender/OrangeFox-R11.0-Stable-lavender.zip Kurulum 1. ROM'unuzu yedekleyin 2. OrangeFox zip dosyasını cihazınıza indirin 3. Cihazınızı kurtarma (TWRP) moduna alın 4. Install (Yükle) menüsünden OrangeFox zip dosyasını seçin ve kurun 5...
  10. Glorious

Gcam [Android 10] Google Kamera 7.4.104 v3 [Beta] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]

Google Kamera 7.4.104 v3 YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz ".apk" uzantılı dosyaya tıklayın. •Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin. •Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın. ÖNERİ! Google Camera için mutlaka "google fotoğraflar"ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, Google...
  11. Glorious

Mod AllTrans (Uygulama Dilini Çevirici Modül)

[4.0+] AllTrans - Uygulamaları Tamamen Çevir! Geliştirici: Akhilkedia94 Hakkında: Google çeviri gibi düşünebilirsiniz fakat bu cihazınıza özel!! Görseller: Kurulum / Installation: İndirmek İçin: Xposed
  12. Glorious

Mod Exi for Swiftkey (Modül)

Exi For Swiftkey Geliştirici: Roughy Hakkında: Exi for Switfkey, adından anlaşılacağı üzere Swiftkey uygulamasına çeşitli özellikler katar. Görseller: Özellikler / Features: İndirmek İçin: Xposed
  13. Glorious

Diğer Valorant

Merhaba arkadaşlar. League of Legends ile efsane olan Riot Games'in yeni oyunu için görüşlerinizi almak istedim. Oynayan arkadaşlar oyundaki kullanıcı adlarını yazabilirse birbirimizi ekleriz MIUI Türkiye ailesi olarak maç yapma fırsatına sahip oluruz :) Kullanıcı Adım: TRGlorious Not: Çok...
  14. Glorious

Haber Xiaomi'den Gizemli Tweet

Merhaba arkadaşlar Xİaomi resmi MIUI Twitter hesabından atılan tweet ile gizemli bekleyiş başladı. İşlemleri yaptığımızda ortaya 19 Mayıs tarihi çıkıyor. MIUI 12 için resmi çıkış tarihi 19 Mayıs olabileceği söylentileri dolaşıyor. Kısa süre içerisinde daha net bilgiler gelmesini bekliyoruz.
  15. Glorious

Tema Khalifa LineUI (MIUI 11- MIUI 12)

Bruno Cortez'den güzel bir tema daha. Tema MIUI 11 uyumludur. Tasarım sahibi: Bruno Cortez Tema Linki: Mağaza linki MTZ Linki MIUI 12 versiyonu aşağıdadır. MIUI 12 beta 3 MTZ Linki
Üst Alt