Glorious kullanıcısının son içeriği

1. Glorious

Araçlar Xiaomi Bootloader Unlock Tool (GUI)

Token hatası var. Token alma işlemini konuda anlattım. Oradan bakıp tokeni güncelleyin. Token için giriş yaptıktan sonra tarayıcıda mi sayfasından logout yapmamanız gerekli.
  2. Glorious

Readme dosyasında da konuda da yazıyor hocam. Siz sadece PythonSetup.bat dosyasını çalıştırın kalanını script halledecek. Sadece konu içinde token alma işlemini anlattığım kısmı okuyup token alın ve uygulamada Token1 kısmına yapıştırın ve ister gün içinde otomasyonu başlatın 18:55'te kendi...
  3. Glorious

Hocam öncelikle PythonSetup.bat dosyası ile gerekli tüm işlemleri yaptırdınız mı?
  4. Glorious

Kodlar konu içindeki Zip'te var hocam. Zaten aşırı yoğun olduğum için bu kodu yazmam birkaç günümü aldı. Ara ara bakabildim. Olur birkaç eksiklik :) Sizde düzenleyip Github üzerinden paylaşabilirsiniz sorun yok :)
  5. Glorious

Uyarı için teşekkürler hocam. Kesin BAN olur diyemeyiz ama aynı token ile aynı anda iki slot çalıştırmayı iptal ediyorum. Konuya ve dosyalara bu konuda güvenlik uyarısı ekledim. Yeni sürümde Token 1 ve Token 2 aynıysa otomasyon artık iki slotu birlikte başlatmayacak, sadece Slot 1 çalışacak...
  6. Glorious

Blocked yazıyor hocam. Token değerlerini doğru girdiğinizden ve token.txt dosyasında doğru içeri olduğundan emin misiniz?
  7. Glorious

Yardım Xiaomi Telefon Default Yavaşlığı

Haberi olsun diye söyledim işte 😅
  8. Glorious

Yardım bankalara erişim

Folkpatch birçok şeyi dahili olarak çözüyor. Sağlam bir keybox ile kaorios toolbox'ta kurabilirseniz integrity kısmında da sorunsuz bir cihaz kullanırsınız ve banka uygulamalarına takılmazsınız.
  9. Glorious

Modlu rom değil. Folkpatch kurulmuş stock rom. Ve gayet hızlı şuanda 😊
  10. Glorious

0,5 altına alabilirsiniz bu uygulama ile. Kendi kullandığım uygulama olduğu için söylüyorum :)
  11. Glorious

Yardım bankalara erişim

Enpara root detect konusunda çok iyi hocam. Siz istediğiniz kadar saklayın o bir şekilde buluyor. HMA-OSS kurmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz Kernel bazlı Folkpatch öneriyorum hocam. İçerisinde dahili olarak root gizleme özelliği ile geliyor. Magisk ve birkaç kernel bazlı root manager...
  12. Glorious

Yardım Vodafone 5g aldatmacası

Türkiye'de tam 5G bağlantısı sunan baz istasyonu sayısı çok yüksek değil. Mevcut 4.5G sinyali aldığınız baz istasyonları da hızı 4.5G ama ismi 5G gibi dağıtıyor. Yani bu tüm firmalarda var. Global çaptaki gibi kaliteli 5G hizmeti için çok beklemek lazım.
  13. Glorious

Telefonunuza Shizuku kurun. Shizuku'ya PC ile yetki vermenizi öneririm. Ardından CustomAnimator uygulamasını kurup uygulamaya Shizuku yetkisi verin ve uygulamada animasyon ölçeklendirmesini istediğiniz değerde ayarlayın.
  14. Glorious

Umarım başarılı olursunuz hocam.
  15. Glorious

Rica ederim hocam. Ben teşekkür ederim. Umarım herkes için faydalı olur 🙏
Üst Alt