Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Token hatası var. Token alma işlemini konuda anlattım. Oradan bakıp tokeni güncelleyin. Token için giriş yaptıktan sonra tarayıcıda mi sayfasından logout yapmamanız gerekli.
Readme dosyasında da konuda da yazıyor hocam. Siz sadece PythonSetup.bat dosyasını çalıştırın kalanını script halledecek. Sadece konu içinde token alma işlemini anlattığım kısmı okuyup token alın ve uygulamada Token1 kısmına yapıştırın ve ister gün içinde otomasyonu başlatın 18:55'te kendi...
Kodlar konu içindeki Zip'te var hocam. Zaten aşırı yoğun olduğum için bu kodu yazmam birkaç günümü aldı. Ara ara bakabildim. Olur birkaç eksiklik :) Sizde düzenleyip Github üzerinden paylaşabilirsiniz sorun yok :)
Uyarı için teşekkürler hocam. Kesin BAN olur diyemeyiz ama aynı token ile aynı anda iki slot çalıştırmayı iptal ediyorum.
Konuya ve dosyalara bu konuda güvenlik uyarısı ekledim. Yeni sürümde Token 1 ve Token 2 aynıysa otomasyon artık iki slotu birlikte başlatmayacak, sadece Slot 1 çalışacak...
Folkpatch birçok şeyi dahili olarak çözüyor. Sağlam bir keybox ile kaorios toolbox'ta kurabilirseniz integrity kısmında da sorunsuz bir cihaz kullanırsınız ve banka uygulamalarına takılmazsınız.
Enpara root detect konusunda çok iyi hocam. Siz istediğiniz kadar saklayın o bir şekilde buluyor. HMA-OSS kurmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz Kernel bazlı Folkpatch öneriyorum hocam. İçerisinde dahili olarak root gizleme özelliği ile geliyor. Magisk ve birkaç kernel bazlı root manager...
Türkiye'de tam 5G bağlantısı sunan baz istasyonu sayısı çok yüksek değil. Mevcut 4.5G sinyali aldığınız baz istasyonları da hızı 4.5G ama ismi 5G gibi dağıtıyor. Yani bu tüm firmalarda var. Global çaptaki gibi kaliteli 5G hizmeti için çok beklemek lazım.