gleeman kullanıcısının son içeriği

1. gleeman

Diğer Orjinal Mi 8 Amoled Ekran + batarya+ arka cam kapak

Konuyu benim gibi ihtiyacı olanlar vardır diye açıyorum. Telefonum yedek parça amaçlı satılıktır. Anakartı bozulduğu için satma kararı aldım. Ekranı orjinaldir telefonuna orjinal ekran takmak isteyen bunu alıp kendi anakartını 100 liraya nakil ettirip tertemiz kullanabilir. Sarı site link...
  2. gleeman

Diğer İsteyene orjinal mi 8 ekranı+arka kapak+sıfır batarya

Arkadaşlar orjinal ekran aramanın sıkıntısının ne olduğunu bildiğim için konuyu buraya açıyorum maksat birinin işi çözülsün. anakartım bozulduğu için mi 8 telefonumun yedek parçalarını sarı siteye koydum. Boşuna gidip yan sanayi ekran taktıracağınıza orjinal ekran+ orjinal kapak ve sıfır...
  3. gleeman

Yardım Mi 8 dikey çizgi problemi

aynı sorun benim ekranda da var ekranın benimki gibi yan sanayi.
  4. gleeman

Yardım Mi 8 anakart

benimkide tamir olurken gitti. anakart çöp telefoncu sağolsun mevzu yapmadım çıktım.
  5. gleeman

Yardım Mi 8 Amoled Yanığı

Anladım ben karanlık modda kullanmanın buna neden olduğunu düşünüyorum. Karanlık modda uygulamaları kullandığımdan beridir bu sorun başıma geldi.
  6. gleeman

Yardım Mi 8 Amoled Yanığı

Telefonumun ekrani bir yıl önce kırıldığı için değişti. Şimdi alttaki menü tuşunun olduğu yerlerin izi kaldı. Bu neden kaynaklanıyor çözümü var mıdır ne yapmalıyım? Tam ekran yaptığımda da tuşların yerini değiştirdiğimde de yanık duruyor.
  7. gleeman

Soru Telefonuma Ne Olduğunu Anlayamadım

Selamunaleyküm herkese teşekkürler şimdiden. Geçen mi 8 telefonumun üzerine yatmışım kalktığımda telefonum kapanmıştı. Defalarca açmayı denedim fakat Mİ yazısından sonra kapanıp duruyordu. Ekranda ezilme kırılma vs yoktu. Ama nedense kapanmıştı ve açılmıyordu. Şarjı yüzde 90 olduğundan emindim...
  8. gleeman

Yardım Mi fit arka planda kapanıyor.

Mi 8 kullaniyorum müzik vs dinlemek için koşu yaparken mi fit'i açıp arka plana alıyorum çalıştığını gosteriyor bir sorun yok. Ama cebimde 10 dk sonra uygulama kapanmış oluyor. Tekrar açtığımda hiç kronometresi başlamamış gibi baştan açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz. Mi fit uygulaması koşu...
  9. gleeman

Soru Haylou Gt1 vs Qcy T5

Kullananlar hangisini tavsiye eder?
  10. gleeman

Çözüldü Uygulama Kasasında Ki Haberler Gitmiyor.

Bölge değişikliği yaptığım sonra mı geldi bilmiyorum. Ne uygulama kasasını ayarlardan kapatabiliyorum. (Ayarlarda kapalı özellik). Ne de kaynağı belirsiz haber uygulamasımı kaldırabiliyorum. Haber uygulaması nasıl kaldırılır?
  11. gleeman

Yardım Mi 8 Son Güncelleme İle Kasıyor.

Son güncellemeyi yaptığımdan beridir yavaşlama sorunu mevcut. Özellikle sahibinden uygulamasına girince listeyi aşağı yukarı yapıyorum ve takılarak inip çıkıyor. Güncellemeden önce çok iyiydi telefonum. Formatlasam bu sorun kalkar mı ortadan? Güncellemeyi nasıl kaldırabilirim? Not telefonumun...
  12. gleeman

Soru Mi 8 Batarya Sallanma Sorunu

Telefonu ekran tamiri için yollamıştım 1 sene önce şimdi bataryanın içinde bir aşağı bir yukarı oynadığını fark ettim. Bunun telefona bir zararı olur mu? Çünkü şuan servise yollayamam.
  13. gleeman

Yardım Mi 8 İçin Hızlı Şarj Özelliği Olan Adaptör Lazım.

Aynısının beyazindan aldım hızlı şarj oluyor yazmıyor.
  14. gleeman

Yardım Mi 8 İçin Hızlı Şarj Özelliği Olan Adaptör Lazım.

Çok araştırdım iki tane aldım ve ikiside kalitesiz çıktı. Sizin sonradan alıpta önerebileceğiniz var mı?
  15. gleeman

Yardım Mi 8 Twrp Sonrası Magisk Bir Türlü Olmuyor Yardım?

Telefona Magisk'in her sürümünü attım forumdaki çoğu Twrp'yi yükledim. Her yolu denedim. Telefona magisk yüklediğim zaman açılmıyordu. Uninstaller flashlayıp silince kurtuluyor telefon açılıyor fakat şuan ikinci kez Global Rom yüklüyorum. Root atmak neden bu kadar çileli yahu. Telefon brick...
Üst Alt