Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim üzere sarı sitede gördüğüm ilanlarda 12+3 12+7 gb yazanlar olmuş bunun farkı nedir, cihaz üzerinde bakarak nasıl emin olunur?
Ayrıca 11 ultrada global olan versiyonun kodu nedir arka kapakta ne yazmalı şebeke sorunu yaşamamak için, aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum...
Arkadaşlar 3 yılın ardından batarya performansındaki düşüşler nedeniyle pili değiştirmek istiyorum güvenilir olarak nerden hangi marka batarya almalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar poco f2 pro cihazımda 1 haftaya yakındır kullandığım bir romu sizlerle paylaşma gereği duydum.
Kuruluma geçmeden önce cihazınızda bulunan mi hesabından çıkış yapın gerekli yedeklerinizi alın (Mi hesabından çıkış yapma sebebi ilerde geri MIUI tabanlı bir roma geri dönüş yapıp mi hesap...
Herkese hayırlı ramazanlar uzun bir süredir mi cloud kullanmıyordum daha doğrusu xiaominin vermiş olduğu 5gb dolduğu için kullanamıyordum cihaza rom atmam gerekli ama ana ekran yedeği alamıyorum çünkü bulut dolu görünüyor cihazdaki tüm video fotoğraf herşeyi bilgisayara atıp cihazdan silmeme...
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun vs oynamayacağım zamanlarda işlemcinin çıktığı maksimum frekansı sınırlayabilirmiyim pil tasarrufu açısından örneğin 2.0Ghz ye sınırlamak istiyorum
POCO F2 PRO VE REDMİ K30 PRO İÇİN ONEOS ROM
Cihazınızın BOOTLOADER kilidi AÇIK ve CUSTOM RECOVERY ( TWRP - ORANGEFOX - PİTCH BLACK) VS. YÜKLÜ OLMALIDIR
KURULUM
Sadece global, endonezya veya EEA avrupa rom üzerinden geçiş yapmanızı tavsiye ediyorum.
Wipe Format data yapın. Cihazınızı...
Merhaba arkadaşlar Mi Flash programında karşılaştığımız "Update sparse crc list failed" hatasını çözücez bugün.
Herşeyden önce cihazımıza kurmak istediğimiz fastboot romunu C diskinin içine rom adında bir klasör açıp oraya atıyoruz.
Daha sonra rom klasörümüze giriyoruz orada flash_all.bat...
Arkadaşlar herkese merhaba benim sorunum cihazın adının modem arayüzünde "Android" olarak görünmesi.
Denediğim çözümler.
Ayarlar/Cihazım kısmında cihaz adını değiştirmek.
Ayarlar/Bluetooth kısmında cihaz adını değiştirmek
Wifi kısmında cihaz adı değiştirebildiğim bir bölüm yok
Global rom ile...
Açılış animasyonu tamamen bana ait değildir yabancı bir forumda buldum boyutu küçüktü 1080x2400 olarak düzenledim poco f2 pro cihazımda sorunsuz çalıştı, aşağıya önizleme ve indirme linkini bırakıyorum.
Animasyon Önizlemesi
https://hizliresim.com/ABezhj
Herhangi Root izni olan dosya yöneticisi...
Merhaba arkadaşlar keşfettiğim bir mtz bulma yöntemini sizlerle paylaşıyorum gayet başarılı ve basit bir yöntem.
Diyelimki bir tema buldunuz ancak mağaza üzerinden bunu indiremiyorsunuz veya size mtz olarak lazım temamızın mağaza linkini kopyalıyoruz...
Merhaba arkadaşlar yeni keşfettiğim bir temayı sizlerle paylaşıyorum tema yapımcısı ben değilim karanlık mod ve aydınlık mod fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz
Aydınlık mod
Karanlık mod
İndirme linkleri
Tema mağazası
MTZ Link
Tema yapımcısı : Alexandr270483
Global rom kullananlar tema mağazasından indirebilirler tema bulunamadı hatası alırsanız bölgeyi hindistan yaparak deneyin
Custom rom kullananlar mtz olarak indirip temalardan içe aktararak kullanabilirsiniz
Tema Mağazası
MTZ Link
arkadaşlar xda forumda gezinirken crDroid adına bir rom gördüm. Bu romu yükleyip denemek istiyorum ancak şuan OneOS kullanıyorum bu romu twrp üzerinden nasıl yedeklersem hiçbir veri kaybı yaşamadan istediğim zaman dönebilirim? yardımcı olursanız sevinirim birde xda da önce 12.2.1.0 global sürümü...
Cihazım poco F2 Pro 8/256 olan versiyon ve fotoğrafta göründüğü üzere bir ram kullanimi var sistem boştayken bu kullanım normalmi?
OneOS android 11 MIUI 12 yüklü cihazda bu arada