Gkborakcc kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Mi A2 Lite Android 10'dan 9 a düşürme

Selamın aleyküm arkadaşlar 3 4 gün önce cihazıma android 10 güncellemesi geldi cihazım mi A2 Lite ama bu sürüm o kadar sorunlu ki neredeyse telefonum çökecek menüler arası geçişlerde kasıyor 3 GB ramın 2,1gbsini kullanıyor.Kamera odaklanıyor redmi airdotslarimdan çok az ses geliyor peki ben eski...
  2. G

Yardım Güncelleme yapamıyorum

Hocam tamamdır herşeyi yaptım sorunsuz çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler Android'in yeni sürümü gelse yüklenir değil mi?
  3. G

Yardım google play bu öğe cihazınızla uyumlu değil

Merhabalar telefona guncelleme yaptigimdan beri sorunlar baş gosteriyor bugun netflix yukliyeyim dedim play storeda cikmiyor ben de internetten indirdim ve şöyle bir hata aliyorum
  4. G

Yardım REDMİ NOTE 7 DE ŞEBEKE SORUNU

Cihaz yurtdışından veya global versiyonu alinmadiysa sebeke sorunlari oluyor
  5. G

Yardım android.media.process durduruldu hatası

Az once telefonu guncelledim ve zil sesi ve bildirim sesi degistirmeye çalıştığımda bu hatayi aliyorum
  6. G

Çözüldü Miflash sorunu

tamamdır hocam eski sürüm kullanarak flashladım başarılı bir şekilde yükledim yüklenirken ecel terleri döktüm bişey olmasın diye
  7. G

Çözüldü Miflash sorunu

merhabalar bugün rom yükliyeyim dedim bootloader atım en sonunda mi flash son sürümünü yükledim fakat bu uyarıyı alıyorum nasıl çözebilirim?
  8. G

hocam bugün güncelleme yapayım dedim fakat bootloaderim açık değil bootloader açmaya çalıştığımda deviecs/emulators not found yazısı alıyorum miforumdaki rehberin aynısını yaptım fakat olmuyor 1567630422 hocam benim mallığım k.b telefon kapalıymış
  9. G

Saolun hocam sürekli bildirim geliyor güncellemesi diye sinirime gidiyordu
  10. G

Reis ben şimdi bunu flashlasam tekrar ota ile güncelleme alabilirmiyim?
  11. G

Merhaba mi A2 Lite telefonum güncelleme yapmıyor sebebi nedir
  12. G

Yardım Mi A2 Lite Ağustos 28 güncellemesi yüklenmiyor

Merhaba 28 Ağustos güncellemesi geldi fakat yüklenmiyor ne yolu denediysem olmadı Telefon depolama=17gb boş +SD kart 17gb boş
Üst Alt