G Gkborakcc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Gökbora Bera Cihazım Mi A2 Lite Yaş 25 Konum Ankara Katılım 29 Ağustos 2019 Konular 6 Mesajlar 13 Tepkime puanı 7 Puanları 3 5 Eylül 2019 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Saf android Telefon Modeli mi a2 lite Bootloader Kilidi Açık merhabalar bugün rom yükliyeyim dedim bootloader atım en sonunda mi flash son sürümünü yükledim fakat bu uyarıyı alıyorum nasıl çözebilirim? Ekli dosyalar sddsds.png 98,9 KB · Görüntüleme: 7
merhabalar bugün rom yükliyeyim dedim bootloader atım en sonunda mi flash son sürümünü yükledim fakat bu uyarıyı alıyorum nasıl çözebilirim?
CraweL Emekli Yönetici Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Osman Cihazım Note 8 Pro Meslek Öğrenci Konum Osmaniye Katılım 6 Şubat 2019 Konular 461 Mesajlar 7.183 Çözümler 1 Tepkime puanı 16.906 Puanları 438 5 Eylül 2019 #2 Forum Kurallarımız Gereği ; 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Forum Kurallarımız Gereği ; 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
G Gkborakcc Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Gökbora Bera Cihazım Mi A2 Lite Yaş 25 Konum Ankara Katılım 29 Ağustos 2019 Konular 6 Mesajlar 13 Tepkime puanı 7 Puanları 3 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tamamdır hocam eski sürüm kullanarak flashladım başarılı bir şekilde yükledim yüklenirken ecel terleri döktüm bişey olmasın diye Oyla: Oyla 0 Downvote
tamamdır hocam eski sürüm kullanarak flashladım başarılı bir şekilde yükledim yüklenirken ecel terleri döktüm bişey olmasın diye