gigascor45 kullanıcısının son içeriği

1. gigascor45

Yardım Xiaomi 14 pro global rom veya EU rom neden çıkmıyor?

Arkadaşlar telefonu aldım önümüzdeki hafta elimde olacak fakat hiç bir yerde global rom bulamadım. Lütfen yardım edin...
  2. gigascor45

Yardım Xiaomi 14 Pro EU veya Global Rom

Merhaba Xiaomi 14 Pro aldım Haftaya elimde olacak fakat hiç bir yerde global veya eu rom bulamadım. Çıkmadımı acaba? Bilen lütfen yardım etsin...
  3. gigascor45

Yardım Miui 13 xiaomi bulut taki yedeğini yükleyemiyorum

Arkadaşlar merhaba mi 11 Ultra 512 kullanıyorum fastboot üzerinden miui 13 yükledim yaşadığım sorun şu yükleme bittikten sonra xiaomi bulut üzerindeki yedeği yükleyemiyorum yedeklemeleri tıkladığımda beni geri atıyor.
  4. gigascor45

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.3.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.3.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom Güncelleme Yöntemleri 1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden...
  5. gigascor45

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.2.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom Güncelleme Yöntemleri 1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden...
  6. gigascor45

Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU 12.0.2.0 İndirme Bağlantısı

Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom Güncelleme Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek...
  7. gigascor45

Yardım Mi note 10 lite dialer sorunu

Yeni aldığım telefonda miui 11 yüklü fakat çevirici olarak lanet dandik google uygulamaları kullanmışlar miui dialer bir türlü yükleyemedim. Google çevirici ise son aramalarda numaralar var isimler görünmüyor delireceğim. Benim rehperimde 2100 kişi var emlak işi yapıyorum. Hayatım telefon ile...
  8. gigascor45

Yardım Redmi Note 9 Pro sürekli açılıp kapanıyor.

Merhaba, TWRP yükledikten sonra cihazı fastboot moduna almak istedim. Cihaz gitti ne fastboot nede twrp de açılıyor. Sürekli açılıp kapanıyor. Şimdi bıraktım pili bitsin öyle deneyeceğim. Oda olmaz ise garanti kapsamında servise vereceğim. Edl moda bir türlü alamadım cihazı. Konu hakkında...
  9. gigascor45

Yardım Mi9Se son güncelleme ile gelen menü donma sorunu

Merhaba, Son gelen beta güncellemeden sonra menüde donmalar olmaya başladı bu konu hakkında bir çözümü olan varmı? Lütfen yardım edin.
  10. gigascor45

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bununla ilgili bir çözüm var mı ingilizceye çevirme dışında?
  11. gigascor45

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Eu betada zaten bu özellik var. Ben Mi9Se kullanıyorum ortam ekranını açtığımda bu şekilde bildirim alıyorum.
  12. gigascor45

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Merhaba, 9.10.17 deki kameradan galeriye geçiş sorunu hakkında bir gelişme varmı? Sorun hala devam ediyor.
  13. gigascor45

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar günaydın, Xiaomi eu yeni sürüm yayınlanmış üstelik Android 10. Link aşağıdaki gibidir. Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.17 at SourceForge.net
  14. gigascor45

MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

Milan Pro için forumda konu var isterseniz yükleyebilirsiniz. Ben yükledim şu an kullanıyorum.
Üst Alt