Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba mi 11 Ultra 512 kullanıyorum fastboot üzerinden miui 13 yükledim yaşadığım sorun şu yükleme bittikten sonra xiaomi bulut üzerindeki yedeği yükleyemiyorum yedeklemeleri tıkladığımda beni geri atıyor.
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.3.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden...
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden...
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek...
Yeni aldığım telefonda miui 11 yüklü fakat çevirici olarak lanet dandik google uygulamaları kullanmışlar miui dialer bir türlü yükleyemedim. Google çevirici ise son aramalarda numaralar var isimler görünmüyor delireceğim. Benim rehperimde 2100 kişi var emlak işi yapıyorum. Hayatım telefon ile...
Merhaba,
TWRP yükledikten sonra cihazı fastboot moduna almak istedim. Cihaz gitti ne fastboot nede twrp de açılıyor. Sürekli açılıp kapanıyor. Şimdi bıraktım pili bitsin öyle deneyeceğim. Oda olmaz ise garanti kapsamında servise vereceğim. Edl moda bir türlü alamadım cihazı.
Konu hakkında...
Arkadaşlar günaydın,
Xiaomi eu yeni sürüm yayınlanmış üstelik Android 10. Link aşağıdaki gibidir.
Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.17 at SourceForge.net