Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba. mi 11 lite 4g yurtdışı kayıtlı cihazda miui 12 yüklüydü. herhangi bir sorun yoktu. durduk yere ön kamera açılmamaya başladı. cihaz miui 13e güncellendi ve gerekli modem dosyası yüklendi. sorun devam ediyor. cihaz açıldı bir kaç tane farklı ön kamera denendi yine de açılmıyor...
çok ilginç. oyundan çıkıp foruma girmiştim bu işlemi yapmak için. sonra oyuna dönünce açılmamıştı. sadece modülü düşündüm o yüzden. tam o sıralar güncellemiş cihaz. çok teşekkür ederim.
kafeinsiz
merhabalar. daha önce systemrw modülünü yükleyip herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. zipi flaşlayıp gerekli ayarları yaptım ama zipten sonra 8 ball pool oyununu açamıyorum. siyah ekrandan menüye atıyor sürekli. tmp dosyasından systemRw dosyalarını kaldırdım. aynı romu tekrar...
Büyük ihtimal kullandığınız twrp android 12 ile uyumlu değil. formuda yaşadığınız durumu çözen twrpler paylaşılmıştı onlardan birini yüklerseniz sorun ortadan kalkar.
Muhtemelen 10t proya 10t için çıkarılmış 108 mp lensi tanımayan bir yazılım yüklediniz ve bu hatayı alıyorsunuz.Modülü vardı ama kullandığınız yazılımı vs bilmediğim için bişey söyleyemiyorum. Cihazı,kullandığınız yazılımı,hangi işlemden sonra bu sorunla karşılaştığınızı belirtirseniz forumdaki...
galeride fotoğrafı açtıktan sonra fotoğrafa tıklayın. altta seçeneklerin olduğu beyaz kısım gelecek. hemen üstünde küçük bi işaret çıkacak ona tıklayınca fotoğrafları görebilirsiniz. eğer yine olmazsa galeri uygulamanızı güncelleyin çalışacaktır.
https://github.com/a406010503/Miui_Camera
bu linkte magisk modülü var. çalışan kamera sürümleri de notlar kısmında yazıyordu sanırım. dinamik çekim 480 fps ağır çekim ve farklı modlar ekleniyor kameraya. eu 22.6.29da sorunsuz kullanıyorum. diğer romlarda kamera uygulamasının gerekli versiyona...
kafeinsiz kusura bakmayın acele ile mesaj yazdım o yüzden hem durumu detaylı izah edemedim hem de sanki şikayet vari bi mesaj olmuş. twrp ekranında modül yüklerken ilginç bi şekilde android sürümümün desteklenmediği yazıyordu hocam modülü yükleyemeyince de işlem yapamıyordum. modülün ana...