ghost.boy kullanıcısının son içeriği

1. G

Sohbet Kamera toz almaması için çözümüm

Merhaba beyler. Forumlarda sık sık cihazın kamera kısmının toz aldığını, toz almaya müsait olduğunu görür oldum. A4 kağıdı alıp kendi cihazımda denedim ve fark ettim ki gerçekten ciddi bir boşluk var. Ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. En son kamera kısmının etrafına ince bir şekilde...
  2. G

Yardım Google uygulamaları hakkında

Merhabalar. Yakın zamanda mi note 3 ten note 9s'e geçiş yaptım. cihazda global rom yüklü ve alıştığım xiaomi arama ve mesaj uygulaması gibi benim için önemli olan uygulamalar malesef google olarak mevcut. rom atarak değiştirildiğini biliyorum ancak merak ettiğim hindistan endonezya romunda...
  3. G

Tema İos 6 temasını Miui 11'e uyarlama

Arkadaşlar merhaba. Bulduğum çok güzel bi ios 6 temasını paylaşıyorum. Ancak şöyle bir sorun var. Sanırım bu tema daha önceki miui sürümleri için yapılmış ve güncellenmemiş. O yüzden bazı kısımları görsel olarak var ancak uygulandıktan sonra görünmüyor. (örneğin tema görselinde harika bi...
  4. G

Yardım yazı tipini zip haline getirme

arkadaşlar merhaba. forumda turkish participants adında bi yazı tipi indirdim. tema olarak yükleniyor. yani yazı tipi olarak paylaşılmış ama temaya bağlı uygulanıyor. yazı tipini çok beğendim ve twrpden flaşlayıp stock yazı tipi olarak kullanmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek ya da yol...
Üst Alt