Gewinneen kullanıcısının son içeriği

1. Gewinneen

Soru Eu Romdan Global Roma Nasıl Geçebilirim ?

Mİ9T PRO EU 12.5.6 Kullanıyorum.Cihazımı satacağım nasıl global sürüme geri dönebilirim 4 wipe format data yes yeterli olurmu Mi9t pro global yazılım linkinide atarmısınız
  2. Gewinneen

Yardım Orenge fox yüklü telefonu sıfırlamak

Arkadaşlar Yarın cihazımı satacağım orda sıfırlayacagım orenge foxtan nasıl sıfırlarım format data yes yapsam yetermı telefon sıfırlanmış gibi başlarmı
  3. Gewinneen

Soru Mİ9T PRO/K20 Pro Hangi Aosp Romu Önerirsiniz ?

Pixel experince Evulation x Derpfest Android 12 romlardan hangisi en stabil romdur hız şarj vs hangisini tavsiye edersiniz
  4. Gewinneen

Soru Derpfest Android 12 Rom Şebeke Simgelerini Açma ?

Derpfest Android 12 Rom Şebeke Simgelerini Açmak İstiyorum.Wifiye Bağlı İken Şebeke Dişleri Gözükmüyor Ayarlarıda İngilizce Varmı Açabilen ?
  5. Gewinneen

Soru Android 12 Pili İyi Giden Aosp Rom Varmı K20PRO

Arkadaşlar daha önce pixel experince evulation x kullandım. Evulation x şarjım hızlı bitiyordu.Önerdğiniz android 12 aosp rom varmı ?
  6. Gewinneen

Rom K20 Pro MIUI13 Custom Rom Çıktımı

K20 Pro android 12 mıuı 13 custom rom cıktımı
  7. Gewinneen

Rom Mi9T Pro OneOs Rom En Güncel Sürümü Atarmısınız ?

Mi9T Pro miu 12.5 OneOs Rom En Güncel Sürümü Atarmısınız ?
  8. Gewinneen

Soru Mi 9T Pro 12.5 Enhanced sürümü varmı

pixel experience 12 kullanıyorum saf android sıktı miu dönmek istiyorum 12.5 enhanced sürümü varmı eu
  9. Gewinneen

Soru Custom Romlar Güvenilirmi

Custom Romlar Güvenilirmi Pixel experince yükledim güzel ama güvenilirmi
  10. Gewinneen

Rom Mi9T Pro pixel experience android 12 kurulumu

Mi9T Pro Pixel Experience Android 12yi bilgisayara indirdim.Telefonda orangefox da var andriod 12 kurmak istiyorum bıktım artık mıuı sorunlarından oss vendor gapps filan kurmam gerekirmi yardım bekliyorum yükleme sıralaması nasıl olmalı
  11. Gewinneen

Yardım Pixel Experience android 12 stable çıktı indirilimi Mi9T Pro

Pixel Experience android 12 stable çıktı indirilimi mi Mi9T Pro yüklemek için başka ne kurmam lazım kamera çalışırmı bide bi dosya yüklüyorduk o neydı bilgi verirmisiniz
  12. Gewinneen

Yardım Mi9T Pro Bildirim Mobil Veride Bildirim Gelmiyor

Mi9t pro k20 pro mobil veride bildirim gelmiyor wifi yi açınca anında bildirmler gelmeye başlıyor yardım lazım wifiye bağlı değilken bildiirm alamıyorum
  13. Gewinneen

Yardım Mi9T Pro İçin Android 12 Aosp Rom Varmı

Mi9T Pro İçin Android 12 Aosp Rom varmı nasıl kurabilirim flash ve rom linkini atarmısınız daha önce pixel kurdum şimdi android 12 kurmak istiyorum
  14. Gewinneen

Yardım Mi9t pro eu rom kurmak istiyorum

Pixel experince 11 plus kurdum beğenmedim eu rom stabil kurmak istiyorum orangefox yüklü yardım edecek varmı
  15. Gewinneen

Yardım Pixel Experience Mi9tPro

Arkadaşlar Pixel Experience 11 plus edition kurmak istiyorum şuan beta eu romdayım vendor dosyası global cin avrupa farkedermi yardım edebilecek varmı hangi vendor sürümünü kurmalıyım yardım bekliyorum 1635439691 Mi9T Pro pixel experience 11 plus edition indirdim şimdi vendoruda yüklemem lazım...
Üst Alt