Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mİ9T PRO EU 12.5.6 Kullanıyorum.Cihazımı satacağım nasıl global sürüme geri dönebilirim 4 wipe format data yes yeterli olurmu Mi9t pro global yazılım linkinide atarmısınız
Arkadaşlar Yarın cihazımı satacağım orda sıfırlayacagım orenge foxtan nasıl sıfırlarım format data yes yapsam yetermı telefon sıfırlanmış gibi başlarmı
Pixel Experience android 12 stable çıktı indirilimi mi Mi9T Pro yüklemek için başka ne kurmam lazım kamera çalışırmı bide bi dosya yüklüyorduk o neydı bilgi verirmisiniz
Mi9t pro k20 pro mobil veride bildirim gelmiyor wifi yi açınca anında bildirmler gelmeye başlıyor yardım lazım wifiye bağlı değilken bildiirm alamıyorum
Arkadaşlar Pixel Experience 11 plus edition kurmak istiyorum şuan beta eu romdayım vendor dosyası global cin avrupa farkedermi yardım edebilecek varmı hangi vendor sürümünü kurmalıyım yardım bekliyorum
1635439691
Mi9T Pro pixel experience 11 plus edition indirdim şimdi vendoruda yüklemem lazım...