gdincer66 kullanıcısının son içeriği

1. gdincer66

Yardım Note 11 SE Sebeke Sorunu

Hocam valla ücretli yaparız diyende oldu ücretli yapamayız diyende oldu işin profesörü bile bu şekil konuşuyorsa cihazda problem vardır ben cihazı note 11s ile değiştirdim allah yardımcın olsun
  2. gdincer66

Yardım Note 11 SE Sebeke Sorunu

Arkadaşlar babama note 11 se aldım daha imei atılmadı kullanımda ama şebeke sorunu var çekmesi gereken yerlerde çekmiyor twprden unlocktan falan anlıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  3. gdincer66

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Hocam note 11 se var bende s değil se, bunun şebekesi çekmesi gereken yerlerde çekmiyor ve IMEI atılması gerekiyor özelden dönüş yapar mısınız? Bootloader kilidi açık.
  4. gdincer66

Yardım Mobiltel.com Ghost Screen

Ekran değişimi olacak büyük ihtimalle karisamayacaklar ama yinede şansını dene derim MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. gdincer66

Yardım Xiaomi mi flash hatası!

Başka bir cihazla dener misin? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. gdincer66

Yardım Uygulamadan Root Gizleme

Nasıl çözüm sağladığınızı yazarsanız diğer arkadaşlarda faydalanabilirler. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. gdincer66

Yardım Uygulamadan Root Gizleme

Hangi uygulama? MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. gdincer66

Rom bl kilidi açık twrp den magisk kurunca açılmıyor

Fastboot rom atın sonra twrp kurup 20.4 magisk zip kurun MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. gdincer66

Yardım Redmi Note 8 TWRP Sorun Yaşıyorum

Fazla anlamıyorsunuz galiba bence fazla bulaşmayın daha fazla zarar vermeden bir telefoncuya götürün MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. gdincer66

Yardım Redmi Note 8 TWRP Sorun Yaşıyorum

Eng rom atılıp imei atılması gerekiyor aynı olay yaşandı ücretli yaptırmıştım bl kilidi kapalı olunca eng rom için ufi gerekiyor çünkü MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. gdincer66

Diğer Mi 9 - Stock persist.img - vendor.img - boot.img - recovery.img - dtbo.img - v12.0.3.0 Global Rom

Cihaz sensörleri ekran döndürme,pusula vs vs MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. gdincer66

Yardım Wifi kopma sorunu

Arkadaşlar hatamı buldum evde iki tane note 8 var ikisinede ayni qcn dosyasını çaktığım için çakışıyormuş birisi girse diğeri atıyormuş sorun budur. MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. gdincer66

Yardım Wifi kopma sorunu

Denedim denemez olur muyum netteki tüm çözümleri denedim MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. gdincer66

Yardım Wifi kopma sorunu

Rootlu eu rom indiriyorum şuanda MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt