gdincer66 kullanıcısının son içeriği

1. gdincer66

Yardım Note 11 SE Sebeke Sorunu

Arkadaşlar babama note 11 se aldım daha imei atılmadı kullanımda ama şebeke sorunu var çekmesi gereken yerlerde çekmiyor twprden unlocktan falan anlıyorum yardımcı olabilecek var mı?
  2. gdincer66

Yardım Wifi kopma sorunu

Merhabalar cihazıma imei attim arama çalışıyor hiçbir sıkıntı yok wifi sürekli kopuyor meid hiç yazmıyor normalde yazması gerekiyor bununla alakası olabilirmi veya çözüm varsa yardımınızı bekliyorum MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. gdincer66

Yardım Note 8 yeniden başlıyor

Merhabalar cihaza imei atmak istedim qcn dosyasini yazdım tekrar açıldı hiçbir şey değişmemişti tekrar yazınca recovery moduna atıyor ve yeniden başlatmak istediğimde recoverye giriyor mi flash ile stock rom yüklüyorum miui yazisi 2 saniye görünüyor ve tekrar twrpye giriyor yardımcı olabilir...
  4. gdincer66

Soru Mi 8 Miui 12 Isınma problemi

Arkadaşlar iyi forumlar bir sorum olacak cihazım mi 8 ve normal bir şekilde kullandığım zaman (oyun vs hariç) uygulamalarda gezerken çok ısınıyor miui 12 den mi kaynaklanıyor whatsappta yazışırken bile bu oluyor hiçbir fikrim yok bootloader kilidim açık ve miui 12 20.6.4 sürümünü kullanıyorum...
Üst Alt