Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar babama note 11 se aldım daha imei atılmadı kullanımda ama şebeke sorunu var çekmesi gereken yerlerde çekmiyor twprden unlocktan falan anlıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Merhabalar cihazıma imei attim arama çalışıyor hiçbir sıkıntı yok wifi sürekli kopuyor meid hiç yazmıyor normalde yazması gerekiyor bununla alakası olabilirmi veya çözüm varsa yardımınızı bekliyorum
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar cihaza imei atmak istedim qcn dosyasini yazdım tekrar açıldı hiçbir şey değişmemişti tekrar yazınca recovery moduna atıyor ve yeniden başlatmak istediğimde recoverye giriyor mi flash ile stock rom yüklüyorum miui yazisi 2 saniye görünüyor ve tekrar twrpye giriyor yardımcı olabilir...
Arkadaşlar iyi forumlar bir sorum olacak cihazım mi 8 ve normal bir şekilde kullandığım zaman (oyun vs hariç) uygulamalarda gezerken çok ısınıyor miui 12 den mi kaynaklanıyor whatsappta yazışırken bile bu oluyor hiçbir fikrim yok bootloader kilidim açık ve miui 12 20.6.4 sürümünü kullanıyorum...