Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam valla ücretli yaparız diyende oldu ücretli yapamayız diyende oldu işin profesörü bile bu şekil konuşuyorsa cihazda problem vardır ben cihazı note 11s ile değiştirdim allah yardımcın olsun
Arkadaşlar babama note 11 se aldım daha imei atılmadı kullanımda ama şebeke sorunu var çekmesi gereken yerlerde çekmiyor twprden unlocktan falan anlıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Hocam note 11 se var bende s değil se, bunun şebekesi çekmesi gereken yerlerde çekmiyor ve IMEI atılması gerekiyor özelden dönüş yapar mısınız? Bootloader kilidi açık.
Eng rom atılıp imei atılması gerekiyor aynı olay yaşandı ücretli yaptırmıştım bl kilidi kapalı olunca eng rom için ufi gerekiyor çünkü
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar hatamı buldum evde iki tane note 8 var ikisinede ayni qcn dosyasını çaktığım için çakışıyormuş birisi girse diğeri atıyormuş sorun budur.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi