Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F2 pro kullanıyorum, normal konuşmalarda sıkıntı fakat hoparlöre alıp konuşmak istediğimde %80 karşıya ses gitmiyor. Örneğin whatsappta normal konuşurken hoparlöre alınca gitmiyor sesim veya görüntülü konuşmada gitmiyor sesim. Oyunlarda mikrofonu açıncada gitmiyor sesim karşıya. Bu sorunu...
Selamünaleyküm arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi hoparlörde görüşme yaparken karşı tarafa sesim gitmiyor normal konuşmalarda sıkıntı yok. Whatsapp hariç İnstagram normal arama hepsinde geçerli bu sorun hoparlörde konuşurken ses gitmiyor karşıya.
Herkese iyi forumlar, tam ekran göstergesini açınca gelen bu boşluğu kaldırmak istiyorum. İlk resimde kalkmasını istediğim yeri işaretledim anlaşılması için. Kaldırmanın herhangi bir yolu var mı? 2.fotoğrafta ana menüde benim istediğim gibi, her ekranda o şekilde altında ekstra boydan boya çizgi...
Poco F3 8/256
Kozmetik olarak 10/10
Kutu içeriği tam (33w şarj aleti turuncu kablo)
2 adet kılıf
5 aylık cihaz
İmei yılbaşında sıfırlanacak o zamana kadarda açık süre sıkıntısı yok bu yıl
Şarjda asla uğraşmadım telefonla, hatta gece şarja takacakken daha sağlıklı olması için orjinal mi...
Türkiye şartlarında kullanmak cihazların fiyatlarının yüksekliği sebebiyle zor. Poco f3 kullanıyorum ve işlemci çekirdek hızının yüksek olduğunu düşünüyorum. 865 platformu üzerine iki kere overclock yapılmış temelde tamamen aynı olan bir işlemci 870. Poco f3 ün soğutma sistemi bence yeterli...
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Miuimix kullanıyorum son güncellemeyle ana ekranın altına arama butonu gelmiş onu kaldırmak istiyorum ama nasıl?
1636399246
Konu silinebilir, tema kullandığım için ayarlardan bulamamıştım. Orjinal temaya dönüp buldum kaldırdım.
Dostlar herkese merhaba, cihazımda miuimix rom kullanıyorum bugün güncelleme geldi. Güncellemeleri twrp üzerinden kuruyoruz miuimix romda fakat telefonu kapattıktan sonra ses açma ve güç tuşuna basıp twrpye girmeye çalışırken miui recovery 5.0 menüsüne giriyor. Twrp silindi mi kayıp mı oldu bir...
Airpods promda müzik dinlerken özellikle hareket halindeyken veya ufak hareketlerde bile ding sesi gelip müziği durduruyor. Sabit dururken bir sıkıntı yok, daha önce bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı acaba? Müzik çalmasa bile 15 20 saniyede bir ding sesi geliyor iki kulaklıktanda.
Selamlar herkese. Gmail uygulamasından bildirim kesinlikle gelmiyor. Pil tasarrufu kapalı, bütün bildirimler açık, WiFi veya mobil veri farketmiyor. Uygulamaya girip sayfayı yenilemem gerekiyor yeni maillerin düşmesi için. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
İnternette forumda vs. aklınıza...
Arkadaşlar yakın bir zamanda miui 12.5 güncellemesini yaptım, pubgde sabit 60 fps veren cihaz, şuan sürekli bi dalgalanma yaşıyor. 40 fps e kadar düştüğünü gördüm gameturboda ki zaten gözlede bunu doğrulamak mümkün. 55 e kadar sıkıntı olmuyor ama 55 ten sonra akıcılığı ciddi etkiliyor. Yaşayan...
Temiz 3 aydır kullandığım cihazdır. Bootloader kilidi açık imei yok ama isteğe göre atabilirim. Pil sağlığı %99 Pil ve performans olarak en iyisi olan MiuiMix son sürüm stabil miui 12 rom Yüklüdür. Yanında 100 lira değerinde kılıfı verilecektir, ekran jelatinini söktüm verilirken koruma filmi...
Selamlar herkese, 1 sene önce aniden kapanmasıyla ıskarta haline gelen htc 10 cihazım var elimde. Bozulduğu dönemde belki düzelir diye içini açmamıştım fakat düzelmedi. Bugün bakmak geldi aklıma birde ne göreyim telefonu açmama gerek kalmamış pil davul gibi olmuş ekranı anakartı ayırmış...
Herkese selamlar. 1 haftadır farkettiğim bir durum bu. Oyun oynarken ilk 3-4 saat sıkıntı yok. Haliyle 3-4 saat sonra ufaktan ısınır gibi oluyor cihaz özellikle kameranın olduğu kısımda. 3.5mm girişide üst kısımda. 3-4 saat gibi bir süreden sonra ses gitgide daha da azalarak devam ediyor...
Selamlar, herkese iyi forumlar. Miuimix rom kullanıyorum memnun'um romdan. Bazı romlarda bu saati ortaya alma seçenekleri varmış, ben memnun olduğum için rom'u değiştirmek istemiyorum. Magisk'ten veya twrp'den yükleyebileceğim güncel saati ortaya alma mod'u vs. var mıdır?