garmae0671 kullanıcısının son içeriği

1. garmae0671

Yardım F2 pro sesler karşıya çoğunlukla gitmiyor !!!

F2 pro kullanıyorum, normal konuşmalarda sıkıntı fakat hoparlöre alıp konuşmak istediğimde %80 karşıya ses gitmiyor. Örneğin whatsappta normal konuşurken hoparlöre alınca gitmiyor sesim veya görüntülü konuşmada gitmiyor sesim. Oyunlarda mikrofonu açıncada gitmiyor sesim karşıya. Bu sorunu...
  2. garmae0671

Rom MiuiMiX 20.3.26 Beta / Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Normalde güncellemeleri twrp den kuruyorum ama miui 13 güncellemesini fastboottan kurmam gerekiyor bir sıkıntı olur mu twrpden yüklenecek link yayınlanmamış. Cihazım f2 pro
  3. garmae0671

Soru 5000 bandında hangi telefon önerirsiniz

Kayıt işlemleri olan modellere bakın hocam elinizde patlamasın. Telefoncularada sormayın kayıt oluyor mu diye? Eli kulağında 1 haftaya çıkar derler, ellerinde kalacak yoksa cihazlar. Mi10t ve f2 pro tam sizin bütçenizde şuan piyasada temiz 2. el kovalayın derim. Bahsettiğiniz cihazlardan çok...
  4. garmae0671

Soru Poco F2 Pro almayı düşünüyorum ama

F2 proda yok hocam dimming sorunu. Soğutması sd870 gibi 2 kere hız aşırtılan bir işlemci için yeterli değil. Full parlaklık oyun oynamak ancak kışın dışarda mümkün. Sadece 120hz artısı varkende pil süresinin yarı yarıya olması f2 proya itti beni tekrardan. Şuan ne alemde bilmiyorum belki daha...
  5. garmae0671

F3ten geçtim f2 proya, kayıt olmuyor hocam o cihaz. Ekran dimming sorunları, ekran süresi sorunları falan var forumda f3 konusunu baya bir doldurduk kullanırken, konuya bakın ne eksiği gediği varsa yazdım orda :D
  6. garmae0671

Yardım Poco f3 ısınma sorunu

Full parlaklık en düşük grafik en yüksek kare hızı, oyun sonlarında ekran parlaklığını azaltarak oynarken çok ısınıyordu ama oyunlar farklı hocam. Pubg biraz optimizasyon özürlüsü bir oyun olduğu içinde zorlanıyor olabilir sizin dediğinizde olabilir. Şuan f2 proya geçtim onu kullanıyorum, siz...
  7. garmae0671

Pop up kamera düzeneği bozulmaya müsait, 1 sene farklı 4 aydırda farklı f2 pro kullanıyorum kardeşimde 1 seneyi geçti aynı cihazda şarj portu sorununu yaşamadık. Dengi cihazlar mi10t veya o fiyatta bulabilirseniz mi10t pro, oneplus daha stabildir diye düşünüyorum 1 sene eski olmasına rağmen...
  8. garmae0671

Yardım Neden xiaomi almalıyım? Yardım

One plus veya iphone alın bütçenize göre size en stabil en uzun gidecek iki cihaz bu markanın modelleri olacaktır.
  9. garmae0671

Hocam dediğiniz gibi donanımsalda olabilir. Sizden rica etsem oyunu oynadığınız şartları bize söyler misiniz? Oda sıcaklığı, ekran parlaklık seviyesi, oyun hangi ayarlarda gibi gibi..
  10. garmae0671

Yardım MiuiMix Poco f2 Oto Tam Ekran Hareketleri

MiuiMix otadan olmuyor diye biliyorum, indirip ana dizine atıp twrpyle yüklüyorum bende her güncellemeyi.
  11. garmae0671

Yardım Instagram hikaye kalite sorunu

Modlu instagram ve kendi kamera uygulamasıyla çekip oranları keserek değil direkt o oranda çekerek atmaktan başka bir çözüm yok hocam
  12. garmae0671

Hocam donanım olarak sorunlu değil cihazlar, evet 120hzi yağ gibi akıtıyordu, pubgyide aynı şekilde fakat ekran dimming oluyor kısılıyor sorun orda başlıyor zaten. Ekran kısık oynarken bir sorun yok zaten, e haliyle 1300 nitten yarısına düşünce kör oluyoruz ekranı göremiyoruz. Tabi bu oyun...
  13. garmae0671

Androidde uzun süre kullanım için biraz paraya kıyıp one plus almak lazım. Xiaomi ucuz olduğu için tercih sebebiydi artık fiyatlar yaklaştı. Gerek yazılımsal sorunlar gerekse hemen hemen her cihazda kendini gösteren sensör sorunları, güya fiyat performans olması gereken telefonların üzerinde...
  14. garmae0671

Selefinden 200mAh küçük pil ama yarısı kadar ekran süresi, imei kaydının olmaması yurtdışı cihazlar için, aşırı ısınmadan kaynaklı dimming sorunu. Bunlar dışında mükemmel cihaz.
  15. garmae0671

Yardım F2 pro hoparlörde konuşurken ses gitmiyor

Selamünaleyküm arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi hoparlörde görüşme yaparken karşı tarafa sesim gitmiyor normal konuşmalarda sıkıntı yok. Whatsapp hariç İnstagram normal arama hepsinde geçerli bu sorun hoparlörde konuşurken ses gitmiyor karşıya.
Üst Alt