ganjair kullanıcısının son içeriği

1. G

Yardım Mi Box bluetooth eşleşme sorunu

Merhabalar mi box cihazıma bluetooth hoparlör bağlamaya çalışıyorum eşle diyorum fakat eşleşmiyor bu problemi yaşayan var mı ? (telefonla hoparlör hemen eşleşiyor sadece mi box problemli)
  2. G

Soru Şebeke gelmiyor

Merhabalar mi 10 lite cihazımın magisk sürümünü uygulama üzerinden güncelledim fakat şu an şebeke gelmiyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
  3. G

Soru Mi 11 t pro mu Mi 11 ultra mı ?

Hocalarım merhabalar. Mi 11 t pro ve Mi 11 ultra arasında kararsız kalmış durumdayım. Foruma baktığımda 11 t kullanıcılarının daha az olduğunu gördüm siz hangisini tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkürler.
  4. G

Yardım Tablete Windows 10 Yükleme

Hocalarım merhabalar. İşim gereği yanımda sürekli bilgisayar gezdirmem gerekiyor. Daha pratik olur diye tablete windows 10 yüklemeye karar verdim. Yükleniyor fakat dokunmatik ekran çalışmıyor. Çalışması için yapmam gereken bir sey var mı? Bilgisi olan hocalarım benimle paylaşırsanız çok...
  5. G

Yardım Oppo Watch Live Wallpaper

Hocalarım merhaba. Videoda gördüğünüz duvar kağıdını nereden bulabilirim bilen var mi?
  6. G

Soru Mi Tv Stick Yeterli mi

Hocalarım iyi akşamlar. Yarın büyük ihtimalle mi tv stick alacağım. Yalnızca neftlix ve ip tv kanallari için kullanacağım. Acaba bunlar için yeterli mi? Okuduğum bir kaç yerde bazi kullanıcılar memnun bazıları memnun değil kullanan hocalarim yardımcı olurlarsa çok sevinirim. İyi aksamlar.
  7. G

Soru Yeni Batarya Yavaş Şarj

Merhabalar. Bu gun bataryami degistirdim. Yeni bataryanin sarjini bitirip yeniden sarja taktim ama su an baya yavaş sarj ediyor acaba ilk defa şarj olduğu için mi ? Tecrübeli hocalarim bilgilendirirse cok mutlu olurum. Edit: Sorun kendi kendine çözüldü.
  8. G

Yardım Yavaş Sarj

Hocalarım merhaba. Miroom miui 12 betaya gectigimden beri sarjim inanilmaz geç dolmaya başladı. Başına böyle bir sıkıntı gelen var mi ?
  9. G

Yardım Telegram Ban

Hocalarım merhaba. Saçma sapan bir olayla karşı karşıyayım. Telegramda kimseye spam atmadığım reklam atmadigim halde ban yemisim. Başına gelen ve çözen oldu mu acaba
  10. G

Soru Miroom Reklam Engelleyici

Fotoğrafta gördüğünüz gibi reklam engelleyiciden dolayı uygulamaya giremiyorum. Sadece bu uygulama için reklam engelleyiciyi iptal edebilir miyim ?
  11. G

Yardım Youtube Vanced Modül

Hocalarım youtube vanced modülü magisk deposunda yok elinde olan varsa atabilir mi internette buldum ama pek guvenemedim
  12. G

Soru Mi 8 Xiaomi.eu beta

Merhaba. Forumda açılan eu beta mesajlarinin tümünü okudum ve mi 8 için tam ekran hareketlerinde sorun var deniyor. Romu yukleyenler bilgilendirebilir mi ? ayrıca sorunsuz kullanim icin orange fox recovery zorunlu mu
  13. G

Yardım Ses Seviyesini Ayarlama

Hocalarım merhaba. Ses seviyesini daha detaylı ayarlamak mümkün mü acaba ? Mesela şu an 0-15 arasiyken 0-20 yapabilir miyiz? sesin yukselmesine gerek yok sadece olan sesi daha kucuk araliklarla degistirmek istiyorum
  14. G

Yardım Mi Max'e Windows Kurulur mu?

Hocalarım merhabalar. Elimde emektar bir Mi Max var. Simdi Windows kurmak istiyorum böyle bir sey mümkün mü acaba ? Bilen varsa yardım edebilir mi
  15. G

Yardım İki Farklı Hata

Hocalarım merhabalar. Mi room stabil son sürüm kullanmaktayım ve iki hatayla karşı karşıyayım. İlki wifi den koptugum zaman tekrardan bağlanmıyor illa ki ayarlardan girip benim elle bağlamam gerek. İkincisi ise miui gizli ayarlarina girmek icin gerekli olan kodlar çalışmıyor mesela pil durumumu...
Üst Alt