Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yankı problemi karşı tarafın ses kalitesi kötü olduğu zaman oluyor. Karşı taraftan şışşş diye hoparlörden ses geliyor sürekli bu olunca da yankı oluşuyor. Karşı taraftan bu şışşşş sesi gelmezse yankı olmuyor
Ben şu an 12.1.2 eea geçtim süper hızlı bir sürü miui rom denedim en hızlısı bu aosplerden bile hızlı olabilir. Pil konusuna gelirsek kullanım şekli önemli. Enhancedlerin çoğu iyi ekran süresi veriyor ama 3 4 şarj döngüsü kullanmak gerekiyor.
Tek yol bl açmak o da Garanti yi devre dışı bırakıyor diyorlar ben açtım mixm den mixm ye düşürdüm güzel oldu. 1 sene oldu cihazı alalı. Bu saatten sonra sorun oluşsa benden kaynaklı olur galiba
Endonezya değilde global rom yükleyin. MIXM ile biten romlardan biraz araştırayım hangi romda sarj iyi gidiyor
1649280864
12.0.2 global yükleyip deneyin. 12.5 öncesi a11 romlarda şarj çok iyi oluyor.cihazınızın kod adı ginkgo ise
1649280866
12.0.2 global yükleyip deneyin. 12.5 öncesi a11...
Checkpoint hatası bootloader açık bıraktığınız için oluyor. Önemsiz bir hata. Flash sorunsuz tamamlanıyor. Ama hatanın tam görselini almak önemli net bir şey söyleyebilmek için
tayvan romu çok beğendim ben efsane bi şey. 12.0.2 kurdum çinide denedim çinle kapışır. çok sade.tepki çok hızlı. normalde android 11 versiyonu sevmiyorum ama tayvan romda bir deneyesim geldi
global cihaza çin romu yüklerken dikkat edilmesi geren neler var. android 10 çin romu yüklesem nasıl olur. birde çin romuna google uygulamalre yükleyince yavaşlıyor mu
P3 secincede renkler cok doygun oluyor.amolede benziyor biraz.ama root atmadigim icin rootlu nasıl oluyor bilmiyorum. Widgetli kullanmak istiyorsan oyle yapabilirsin. Ben widget hic sevmem. Cihazi kurunca ilk isim hava durumu widgeti ve google arama widgetini kaldırmak oluyor. Bence senin...
İmei attirdin mi imei derdin yoksa fastboot rom kurunca her sey sifirlanmiyor mu. Fastboot rom kurarken mi flashta modem dosyası flashliyor. Ama persist atiyor mu bilmiyorum.
Son sürüm kurmuşsun 😅 12.5 oncesi son surum bence cok iyi benim cihaz mi 10t ondan dolayi ayni surum olmayabilir. Ama poco x3 proyla yanyana karsilastirdim 100de 5 fark ancakti yani
Senin kernel farklı modem ve diger dosyaların farklı uyumsuzluk olabilir. Bence en begendigin stock romu kur. Trxm 12.5.6 mi neydi galiba o da.cok iyiydi. 1 saat oyun da 100dw 10 mu ne şarjı gitmişti. Root kernel her seyi kaldir. O poco x3 proyu kullandım asiri hizli seriydi. Rom atma ihtiyacı...