Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba taahhüt bitimine bir ay kaldı ve tarife fiyatları uçmuş 20-25gb olan uygun tarife nasıl bulabilirim operatör farketmez şuan telekom kullanıyorum
Bu modelin global olan cihazını almayı düşünüyorum ama kayıtsız olarak satılıyor. Kayıt işlemini yazılım olarak mı yoksa direnç ile mi yaptırsam daha iyi olur
Merhaba numaramı Vodafone a taşıdım ve numaramın son 4 hanesini değiştirmek istedim Telekom dan taşıdığım için numara değişikliğinin yapılamadığını söylediler. Numara değişikliği yapmamın başka yolu yokmu?
Merhaba mi 360 c200 kamera aldım hareket algılandığında sadece titreşimli bildirim geliyor alarm şeklinde bildirim yapma yolu yokmudur. Google home gibi diğer uygulamara kurmaya çalıştım olmadı belki onların bildirimlerini ayarlarım diye
Herkese merhaba ilk defa eu rom yükledim tercih yaparkende stabil sorunsuz olsun istedim ve son çıkan stabil romu indirip kurdum parmak izi ne yaparsam yapayım çalışmadı,chrome uygulamasını yüklemedi,ekran şifresi koymama rağmen olmadı anlayacağınız beta rom daha stabil dir. Global roma geri...
Merhaba dün twrp yükledim eu son versiyon stabil roma geçtim parmak izi çalışmadı birkaç yazılımsal hata daha vardı rom atmadan çözülemeyeceğini anladım geri global roma geçtim parmak izi çalıştı bu sefer de sensörler çalışmıyor ve açılışta cihazımı bul dosyaları hasarlı hatası veriyor. Herşeyi...
Merhaba android10 miui12 cihazıma daha önce hiç twrp kurmadım. Tek tıklama ile twrp işe yaramadı Windows 8 kullanıyorum cmd ekranında adb ye ulaşamadım tek tıklama ekranında fastboot.exe hatası aldım ne yaptıysam bu hatayı düzeltemedim.Bu yöntemden başka yöntem varmıdır? İmei uçmaması gerekiyor.
Merhaba MIUI 12 geldikten sonra ara sıra oynadığım Bus Simulatör Ultimate bayağı kasmaya başladı oyundan çıkarken bile bayağı kasıyor aslında genel olarak MIUI 12 den memnunum ama bu performans kaybı da canımı sıkıyor bu durumda önerileriniz varmıdır?
Merhaba oyunlar için arka plan da çalışacak otomatik tıklama uygulaması bilen yada kullanan varmı? Örnek vermek gerekirse bazı oyunlarda bir zaman sonra bonus veriyor o bonus süresi tamamlandığında oyunu açmadan bizim yerimize tıklayıp bonusu alacak.
Merhaba portakal nar sıkacağı arıyorum. Biraz araştırma yaptım piyasada karşıma çıkanların çoğu biryerlerinden kırılıyor. Eğer varsa uzun süreli kullanıp memnun kalanlardan marka model tavsiyesi alabilirmiyim.Bütçem 200tl civarında.
Merhaba güncel cihazlara göre ortalama 250tl bandında 1.Önceliğim en iyi müzik deneyimi 2.Önceliğim telefon konuşması olarak neler önerebilirsiniz? Bu fiyata çinden alışverişide ekleyebiliriz sipariş bekleme sorunum yok ihtiyacıma en uygun cihaz olsun yeter şuan mi earbuds s kullanıyorum aslında...
Merhaba bugün mesajlara girince Xiaomi Google mesajları öneriyor diye pop-up playstore ekranı çıktı ve içerisinde Google mesajlar uygulamasını indirme sayfası vardı. Bunu Google mı gösterdi yada Xiaomi mesajlar uygulamasına desteğini mi kesiyor acaba
Merhaba şuan global rom kullanıyorum açıkçası aklım eu romda kaldı kullanıp deneyimlemek istiyorum ama fazla vaktim yok en direk şekilde twrp sorunsuz olarak nasıl yükleyebilirim sonrasında zip flashlayıp rom kurabilirim sizlere sormamın sebebi sitede araştırdığım kadarıyla twrp sürümünde...
Merhaba bugün a101 den earbuds s aldım telefonla bağlantı kurunca telefonda ısınma ve internetin çok yavaşladığını farkettim böyle bir sorunla daha önce karşılaşan oldu mu?