G31m7 kullanıcısının son içeriği

1. G31m7

Ana Başlık Mi 10T Lite Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri ve [ Kullanıcı Yorumları ]

Ben bu telefonu çok severek aldım ama widevine l1 sertifikası gitti ne Amazon ne Netflix hd hiçbir şey izleyemiyorum.....
  2. G31m7

Yardım Widevine L1

Cihazım rootlu değil. Sistem uygulamaları sürekli güncelleniyor otomatik. Bl kapalı hiç açılmadı.
  3. G31m7

Yardım Widevine L1

Kimsenin bir bilgisi yok mu:(
  4. G31m7

Yardım Widevine L1

Selamlar cihazda 3 4 haftaya kadar önce widevine l1 sertifikası vardı şuan l3 gözüküyor. Parmak izi kısmında da l1 çıkmıyor nasıl düzeltebilirim?
  5. G31m7

Soru Poco X3 Pro Alıp Mi 10T Vermek?

Bence babana mi 10t al x3 prodan daha iyi genel olarak. Poco yazılım konusunda bildiğiniz gibi.
  6. G31m7

Soru Mi 10T Lite Android 12 MIUI 13 Widgetlar yok

Cihazım bugün MIUI 13 Android 12 güncellemesibi aldı ama özelleştirilebilir widgetler gözükmüyor. Nereden bulabilirim?
  7. G31m7

Yardım Bugün cihazın arka kapağında açıklık farkettim

götürdüm servise arka kapak yapışkanını değiştirip isterseniz verebiliriz dediler. Değişim mi istemeliyim?
  8. G31m7

Yardım Bugün cihazın arka kapağında açıklık farkettim

Telefonu her gün silip temizlerim. Bugün kabından çıkardığımda parmak izinin oradan camın yukarıya kalktığını gördüm. Sağ tarafta hiçbir şey yok. Parmak izinin oradan açılan cama 2 hatta 3 üst üste kağıt parçası girerken sağ tarafına kağıdın en ince yeri bile girmiyor.Daha önce dikkat etmemiştim...
  9. G31m7

Soru Mi 10T Lite pil nasıl?

Cihazı dün aldım MİUİ 12.0.2.0dan ilk 12.0.8.0 android 11e sonra da 12.5.6 ya geçti. Ekran 60/120 hz karışık.
  10. G31m7

Soru Mi10t Lite ilk açılış

Ben de bu yüzden şüphelendim normalde %48 civarlarında bir sarjla gelmesi gerekirdi. 1634919437 Hiç %0 sarjla alan oldu mu cihazı sıfır mi alıp?
  11. G31m7

Soru Mi10t Lite ilk açılış

Bugün Mi 10T Lite aldım ve ilk açılışını yaptım. Telefonun hiç sarjı yoktu bu normal mi? İkinci soracağım soru ise telefonu açmaya çalıştım ama açılmadı. Sonra sarja bir süre bekledi ve sonra bildirim ışığı sadece yanıp sönmeye başladı. Ondan sonra cihaz açıldı. Bu cihaz sorunlu mudur? Sarja...
  12. G31m7

Soru İkinci el satmadan önce yapılacaklar

Bir de bl kilidi açmadan xioamitool ile rom atarsam partisyon tabloları yenidem oluşturulur mu? Safranbeg
  13. G31m7

Bl kilidini açarım sıkıntı değil istek yollarım. 1634755114 Bl kilidini nasıl açıyoruz onun 160 saate yakın bir bekleme süresi var değil mi?
  14. G31m7

Gerçekten çok rahatladım teşekkürler. 😂 1634752422 Fastboottan rom atmak için bl açmak gerekiyor değil mi? 1634752971 Yardımcı olur musunuz acaba fastboottran rom atayım. Hiçbir bilgim yok.
Üst Alt