Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu her gün silip temizlerim. Bugün kabından çıkardığımda parmak izinin oradan camın yukarıya kalktığını gördüm. Sağ tarafta hiçbir şey yok. Parmak izinin oradan açılan cama 2 hatta 3 üst üste kağıt parçası girerken sağ tarafına kağıdın en ince yeri bile girmiyor.Daha önce dikkat etmemiştim...
Bugün Mi 10T Lite aldım ve ilk açılışını yaptım. Telefonun hiç sarjı yoktu bu normal mi? İkinci soracağım soru ise telefonu açmaya çalıştım ama açılmadı. Sonra sarja bir süre bekledi ve sonra bildirim ışığı sadece yanıp sönmeye başladı. Ondan sonra cihaz açıldı. Bu cihaz sorunlu mudur? Sarja...
Redmi Note 8 cihazımı bir kaç gün sonra satmayı planlıyorum fakat telefona arada bir hard reset atmama rağmen içindeki eski verilerin geri getirilerek ele geçirilmesinden şüpheleniyorum. Yabancı forumlarda baktığımda cihazın şifreli(encryption)olduğunu gördüm ve cihazımda da bu durumda. Fakat...
Yaklaşık 1 ay önce android sistemi çok sarj yiyor diye wipe data reset atmıştım. Telefon yeniden açıldıktan sonra ana ekran ayarları altında uygulamaları tek ekranda görebileceğim seçenek gitti bunu nasıl düzeltebilirim?
Burada ana ekran stili için bir seçeneğimin olması gerekmiyor mu?
Android sistemi çok şarj yiyor aynı zamanda pil kullanım kısımlarında diğer bir kısımda var ve o da %10 civarında bir pil tüketiyor bunun sebebi nedir?
Anlayamadığım özellikle bu telefonda çözemediğim bazı şeyler var
Ben bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri arada bir bazen kasma oluyor ilginç bir şekilde üstten bildirim varını aşağıda çektiğimde ve oradan bir şey yapmak istediğimde bile bazen takılıyorum gibi geliyor
Öyle ki ben artık...