G31m7 kullanıcısının son içeriği

1. G31m7

Yardım Widevine L1

Selamlar cihazda 3 4 haftaya kadar önce widevine l1 sertifikası vardı şuan l3 gözüküyor. Parmak izi kısmında da l1 çıkmıyor nasıl düzeltebilirim?
  2. G31m7

Soru Mi 10T Lite Android 12 MIUI 13 Widgetlar yok

Cihazım bugün MIUI 13 Android 12 güncellemesibi aldı ama özelleştirilebilir widgetler gözükmüyor. Nereden bulabilirim?
  3. G31m7

Yardım Bugün cihazın arka kapağında açıklık farkettim

Telefonu her gün silip temizlerim. Bugün kabından çıkardığımda parmak izinin oradan camın yukarıya kalktığını gördüm. Sağ tarafta hiçbir şey yok. Parmak izinin oradan açılan cama 2 hatta 3 üst üste kağıt parçası girerken sağ tarafına kağıdın en ince yeri bile girmiyor.Daha önce dikkat etmemiştim...
  4. G31m7

Soru Mi 10T Lite pil nasıl?

Cihazı dün aldım MİUİ 12.0.2.0dan ilk 12.0.8.0 android 11e sonra da 12.5.6 ya geçti. Ekran 60/120 hz karışık.
  5. G31m7

Soru Mi10t Lite ilk açılış

Bugün Mi 10T Lite aldım ve ilk açılışını yaptım. Telefonun hiç sarjı yoktu bu normal mi? İkinci soracağım soru ise telefonu açmaya çalıştım ama açılmadı. Sonra sarja bir süre bekledi ve sonra bildirim ışığı sadece yanıp sönmeye başladı. Ondan sonra cihaz açıldı. Bu cihaz sorunlu mudur? Sarja...
  6. G31m7

Soru İkinci el satmadan önce yapılacaklar

Redmi Note 8 cihazımı bir kaç gün sonra satmayı planlıyorum fakat telefona arada bir hard reset atmama rağmen içindeki eski verilerin geri getirilerek ele geçirilmesinden şüpheleniyorum. Yabancı forumlarda baktığımda cihazın şifreli(encryption)olduğunu gördüm ve cihazımda da bu durumda. Fakat...
  7. G31m7

Yardım Game booster

Game boostera tıklayınca cihaz donuyor 1 dakikalığına telefonu açıp kaparsam girebiliyorum sorun nedir?
  8. G31m7

Yardım RN8

Sabah güncelleme geldi tıklayınca bu hataları veriyor sebebini bilen var mı?
  9. G31m7

Yardım Redmi note 8 ana ekran ayarı

Yaklaşık 1 ay önce android sistemi çok sarj yiyor diye wipe data reset atmıştım. Telefon yeniden açıldıktan sonra ana ekran ayarları altında uygulamaları tek ekranda görebileceğim seçenek gitti bunu nasıl düzeltebilirim? Burada ana ekran stili için bir seçeneğimin olması gerekmiyor mu?
  10. G31m7

Yardım Son zamanlarda Redmi Note 8 cihazımda

Android sistemi çok şarj yiyor aynı zamanda pil kullanım kısımlarında diğer bir kısımda var ve o da %10 civarında bir pil tüketiyor bunun sebebi nedir?
  11. G31m7

Yardım Resmi Note 8 ile ilgili

Anlayamadığım özellikle bu telefonda çözemediğim bazı şeyler var Ben bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri arada bir bazen kasma oluyor ilginç bir şekilde üstten bildirim varını aşağıda çektiğimde ve oradan bir şey yapmak istediğimde bile bazen takılıyorum gibi geliyor Öyle ki ben artık...
  12. G31m7

Çözüldü Telefonumda sürekli böyle bir şey oluyor

Nereden kapatacağını bulamadım nasıl açtığımı da bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  13. G31m7

Yardım Bildirim çubuğu

Bluetooth kulaklıklığın sarj seviyesini nasıl aşağı çekmeden direk yukarı da görebilirim Mi 6 da oluyor
  14. G31m7

Yardım Kasma ve delay

Gecikme bir nebze karşılasa da takılma kelimesi tam olarak karşılamıyor, konunun daha iyi anlaşılması için ana terimi yazmak daha doğru geldi
  15. G31m7

Yardım Kasma ve delay

Ben de ondan bahsediyorum işte tek sıkıntım o onun dışında çok bir sıkıntı olmuyor
Üst Alt