Furkiicann kullanıcısının son içeriği

1. Furkiicann

Yardım Telefon görüşmesinde ahizeye alınca ses gitmiyor

Merhaba herkese, babama note 12 cihaz aldık fakat aldığımızdan beri telefon görüşmesinde ne zaman hoparlöre alsa kendi sesi karşı tarafa gitmiyor. Sim kart eskiydi yeniledik düzelmedi whatsapp üzerinden denedim bir sorun olmuyor ama ne zaman hat üzerinden görüşme yapsa bu sorun tekrarlanıyor çok...
  2. Furkiicann

Yardım Hangi Rom Yüklemeliyim?

Aynen ayarı açınca sorunsuz kilit açıldı teşekkürler bilgilendirme için. Rom iyi stabil bir sorunla karşılaşmadım pil de gayet yeterli günümü rahatlıkla çıkarıyorum ki sürekli elimde aktif kullanmama rağmen. Benim bu rom a geçmemin asıl sebebi instagramda ki renklerin soluk olmasıydı bu romda...
  3. Furkiicann

EEA olanı indirdim sürekli rom yükle uygulamaları tekrar kur derdiyle uğraşmak istemedim açıkcası angel~~ Onu indirdim hocam deniycem Sürekli rom değiştirmiyorum renklerde sorun olduğu için değiştirmek istedim yoksa dediğiniz gibi indirmeleri aşırı yavaş romların başlattığımda 2-3 saat...
  4. Furkiicann

Herkese merhaba, daha önce farklı bir rom vardı telefonumda 1 ay kadar önce Türkiye V14.0.1.0.SJZTRXM rom yükledim fakat renkler aşırı derecede soluk instagram ve youtube da özellikle çok bariz belli bir saniyeliğine renkler normal gözüküyor daha sonra tekrar soluk oluyor bazı ayarları denedim...
  5. Furkiicann

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

İlk bir hafta falan banada çok hızlı bitiyor gibi geliyordu şarj sonradan stabil oldu belki rom yükledikten sonra belli bir süre optimize olma süresi vardır günü çok rahat çıkarıyor il yüklediğim gün içerisinde takmam gerekiyordu ama artık o kadar hızlı bitmiyor şarj
  6. Furkiicann

aynen oyun oynayınca süre düşer ama hiç test etmedim oyun yüklemedim denersen sonuçları paylaşırsın bilgileniriz angel~~
  7. Furkiicann

Aynen 8-9 saat alınır bende yoğun günlük kullanımda o civarlar alıyorumdur hiç bakmadım ama yoğun kullanım sonrası tekrar bakacağım kaç saat aldığıma ama yine de 12 saat kullanım başarılı ki telefonda baya vakit geçirmiştim
  8. Furkiicann

Gün içerisinde çoğunluk instagramda takılarak geçti 12 saat civarı şarj gitti dengeli modda. Normal gündelikte de yeterli oluyor çoğunlukla instagram ve YouTube ağırlıklı kullanıyorum boş vakitlerde ortalama bu civarlar da şarj süresi alıyorum.
  9. Furkiicann

Bu tzg formatında olanlar için anlatmış ben buradan indirdiğim zip dosyasını dışa aktardım o dosyaları da video da ki gibi klasöre attım gerekli dosyaları sildim sonra .bat olan dosyayı çalıştırarak kurulumu yaptım videodakilerin aynısını yap sende tzg formatlı olmasına gerek yok zipten çıkar...
  10. Furkiicann

Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video) burada ki yöntem ile yapınca düzgün yüklendi rom. ama sanırım kamera da 64MP ye geçince normal kamera ile çekimle pek farkı yok gibi ikisi de ortalama 12 - 15 mb arası dosya boyutu var rom yüklemeden önce 64MP ile...
  11. Furkiicann

Farklı konudan buldum CMD ile yüklemeyi o şekilde yapınca düzeldi şuan gayet stabil çalışıyor teşekkürler.
  12. Furkiicann

merhaba, bende 14.0.03 global sürüm vardı buradan EU rom indirdim fastboot olarak yükleme yaptım fakat telefon açıldığında hala global versiyonda telefon herhangi bir değişiklik olmamış mi flash uygulamasında first install olanı seçip yaptım ama sürümde bir değişiklik olmadı. CMD ile mi kurulumu...
  13. Furkiicann

Merhaba ilk defa rom kurucam bir kaç sorum olacaktı telefondan kurulum yaptığım zaman temiz kurulum olacak mı tüm sistem temizden kurulsun istiyorum bootloader kilid açık olması gerekiyor mu telefondan kurulum için pc den kurulum için sanırım bootloader açık olması gerek onun için de ayarları...
Üst Alt