FurkanSaruman kullanıcısının son içeriği

1. FurkanSaruman

Yardım Redmi Note 7 Hangi paneller düzgün ?

Redmi note 7 de 3 panel kullanıldığını biliyorum . Tianma Boe ve Shenchao panel var . Redmi note 7 lerde Huaxing panelin kullanıldığını ilk defa bu konuda duydum . Huaxing panellerin bu telefon modeli için de üretildiğini sanmıyorum . Huaxing panelini tavsiye eden arkadaşların telefon modelinin...
  2. FurkanSaruman

Yardım Evofone teknik servis formu hakkında

Tamam , yardımınız için teşekkürler .
  3. FurkanSaruman

Yardım Evofone teknik servis formu hakkında

Merhaba telefonumu garantiye yollayacağım ve yollarken yanında evfonun bir belgesi olması gerekiyor o belgeyi doldururken bir yere ne yazacağımı anlamadım ''cihaz kilit kodu'' diye bir yer var oraya ne yazmam gerekiyor ? 1597592879 Yardım edecek birisi yok mu ;/
  4. FurkanSaruman

Çözüldü Garanti hakkında

Tamam , yardımınız için teşekkür ederim .
  5. FurkanSaruman

Çözüldü Garanti hakkında

Garanti belgesinin arkasında Teknik servis bilgileri yazıyor Evofone'un ismi ve adresi belirtilmiş ama
  6. FurkanSaruman

Çözüldü Garanti hakkında

Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?
  7. FurkanSaruman

Soru Google cam

Gcam 7.+ versiyonlarını android pie sürümü çalıştırmaz o yüzden en güncelini telefonunuza yüklemek için telefonunuzu güncelleyerek android 10 versiyonuna getirmeniz lazım .
  8. FurkanSaruman

Gcam Redmi note 7 gcam

Miui sürümünüzü 11.0.5.0 demiştiniz internette ki en güncel olan sürüm 11.0.1.0 Android versiyonunuzu söyler misiniz ?
  9. FurkanSaruman

Gcam Redmi note 7 gcam

Hocam link atacaktım ama yasak mı değil mi şuan hatırlamıyorum o yüzden yönlendirme yapıcam : Google'a Miui Rom Download yazıp en üstteki siteye girip telefonunuzun markasını bulup oradan global son sürümü downloada basarak indirebilirsiniz . 1596209110 Dosyayı indirdikten sonra telefonun...
  10. FurkanSaruman

Gcam Redmi note 7 gcam

Hocam kullanıcı ismim FurkanSaruman ama siz bilirsiniz . giggle~~
  11. FurkanSaruman

Gcam Redmi note 7 gcam

Telefonunuzdaki romun hangi bölgeye ait olduğu yazabilir misiniz ? Rus,global,eu 1596207399 Aşağıdaki resimdeki gibi işaretli alandaki harflerden oluşan kodu söyleyebilirisiniz .
  12. FurkanSaruman

Gcam Redmi note 7 gcam

Yanılmıyorsam miui 11.0.5.0 sürümünün android versiyonu 9.0 pie olarak geçiyor . Sizin yüklemek istediğiniz gcam versiyonu 7.4 ve gcam'in 7.0 ve üstü versiyonları kurmak için cihazınızın android versiyonu 10 olması gerekiyor . Android versiyonunuzun üstünde bir versiyona sahip uygulamayı kurmaya...
  13. FurkanSaruman

Çözüldü Temaya eklenen duvar kağıt fotoğrafları

Eğer miui 12 sürümündeyseniz ve koyu modu kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklıdır . Çözüm için ayarlardan ekran ayarlarına gidiniz ve ordan koyu mod menüsünü açın orada ''Duvar kağıdını koyu moda ayarla'' adında bir seçenek var o seçeneği kapatarak sorunu çözebilirsiniz .
  14. FurkanSaruman

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

''Acikcasi rom ustune rom kurmak hani 3 wipe dyorsunuz ya isde o benim icime sinmiyor illaki herseyi silecem'' Valla aynı ben bende herşeyi silmeden yeni bir rom kuramıyorum
  15. FurkanSaruman

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

xiaomi.eu_multi_HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10 Sourceforge sitesinde en son stabil olan sürüm 10 saat önce değiştirilmiş neden acaba bir bilgisi olan var mı ? 1595595936 Arkadaşlar miui 12 stabil sürümü değiştirilmiş rehberde kişi ekleyememe sorununu çözmüşler rom dosyasını tekrar indirip...
Üst Alt