FurkanSaruman kullanıcısının son içeriği

1. FurkanSaruman

Yardım Evofone teknik servis formu hakkında

Merhaba telefonumu garantiye yollayacağım ve yollarken yanında evfonun bir belgesi olması gerekiyor o belgeyi doldururken bir yere ne yazacağımı anlamadım ''cihaz kilit kodu'' diye bir yer var oraya ne yazmam gerekiyor ? 1597592879 Yardım edecek birisi yok mu ;/
  2. FurkanSaruman

Çözüldü Garanti hakkında

Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?
  3. FurkanSaruman

Yardım Mi hesabı oluşturma hakkında

Merhaba yeni bir Mi hesabı oluşturmak istediğim zaman: (Bu telefon numarası kısa bir süre içinde birkaç Mi Hesabı ile ilişkilendirildi. Başka bir telefon numarası kullanmayı deneyin.) bu hatayı veriyor çözüm yolu var mı ?
  4. FurkanSaruman

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. 'Mustafa Kemal ATATÜRK'
  5. FurkanSaruman

Yardım Rus romu kurma

Peki yardiminiz icin Tesekkur ederim .
  6. FurkanSaruman

Yardım Rus romu kurma

Merhaba cihazim redmi 5 ve cihaza miui rus romunu kurmak istiyorum acaba bu rus romunda turkce var mi ? Bl kilidi acik rus romunu kurarsam bir sorun cikar mi ?
  7. FurkanSaruman

Soru Android'e uzak kalan birinden bir kaç soru

Tüm uygulamalar icin gecerli . Root oldugunda netflix yuklenmez bankacilik uygulamalari yuklenir ama ne kadar guvenlidir rootlu cihazda kullanmak onu bilemem .
  8. FurkanSaruman

Soru Android'e uzak kalan birinden bir kaç soru

Root yuklemezsen bi sorun cikmaz . Eu romda root istege bagli yuklenir aosp romlarda ayni sekikde root yuklemezsen bi sikinti olmaz .
  9. FurkanSaruman

Yardım Aosp rom batarya sorunu

Yok oyle degil o eu romda banada oldu ama bu aosp romlarinda cok yasiyorum %65 ken 4 dk falan geciyor ekrani kapayip acinca direk 64 oluyo sanki ekrani kapamami beklermis gibi
  10. FurkanSaruman

Yardım Aosp rom batarya sorunu

Havoc os rom kullaniyorum telefonun bataryasi %95 ken ekrani kapayip actigimda direk %94'e inebiliyor bunun nedeni romla mi alakali ? Miui romda boyle olmuyor
  11. FurkanSaruman

Yardım Root Kaldırdığım halde cihaz rootlu olarak gözüküyor !

Merhaba miuipro 9.5 stabil versiyonunu kullanıyorum romun kendisinde magisk yüklü , ben rootlu cihaz kullanmak istemiyorum rootu kaldırıyorum fakat bazı uygulamalara girince cihazda kök erişimi mevcut ve safety net testinden fail olarak geçiyor bunun çözümü var mı ?
  12. FurkanSaruman

Yardım Aosp Pie rom Batarya sorunu

Romun resimlerini mi atayım ?
  13. FurkanSaruman

Yardım Aosp Pie rom Batarya sorunu

Merhaba Cihazım Redmi 5 ve aosp romları kullanmayı istiyorum fakat aosp tabanlı pie rom yüklediğimde bazen batarya %98'deyken %97 olmadan %96'ya inebiliyor miui rom kullanırken 10-11 saat alıyordum aosp romlarında 6 saati zor görüyorum ne yapmam lazım ? Kalibrasyon yapsam düzelebilir mi ...
Üst Alt