Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 7 de 3 panel kullanıldığını biliyorum . Tianma Boe ve Shenchao panel var . Redmi note 7 lerde Huaxing panelin kullanıldığını ilk defa bu konuda duydum . Huaxing panellerin bu telefon modeli için de üretildiğini sanmıyorum . Huaxing panelini tavsiye eden arkadaşların telefon modelinin...
Merhaba telefonumu garantiye yollayacağım ve yollarken yanında evfonun bir belgesi olması gerekiyor o belgeyi doldururken bir yere ne yazacağımı anlamadım ''cihaz kilit kodu'' diye bir yer var oraya ne yazmam gerekiyor ?
1597592879
Yardım edecek birisi yok mu ;/
Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?
Gcam 7.+ versiyonlarını android pie sürümü çalıştırmaz o yüzden en güncelini telefonunuza yüklemek için telefonunuzu güncelleyerek android 10 versiyonuna getirmeniz lazım .
Hocam link atacaktım ama yasak mı değil mi şuan hatırlamıyorum o yüzden yönlendirme yapıcam : Google'a Miui Rom Download yazıp en üstteki siteye girip telefonunuzun markasını bulup oradan global son sürümü downloada basarak indirebilirsiniz .
1596209110
Dosyayı indirdikten sonra telefonun...
Telefonunuzdaki romun hangi bölgeye ait olduğu yazabilir misiniz ? Rus,global,eu
1596207399
Aşağıdaki resimdeki gibi işaretli alandaki harflerden oluşan kodu söyleyebilirisiniz .
Yanılmıyorsam miui 11.0.5.0 sürümünün android versiyonu 9.0 pie olarak geçiyor . Sizin yüklemek istediğiniz gcam versiyonu 7.4 ve gcam'in 7.0 ve üstü versiyonları kurmak için cihazınızın android versiyonu 10 olması gerekiyor . Android versiyonunuzun üstünde bir versiyona sahip uygulamayı kurmaya...
Eğer miui 12 sürümündeyseniz ve koyu modu kullanıyorsanız sorun ondan kaynaklıdır . Çözüm için ayarlardan ekran ayarlarına gidiniz ve ordan koyu mod menüsünü açın orada ''Duvar kağıdını koyu moda ayarla'' adında bir seçenek var o seçeneği kapatarak sorunu çözebilirsiniz .
''Acikcasi rom ustune rom kurmak hani 3 wipe dyorsunuz ya isde o benim icime sinmiyor illaki herseyi silecem''
Valla aynı ben bende herşeyi silmeden yeni bir rom kuramıyorum
xiaomi.eu_multi_HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10 Sourceforge sitesinde en son stabil olan sürüm 10 saat önce değiştirilmiş neden acaba bir bilgisi olan var mı ?
1595595936
Arkadaşlar miui 12 stabil sürümü değiştirilmiş rehberde kişi ekleyememe sorununu çözmüşler rom dosyasını tekrar indirip...