Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba telefonumu garantiye yollayacağım ve yollarken yanında evfonun bir belgesi olması gerekiyor o belgeyi doldururken bir yere ne yazacağımı anlamadım ''cihaz kilit kodu'' diye bir yer var oraya ne yazmam gerekiyor ?
1597592879
Yardım edecek birisi yok mu ;/
Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?
Merhaba yeni bir Mi hesabı oluşturmak istediğim zaman:
(Bu telefon numarası kısa bir süre içinde birkaç Mi Hesabı ile ilişkilendirildi. Başka bir telefon numarası kullanmayı deneyin.)
bu hatayı veriyor çözüm yolu var mı ?
Merhaba cihazim redmi 5 ve cihaza miui rus romunu kurmak istiyorum acaba bu rus romunda turkce var mi ? Bl kilidi acik rus romunu kurarsam bir sorun cikar mi ?
Tüm uygulamalar icin gecerli . Root oldugunda netflix yuklenmez bankacilik uygulamalari yuklenir ama ne kadar guvenlidir rootlu cihazda kullanmak onu bilemem .
Yok oyle degil o eu romda banada oldu ama bu aosp romlarinda cok yasiyorum %65 ken 4 dk falan geciyor ekrani kapayip acinca direk 64 oluyo sanki ekrani kapamami beklermis gibi
Havoc os rom kullaniyorum telefonun bataryasi %95 ken ekrani kapayip actigimda direk %94'e inebiliyor bunun nedeni romla mi alakali ? Miui romda boyle olmuyor
Merhaba miuipro 9.5 stabil versiyonunu kullanıyorum romun kendisinde magisk yüklü , ben rootlu cihaz kullanmak istemiyorum rootu kaldırıyorum fakat bazı uygulamalara girince cihazda kök erişimi mevcut ve safety net testinden fail olarak geçiyor bunun çözümü var mı ?
Merhaba Cihazım Redmi 5 ve aosp romları kullanmayı istiyorum fakat aosp tabanlı pie rom yüklediğimde bazen batarya %98'deyken %97 olmadan %96'ya inebiliyor miui rom kullanırken 10-11 saat alıyordum aosp romlarında 6 saati zor görüyorum ne yapmam lazım ? Kalibrasyon yapsam düzelebilir mi ...