FurkanKaan kullanıcısının son içeriği

1. F

Satıldı kaldırılabilir

kaldırılabilir
  2. F

Satıldı PlayStation 4 1TB satıldı konuyu silebilirsiniz

68 Oyunlu Hesap ile verilecektir *6 ay Sony Eurasia Garantisi kaldı * 2 adet DS4 v2 kol *Dobe Soğutuculu Dikey Stand *oyunlar; Rdr2 ultimate edition Detroit dijital deluxe Resident evil 2 Days gone Marvel Spider Man Last of us Uncharted Nathan Drake collection Tom Clancy's the division 2 The...
  3. F

Uygulama İki ayrı saat kullanabilir miyim?

Dual clock özelliğini aktif etmeniz yeterli.
  4. F

Haber Xiaomi zaten MIUI 12 geliştirmeye başladı

Miui 11 de belirttiği çoğu özellik hala aktif değil. Yarım yamalak iş yapıyorlar
  5. F

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Hala android 10'a optimize edilemediği düşüncesindeyim zaten Xiaomi tarafının da bu beyanda bir açıklaması olduğunu görmemiştim (android 10 ile gelecegi) Sanırım son kullanıcının ağzına bal çalmak amacıyla yapılmış bir güncelleme tabi tarihler tutmadı o ayrı bir mesele
  6. F

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
  7. F

Yardım Edl acil yardım

Aynı sorun benim de başıma gelmişti eğer edl moduna alabiliyorsaniz online destek veren bir arkadaşa yonlensirebilirim. TeamViewer üzerinden işlemi hallediyor siz sadece edl moduna almış olmanız ve stok rom'u indirmiş olmanız gerekli
  8. F

Rom EU ROM

Rom yukleye bilmen için ilk etapta BL kilidi acman gerekli. Artıları nedir dersen istediğin rom'u yükleyebilirsin onun haricinde benim bildiğim bir artısı yok
  9. F

Rom EU ROM

Önce BL kilidini acman gerekli
  10. F

Haber Miui 11 geldi sonunda

EEA rom anladığım kadarıyla daha çok Avrupa standartlarına uygun yapılan düzenlemeler var biraz daha mahremiyet ön planda 1571777136 BL kapalıyken yapamazsınız
  11. F

Haber Miui 11 geldi sonunda

MiFlash tool ile geçebilirsiniz. Ben bugün öyle yaptım
  12. F

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Global Avrupa (EEA) rom'a MIUI11 güncellemesi geliyor sanırım çünkü bende güncelleme aldım
Üst Alt