Furkanikss kullanıcısının son içeriği

1. F

Yardım telefon tavsiye yardım

Pubg önceden oynuyordum artık oynamıyorum osm ve 101 plus gibi oyunlar oynayıp, manzarayı bulduğumda fotoğraf çekimi yapıyorum. Genellikle telefon elimde sıklıkla sosyal medyada takılıyorum. Faturaya ek alacağım için seçenekler kısıtlı, Redmi note 10 5G 4/128 - Samsung A32 6/128 - Redmi 9T 4/128...
  2. F

Yardım Mıuı 12 Note 8

Merhaba redmi note 8 e miui 12 güncellemesi geldi lakin , sürümü 11.0.11 olanlara gelmedi altına geldi neden böyle bir durum var ?
  3. F

Yardım Hızlı şarj

Redmi note 8 cihazım var kutusundan çıkan orj. şarj aleti hızlı şarj etmiyor. 1. Elimde olan gm turbo charge aleti var 5v=2.5a/9v=2a . Bunu kullansam sıkıntı yaşar mıyım ? 2. Bu hızlı şarjın telefona bir zararı var mı ? 3. Hızlı şarj edilince , şarjı hızlı mı tükeniyor ? Yardımcı olursanız...
  4. F

Yardım Gcam Sorunu

Arkadaşlar RedMi Note 8 cihazımda GCAM kullanıyorum fakat bir sorunum var GCAM dan fotoğrafı çektiğim zaman xiaominin kendi galerisindeki fotoğraflar kısmına düşmüyor albümler kısmına düşüyor. Ve porte çektiğim zaman 1 adet portre 1 adet normal olarak kaydediyor neden böyle , birde o 2 tane...
  5. F

Yardım Kamera Sorunu

Arkadaşlar 2 tane sorum olacak internetten almış olduğum redmi note 8 cihazım elime bugün ulaştı , en çok tianma panel çıkarsa diye korkmuştum ama huaxing panel çıktı :) Şimdi gelelim sorularımıza ; 1. Cihaz kutudan miui 11 ile çıktı ben ise üstüne sadece 1 tane güncelleme yaptım normal mi miui...
  6. F

Haber Redmi Note 8 Panel

Arkadaşlar dün internetten Redmi Note 8 siparişi verdim telefonun özellikleri çok hoşuma gitti Redmi Note 7 de satış rekoru kırılmıştı zaten ilgi görmüştü telefon. Bugün forumlarda bu panel olayını gördüm bu nedir ne değildir , hala devam ediyor mu , aldığıma pişman olur muyum ...
Üst Alt