Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonumda galeri uygulaması 33 gb olarak gösteriyor bu fotoğrafların çoğu zaten google fotoğraflarda galeride toplam 177 video 2669 fotoğraf var ki bu fotoğrafların çoğu telefonda bulut şeklinde var yani Google fotoğraflardaki fotoğrafı galeride gösteriyor yani telefonun hafızasında değiller...
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı ben cihazıma bu videodaki gibi yaparak cihazımı eea miui 14 den global hyperos'a geçirmek istiyorum fakat aklıma takılan bir konu var önceden aynı şekilde eea romdan Indonesia romuna geçiş yapmıştım fakat bir yerden öğrendiğim kadarıyla Indonesia romundan...
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı şu ana kadar bir çok xiaomi redmi modeli HyperOs aldı hatta benim cihazımın aynısının çin versiyonuna da hyperos geldi fakat diğerlerine gelmedi internette gelicek diye yazıyordu fakat hâlâ bir gelişme yok bu durum hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse...
arkadaşlar cihazıma bu formdan bir vidodan root yükledim fakat rootlayına cihaz açılınca wifi bluetooth gibi şeyler açılmamaya başladı rom atarsam düzelir mi?
şu anda bu videodaki gibi cihazıma root işlemi yaptım herşey sorunsuz gitti ve cihazım açıldıktan sonra wifi ve bluetooth gibi özellikler açılmıyor ne yapabilirim acil yardım edersenin sevinirim
not: imeide bir sorun yok
Redmi Note 11 Pro 5G cihazımın aldığım günden beri nfc çalışmamaktadır ve cihazdaki mevcut romu Indonesia rom ile değiştirirsem eğer nfc aktif olup düzelecek dendi bana fakat eea romdan Indonesia roms geçiş yapmama rağmen nfc de hiçbir çalışma yok geçenlerde forumda dirençli telefonda magisk ile...
bu vidodakileri telefonuma uygulayıp twrp yüklemek isterken vidonun 2.58 dakikasında android phone kısmında cihazın çıkması gerekirken benim cihazımda diğer aygıtlar-android ! şeklinde çıkıyor o videodaki gibi olması için ne yapmam gerekiyor acil yardıma ihtiyacım var
bu konu hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok internetten birkaç videoya baktım bunun hakkında fakat cihaz sıfırlanır mı diye yapmak istemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
az önce eea romdan indonesia romuna geçmek isterken rom dosyasını seçip yüklemeye çalışırken güncelleme doğrulanamıyor usb ile güncelleyin hatası alıyorum bu sorunu nasıl düzeltebilirim
önceden cihazımda global rom yüklüydü ve bunu eea rom ile değiştirdik ve bunu yaparken imeiye biz zarar gelmedi şimdi ben eea romdan indonesia romuna geçmek istiyorum recovery yoluyla bu romu atacağım bunu yaparken hem cihazım sıfırlanır mı hem de imei gider mi (nfc aktif değil onun için)
redmi note 11 pro 5g cihazımın nfc çalışmamakta bunun yazılımsal olabileceği belirtilmişti şimdi cihazıma rom atarsam düzelir mi ve hangi romu yüklersem düzelir
not: cihazda önceden global rom yüklüydü sonrasında telefoncuda eu rom attırdık ve yine düzelmedi
rom atma işlemi sonrası cihazın...
Cihazım yurt dışından gelme bir cihazdır ve aldığımdan beri nfc çalışmamaktadır bikaç ay önce cihaza imei atıldı ve nfc için de yazılımsal olabilir diye eu rom yüklettik fakat düzelmedi bazı yazılanlarda Endonezya gibi romları atarsam düzelir diye gösteriyor fakat emin olamıyorum. Şimdi cihaza...
Arkadaşlar telefonumda nfc özelliği var fakat açılmıyor cihazım yurtdışı cihaz olduğu için diğer telefonlar da aynı şekilde. Önceden açtığım koduda yazılımla alakalı birşey olabileceğini belirttiler ve romla alakalı olabileceğini belirttiler ve internette yaptığım ufak araştırma sonucu diğer...