furkanavshar kullanıcısının son içeriği

1. furkanavshar

Yardım BL kilidi kapalı cihaza Mi Flash ile stock rom yüklenebilir mi?

Öncelikle iyi forumlar. BL kilidi kapalı cihaza Mi Flash ile kendi orijinal stock romu yüklenebilir mi? Aynı sürüm veya üst sürüm? Örneğin BL kapalı MIUI 14 global (MIXM) yüklü bir telefon Mi Flash üzerinden HyperOS global (MIXM) roma güncellenebilir mi? Teşekkürler.
  2. furkanavshar

Yardım BL açıkken HyperOS güncellemeleri

Merhabalar, Xiaomi 13 Ultra cihazımın BL kilidi açık. MIUI 14'ten HyperOS sürümüne geçemiyorum ama flashlayabiliyorum sanırım. Merak ettiğim şey, BL açık durumdayken HyperOS flashladığımda sonraki güncellemeleri OTA üzerinden alabilir miyim? Alamazsam her güncelleme için, telefonu sıfırdan...
  3. furkanavshar

Soru Xiomi mi 9 piyasadan kalkıyormu

Ben de 5-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Çok yoğun kullanımda 5 saat, normal kullanımda 7-8 saat. Call of Duty, PUBG dahil 50'ye yakın oyun var. Tüm uygulamaların arka planları ve bildirimleri açık. Mesai saatlerinde 4,5G, akşam evde wifi, dışarda gezerken yine 4,5G full açık. Parlaklık...
  4. furkanavshar

Sohbet Babam için telefon önerisi

Mi A3 önerebilirim.
  5. furkanavshar

Soru Mi A3 hakkında sorular ve sorunlar

1) Microsoft Launcher kullanmanızı şiddetle öneririm. Sayısız kişiselleştirme ve gesture özellikleri var. Çift tıkla kilit dahil. 2) Cihaz sağlık hizmetleri bunu yapıyor. Normal. 3) Renk şemasından soğuk göstermeyi seçebilirsiniz ama önermem. Amoled daha sıcaktır ama renkleri daha doğru verir...
  6. furkanavshar

Soru Karanlık Mod

Karanlık mod bir Android 9 ve üzeri özelliği. Bu yüzden MIUI 11 olsa da Android P ve üzeri olmadıkça karanlık modun geleceğini sanmıyorum. Yine de sonraki güncellemelerde verilebilir. Şu an için mevcut değil.
  7. furkanavshar

Yardım Mi 9 ekran parlaklığı düşmesi

Var hocam. Ben de Mi 9 kullanıyorum. Sürekli çalışan bir uygulama olduğu için alfabe sırasına göre bakmayın. En başlarda arayın. Adı "Cihaz sağlık servisleri" de olabilir.
  8. furkanavshar

Yardım A2lite güncelleme..

2020 ilk çeyreğinde otomatik olarak gelecek hocam. Hiç kurcalamayın bence.
  9. furkanavshar

Hocam otomatik parlaklığı kapatın. Renk şemasını da orijinal renk yapın. Ama bence böyle kalsın. Dakika başı parlaklıkla uğraşmaktan kurtulursunuz.
  10. furkanavshar

E tamam işte olması gereken bu hocam.
  11. furkanavshar

Yukarıda verdiğim öneriyi uygulayın hocam.
  12. furkanavshar

Enteresan. Uygulamalar'da Device health services bulup verileri temizle > alan yönetimi > uyarlanabilir parlaklığı sıfırla yapmayı dener misiniz hocam?
  13. furkanavshar

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Microsoft Launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher
  14. furkanavshar

Yardım Ultra güç tasarrufu

Henüz gelmedi. Sonraki güncellemelerde bekleniyor.
  15. furkanavshar

Sohbet Merhaba

Vay hocam vay. Üye olma hikayesi tam bir dram :D:D:D
Üst Alt